Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ako se pretplatite na Microsoft 365, možete da isključite LinkedIn informacije za Office 2016 aplikacije na lokalnom računaru: 

  1. U programu Outlook 2016, Word 2016, PowerPoint 2016 ili Excel 2016, izaberite stavku Opcije datoteka >.

  2. U odeljku Opšte , u okviru funkcije LinkedInopozovite izbor u polju za potvrdu Prikaži funkcije LinkedIn u Office aplikacijama.

  3. Izaberite stavku u redu da biste sačuvali promene.

CeduKada isključite LinkedIn informacije u jednoj Office 2016 aplikaciji, LinkedIn informacije se neće prikazati ni u jednoj od Office 2016 aplikacija koje imate na lokalnom RAČUNARU. Možda ćete morati ponovo da pokrenete Office 2016 aplikaciju da biste videli promenu. 

Ako niste administrator za poslovni ili školski nalog, ne možete da isključite LinkedIn informacije u aplikacijama zasnovanim na vebu kao što su Outlook na vebu i usluzi OneDrive. Videćete neke LinkedIn informacije čak i ako ne povežete naloge. Međutim, možete kontrolisati kako drugi vide vaše LinkedIn informacije. Saznajte kako da prilagodite LinkedIn vidljivost javnih profila.

Takođe pogledajte

LinkedIn u Microsoft aplikacijama i uslugama

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×