Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptome

Pretpostavimo da koristite veb segment Microsoft SQL Server Reporting Services (SSRS) prikazivača izveštaja da biste ugradili izveštaj u Microsoft SharePoint 2013. Ako je veb segment za prikaz izveštaja postavljen na fiksnu visinu, a visina izveštaja je duža od visine veb segmenta, veb segment će automatski obezbediti vertikalnu traku za pomeranje za prikazivače izveštaja. Međutim, u ovom scenariju, videćete da ne možete vertikalno da se pomerate nadole do dna izveštaja.

Rezoluciju

Ovaj problem je rešen u sledećim kumulativnim ispravkama za SQL Server:

       Kumulativna ispravka 1 SQL Server 2017

       Kumulativna ispravka 5 za SQL Server 2016 SP1

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Najnovija kumulativna ispravka za SQL Server 2017.

Najnovije kumulativne ispravke za SQL Server 2016

Zaobilaženje problema 

Da biste rešili ovaj problem, možete da koristite veb segment SharePoint – prikazivač stranica umesto veb segmenta prikazivača izveštaja i dodate sledeću opciju rs:Embed=True u URL formatu. Zatim će veb segment za prikaz stranica ispravno obezbediti vertikalnu traku za pomeranje za izveštaj. 

http:// SharePoint_site/_layouts/15/ReportServer/RSViewerPage.aspx?rv:RelativeReportUrl=/SharePoint_Document_Library/Report_Name.rdl&rs:Embed=true

Međutim, veb segment za prikaz stranica ne može da sakrije stavke izveštaja kao što su okno sa parametrima, dugme za štampanje ili dugme za izvoz.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Saznajte više o terminologiji kojuMicrosoft koristi za opisivanja softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×