Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: 

  • Kada promenite opcije u ovom dijalogu, promene se odmah primenjuju na svoju sliku, oblik, tekst ili druge objekat što će vam olakšati da biste videli efekte promena na slici bez zatvaranja dijaloga. Međutim, pošto se promene primenjuju, nije moguće kliknuti na dugme Otkaži u ovom dijalogu. Da biste uklonili promene, morate kliknite na dugme Opozovi radnju Slika dugmeta na Traku sa alatkama za brzi pristup za svaku izmenu koju želite da uklonite.

  • Istovremeno možete opozvati više promena koje ste izvršili na jednoj opciji dijaloga, pod uslovom da u međuvremenu niste ništa menjali na nekoj drugoj opciji.

  • Dijalog ćete možda želeti da premestite tako da možete da vidite sliku, oblik, tekst ili drugi objekat i dijalog u isto vreme.

Početne postavke     Da biste primenili neku od najčešćih varijacija odraza, izaberite stavku Početne postavke, a zatim izaberite varijaciju koju želite.

Napomena: Ako odaberete opciju Početne postavke, promeniće se sve ostale opcije na ovoj kartici (Prozirnost, Veličina, Rastojanje i Zamućenje). Pošto je primenjena opcija Početne postavke, ove vrednosti mogu biti izmenjene u cilju usavršavanja izgleda odraza.

Prozirnost     Da biste naveli u kojoj meri će odraz biti vidljiv, pomerite klizač Prozirnost ili unesite broj u polje pored klizača. Procenat prozirnosti može da bude u opsegu od 0 (potpuno neprozirno, podrazumevana postavka) do 100% (potpuno prozirno).

Veličina     Da biste naveli veličinu odraz, pomerite klizač Veličina ili unesite broj u polje pored klizača. Što je veći broj, veća veličinu odraz. Ovo je procenat vrednosti na osnovu veličine objekat to se primenjuje. To varira od 0% (bez odraza) do 100% (cilj je vidljiv).

Udaljenost     Da biste naveli udaljenost odraza od objekta koji se odražava, pomerite klizač Udaljenost ili unesite broj u polje pored klizača. Što je broj veći, to će odraz biti duži.

Zamućenje     Da biste naveli zamućenje odraza, pomerite klizač Zamućenje ili unesite broj u polje pored klizača. Što je broj veći, to će i zamućenje odraza biti veće.

Savet: Da biste uklonili efekat odraza, izaberite stavku Početne postavke, a zatim izaberite stavku Bez odraza.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×