Ažuriranje u operativnom sistemu Windows 10, verzija 2004 na određenim Windows 10 uređajima

Simptomi

Ako pokušavate da ažurirate na Windows 10, verzija 2004, možda ćete naići na zadržavanje kompatibilnosti i dobiti poruku "ovaj računar ne može da se nadogradi na Windows 10. Vaš računar još uvek nije podržan u ovoj verziji operativnog sistema Windows 10. Nije potrebno ništa preduzeti. Windows Update će automatski ponuditi ovu verziju operativnog sistema Windows 10 kada se problem reši. "

safeguard hold dialog

Uzrok

Došlo je do problema sa određenim Windows 10 uređajima i operativnim sistemom Windows 10, verzijom 2004. Nakon instaliranja operativnog sistema Windows 10, verzija 2004 na pogođeni uređaj, možda ćete naići na Windows koji ne reaguje, na grešku zaustavljanja, neočekivani restart ili isključivanje.

Da bismo zaštitili vaše iskustvo ažuriranja, na ovim uređajima smo primenili zadržavanje kompatibilnosti od instaliranja ili ponude operativnog sistema Windows 10, verzija 2004.

Naredni koraci

Ovaj problem je rešen za neke uređaje u KB4557957 , a zaštitnu dršku je uklonjena za te uređaje.

Zaštitna zadržavanje je uklonjena sa preostalih uređaja 13. avgusta 2020.

Imajte u viduda ako ne postoje druge zaštitne mere koje utiču na uređaj, može da potraje do 48 časova pre ažuriranja u Windows 10, verzija 2004 se nudi.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×