Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft distribuira Ispravke za Microsoft SQL Server 2008 R2 kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke.

Važno Ovaj članak sadrži informacije koje vam pokazuju kako da smanjite bezbednosne postavke ili kako da isključite bezbednosne funkcije na računaru. Ove promene možete da izvršite da biste zaobišli određeni problem. Pre nego što izvršite ove promene, preporučujemo da procenite rizike koji su povezani sa primenom ovog zaobilaznog rešenja u vašem okruženju. Ako primenite ovo zaobilazno rešenje, preduzmite sve odgovarajuće dodatne korake da biste zaštitili računar.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

 • Imate računar koji radi pod operativnim sistemom Windows Vista ili noviju verziju operativnog sistema Windows. Funkcija "Kontrola korisničkog naloga (UAC)" omogućena je u operativnom sistemu Windows.

 • Kliknite da biste izabrali polje za potvrdu Omogući zaštićeni režim za sledeće zone u bezbednosnim postavkama programa Windows Internet Explorer 8:

  • Internet zona

  • Lokalna interna mreža

  • Pouzdane lokacije

 • Programski dodatak Microsoft SQL Server 2008 R2 Reporting Services instalirate na Microsoft SharePoint Server 2010 serveru.

 • SharePoint 2010 server pokrenete u lokalnom režimu ili u povezanom režimu.

 • Izveštaj objavljujete na SharePoint Veb lokaciji. Na primer, Objavljujete Web bazu podataka programa Microsoft Access 2010 koja sadrži Web izveštaj na SharePoint Veb lokaciji.

 • RsClientPrint ActiveX kontrolu instalirate u programu Internet Explorer 8 da biste omogućili štampanje izveštaja.

 • SharePoint Veb lokaciji pristupate pomoću programa Internet Explorer 8 i pokušavate da odštampate izveštaj.

U ovom scenariju dobijate sledeću poruku o grešci:

Došlo je do greške tokom ove operacije

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što ActiveX kontrola RSClientPrintnepravilno WM_INITDIALOG poruke dijaloga za štampanje.

Rešenje

Kumulativne informacije o ažuriranju

SQL Server 2008 R2

Ispravka za ovaj problem je prvi put objavljena u kumulativnoj ispravci 5. Za više informacija o nabavljanju ovog paketa kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 R2 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2438347 Kumulativni paket ispravki 5 za SQL Server 2008 R2 Napomena Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 ispravke. Preporučujemo da razmislite o primeni najnovijeg izdanja ispravke koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981356 SQL Server 2008 R2 builds that were released after SQL Server 2008 R2 was released

Rešenje

Upozorenje Ovo rešenje može dovesti do toga da računar ili mreža budu podložniji napadima zlonamernih korisnika ili zlonamernog softvera kao što su virusi. Ne preporučujemo ovo zaobilaženje, ali pružamo ove informacije kako biste mogli da primenite ovo zaobilaženje po sopstvenom nahođenju. Koristite ovo zaobilazno rešenje na sopstveni rizik. Da biste zaobišli ovaj problem, onemogućite zaštićeni režim za zonu lokalne interne mreže i zonu pouzdanih lokacija u programu Internet Explorer 8. Da biste to uradili, sledite ove korake:

 1. Pokrenite Internet Explorer 8, u meniju izaberite stavku "Alatke", a zatim izaberite stavku "Internet opcije" da biste otvorili dijalog "Internet opcije".

 2. U dijalogu Internet opcije izaberite karticu Bezbednost.

 3. Na kartici Bezbednost izaberite zonu lokalne interne mreže, a zatim opozovite izbor u polju za potvrdu Omogući zaštićeni režim.

 4. Na kartici Bezbednost izaberite zonu pouzdanih lokacija, a zatim opozovite izbor u polju za potvrdu Omogući zaštićeni režim.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Za više informacija o integrisanju usluga izveštavanja i sistema SharePoint posetite sledeću Microsoft Developer Network (MSDN) Web lokaciju:

Opšte informacije kako da integrišete usluge izveštavanja i SharePointZa više informacija o postepenom modelu servisiranja za SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

935897 Sql Server tim je dostupan u SQL Server timu za isporuku hitnih ispravki za prijavljene problemeZa više informacija o šemi imenovanja za ispravke sistema SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

822499Nova šema imenovanja za pakete softverskih ispravki za Microsoft SQL ServerZa više informacija o terminologiji softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×