Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

11.4.2017.

Verzija:

Windows Server 2012

Saznajte više o bezbednosnim i nebezbednosnim ispravkama koje su objavljene za Windows 2012 putem usluge Windows Update. Ove ispravke imaju problema sa adresom i unaprede ukupnu pouzdanost operativnog sistema.


Na levoj strani ove stranice nalazi se referenca za sve ispravke koje su izdate za ovu verziju operativnog sistema Windows. Preporučujemo da instalirate sve ispravke za Windows koje su dostupne za uređaj. Instaliranje najnovije ispravke znači da ćete dobiti sve prethodne ispravke, uključujući važne bezbednosne popravke. 

Aktuelni status operativnog sistema Windows Server 2012

Za najnovije informacije o poznatim problemima za Windows i Windows Server, idite na kontrolnu tablu zdravstva Windows Release.

Beleške i poruke

Ener

VAŽNOPočevši od jula 2020, sve ispravke Windows operativnog sistema onemogućiće RemoteFX vGPU funkciju zbog bezbednosne ranjivosti. Više informacija o ranjivosti potražite u člankuCVE-2020-1036 i KB4570006. Nakon instaliranja ove ispravke, pokušaji pokretanja virtuelnih mašina (VM) koje imaju omogućenu RemoteFX vGPU funkciju neće uspeti, a pojaviće se poruke poput ove:

Ako ponovo omogućite RemoteFX vGPU, pojaviće se poruka poput ove:

  • "Nije moguće pokrenuti virtuelni mašinsko jer su svi GPUs koji mogu da imaju mogućnost da budu onemogućeni u hiper-V menadžeru".

  • "Nije moguće pokrenuti virtuelni mašinsko zato što server ima nedovoljne GPU resursa."

  • "više ne podržavamo Remoteff 3D video adapter. Ako i dalje koristite ovaj adapter, možete da budete izloženi bezbednosnom riziku. Naučite više (https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2131976) "

Od 11. februara, 2020, Internet Explorer 10 više nije u podršci. Da biste dobili Internet Explorer 11 za Windows Server 2012 ili Windows 8 ugneždeni standard, pročitajte članak KB4492872. Instalirajte jednu od sledećih primenjivih ispravki da biste bili u toku sa najnovijim bezbednosnim popravkama:

  • Kumulativna ispravka za Internet Explorer 11 za Windows Server 2012.

  • Kumulativna ispravka za Internet Explorer 11 za Windows 8 Embedded Standard.

  • Mesečna zbirna mesečno 2020.

Srodne informacije

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×