Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Poslednji put ažurirano: 14. avgust, 2020 9:30 i PST

Rezime

Ako pokušavate da ažurirate na Windows 10, verzija 2004, možda ćete naići na zadržavanje kompatibilnosti i dobiti poruku "ovaj računar ne može da se nadogradi na Windows 10. Vaš računar još uvek nije podržan u ovoj verziji operativnog sistema Windows 10. Nije potrebno ništa preduzeti. Windows Update će automatski ponuditi ovu verziju operativnog sistema Windows 10 kada se problem reši. "

screenshot of safeguard hold dialog

Uzrok

Uređaji koji koriste razmaci pariteta možda imaju problema pri korišćenju ili pristupanju prostoru za skladištenje nakon ažuriranja u operativnom sistemu Windows 10, verziji 2004 (ispravka za May 2020) i Windows serveru, verzijom 2004. Kada koristite neke konfiguracije, particije za prostor za skladištenje pariteta može se prikazati kao RAW u alatki upravljač diskovima.

Da bismo zaštitili vaše iskustvo ažuriranja, na ovim uređajima smo primenili zadržavanje kompatibilnosti od instaliranja ili ponude operativnog sistema Windows 10, verzija 2004.

Napomenu Ovaj problem ne utiče na jednostavne razmake za skladištenje i razmake za skladištenje na ogledalu.

Zaobilazno rešenje

Trenutno ne postoji zaobilazno rešenje za uklanjanje zaštitnog zadržavanja.

Važno

Ako ste već ažurirali Windows 10, verziju 2004 ili Windows Server, verziju 2004 i pogođene ovim problemom, pročitajte članak KB4570719 radi više informacija i privremenih rešenja.

 

Naredni koraci

ovaj problem je rešen u KB4568831. i zaštitna zadržavanje je uklonjena od 13. avgusta, 2020. Imajte u vidu da ako ne postoje druge zaštitne mere koje utiču na uređaj, može da potraje do 48 časova pre ažuriranja u Windows 10, verzije 2004 ili Windows Server, koja se nudi verzija 2004.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×