Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft distribuira ispravke za Microsoft SQL Server 2008 servisni paket 2 (SP2) kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodno izdanje ispravke za SQL Server 2008 SP2.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Omogućavate AUTO_CLOSE baze podataka u instanci SQL Server 2008, SQL Server 2012 ili SQL Server 2014.

  • Neke stavke indeksa koje nedostaju za objekat baze podataka su u prikazu dinamičkog upravljanja indeksom koji nedostaje.

  • Sve veze koje su napravljene sa ovom bazom podataka su zatvorene. Napomena Kada se sve veze zatvore, očekuje se da će se baza podataka automatski zatvoriti.

  • Istovremeno, zadatak za operaciju brisanja u pozadini pokušava da izbriše stavku indeksa koja nedostaje. Nit koja pokreće zadatak nije ista nit koja zatvara bazu podataka.

U ovom scenariju dolazi do narušavanja pristupa. Pored toga, morate ponovo pokrenuti instancu SQL servera da biste rešili ovaj problem.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što se više poziva upućeno besplatnom metodu kada zadatak koji nedostaje za operaciju brisanja pozadine pokuša da izbriše stavku indeksa koja nedostaje.

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Rešenje

Da biste zaobišli ovaj problem, AUTO_CLOSE opciju baze podataka.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×