Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

19.11.2020.

Verzija:

OS 17763,1613

11/10/20
VAŽNO
Zbog minimalnih operacija tokom praznika i predstojećeg zapadnog nova godina, ne postoji pregled (poznat i kao "C") za mesec decembra 2020. Biće mesečno izdanje za bezbednost (poznato kao izdanje "B") za decembar 2020. Uobičajeno mesečno servisiranje za B i C izdanja nastaviće se u januaru 2021.

11/17/20
Informacije o terminologiji za Windows ažuriranje potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima ispravki za mesečnu vrednost. Da biste prikazali druge beleške i poruke, pogledajte matičnu stranicuoperativnog sistema Windows 10, verzija 1809.

Izjavi

 • Ažurira problem koji uzrokuje Microsoft Edge pregledač na osnovu hromozoma da se otvara u pozadini kada se uređaj nalazi u tablet računaru.

 • Ažurira problem koji prouzrokuje da se čvrsti disk popuni u određenim situacijama greške.

Poboljšanja i ispravke

Ova ispravka ne-Security uključuje poboljšanja kvaliteta. Ključne promene su:

 • Ažurira dijalog "Osnovni podaci o programu Internet Explorer" da biste koristili standardni savremeni dijalog.

 • Rešava problem koji uzrokuje Microsoft Edge pregledač na osnovu hromozoma za otvaranje u pozadini kada se uređaj nalazi u tablet računaru.

 • Rešava problem koji dovodi do toga da se čvrsti disk popuni u određenim situacijama greške.

 • Rešava problem koji generiše 0x57 grešku kada se vecutil SS/c: komanda koristi za ažuriranje pretplate na prosleđivanje događaja.

 • Rešava problem koji dovodi do neuspeha aplikacija kada nazovu " Vokupiraиunovodtsid () API. To se dešava posle migriranja naloga na novi domen čije ime je kraće od imena prethodnog domena.

 • Rešava problem koji dovodi do toga da kontrola aplikacije Windows zaštitnik generiše previše događaja povezanih sa generacijom dinamičkog koda.

 • Rešava problem koji dovodi do toga da funkcionalnost "zaboravio sam PIN" na zaključanom ekranu. Do ovog otkazivanja dolazi ako se korisnik prijavio pomoću korisničkog imena i lozinke i ako su omogućene postavke DontDisplayLastUserName ili Hidefastuserprebacivanje.

 • Rešava problem koji dovodi do toga da sistem prekine rad tokom pokretanja. Do toga dolazi kada je uključena smernica za otkazivanje nivoa Krajonauci na 1 i nadgledanje argumenata u komandnoj liniji.

 • Rešava problem koji sprečava pristup Azure aktivnom direktorijumu (AD) koristeći Google Chrome pregledač zbog uslovne smernice za uslovnu pristup.

 • Rešava problem koji dovodi do toga da aplikacija smernica grupe Microsoft Management Console (MMC) prekine sa radom kada uređujete bezbednosne postavke smernica grupe. Poruka o grešci je "MMC ne može da pokrene proširenje konzole".

 • Rešava problem koji ne uspeva da oslobodi nestraničeni prostor sistema i zahteva ponovno pokretanje sistema. Do toga dolazi prilikom pokretanja 32-bitnih aplikacija sa omogućenim sistemom za obradu federalnog standarda za preradu informacija (FIPS).

 • Proširuje Microsoft Defender za podršku na krajnjoj tački za nove regione.

 • Adrese visoke memorije i iskorišćenost CPU-a u programu Microsoft Defender za krajnju tačku.

 • Rešava problem u programu Microsoft poziv udaljene procedure (RPC) koji dovodi do toga da se usluga "replikacija sistema distribucije" (DFSR) ne odaziva. Ovaj problem generiše događaje evidencije za DFS replikaciju (5014), RPC (1726) i nema ponovnog povezivanja (5004) za podrazumevano vremensko ograničenje od 24 časa bez replikacije.

 • Rešava problem koji može da izazove dinamički glavni Configuration Protocol (DHCP) servere da bi ignorisao informacije o izboru veze (DHCP opcija 82, podopcija 5) u DHCP pakete sa klijentima.

 • Rešava problem koji sprečava aplikaciju PDF24, verziju 9.1.1, od otvaranja. txt datoteka.

 • Rešava problem koji može da izazove curenje nestraničenog prostora na mreži za daljinsku radnu površinu (RDP) u odnosu na scenario virtuelne privatne mreže (VPN).

 • Rešava problem koji može da izazove curenje memorije u bindflt.sys prilikom kopiranja datoteka u kontejner.

 • Rešava problem sa uslugama certifikata Active Directory (AD CS) koji može da spreči da se evidencija certifikata (CT) prosleđuje ako je omogućena.

 • Rešava se problem koji ne obavlja postavke vremenskog ograničenja za usluge terminala (termsrv.dll).

 • Rešava problem sa funkcijom kontrolora stope User Datagram Protocol (UDP) koja uzrokuje da usluge udaljene radne površine (usluge terminala) povremeno prestanu sa radom. Kao ishod, sve RDP veze se gube.

 • Rešava problem sa netačnim kanonski upravljačkim programom za knjiženje bafera (CDD) koji raznižava performanse u udaljenom Desktop Protocol (RDP) Windows 2000 model upravljačkog programa za upravljački program (XDDM). Ovaj problem utiče na aplikacije koje koriste grafičke jedinice (GPU) za funkcionisanje, na primer Microsoft timove, Microsoft Office i Veb pregledači.

Ako ste instalirali prethodne ispravke, samo će se nove ispravke koje se nalaze u ovom paketu preuzeti i instalirati na uređaju.

Poboljšanja ispravki za Windows

Microsoft je objavio ispravku direktno na Windows Update klijentu radi poboljšanja pouzdanosti. Bilo koji uređaj koji radi pod operativnim sistemom Windows 10 konfigurisan da automatski prima ispravke iz usluge Windows Update, uključujući preduzeća i Pro izdanja, ponudiće se najnovija ispravka za Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i Windows Update za poslovnu deferrale. To se ne odnosi na dugoroиne izdanje.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Zimo

Privremeno rešenje

Kada instalirate KB4493509, uređaji sa instaliranim neki azijski jezički paketi mogu da dobiju grešku, "0x800f0982-PSFX_E_MATCHING_COMPONENT_NOT_FOUND."

 1. Deinstalirajte i ponovo instalirajte sve nedavno dodate jezičke pakete. Uputstva potražite u članku Upravljanje postavkama jezika unosa i prikaz u operativnom sistemu Windows 10.

 2. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Potraži ispravke i instaliraj 2019 kumulativnu ispravku u aprilu. Uputstva potražite u članku ažuriranje operativnog sistema Windows 10.

Cedu Ako ponovo instalirate jezički paket ne umanji problem, uspostavite početne vrednosti računara na sledeći način:

 1. Idite na aplikaciju " Postavke " > oporavku.

 2. Izaberite stavku Prvi koraci u okviru početne vrednosti ove Opcije oporavka računara.

 3. Izaberite stavku Zadrži moje datoteke.

Microsoft radi na rezoluciji i obezbediće ispravku u narednom izdanju.

Kako da dobijete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju ispravku steka paketa (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Lose poboljšava pouzdanost procesa ažuriranja za ublažavanje potencijalnih problema prilikom instaliranja LCU. Za opšte informacije o slamu, pogledajte članak servisiranje ispravki steka i servisno ažuriranje STEKA (ssu): najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4587735) će vam se automatski ponuditi. Da biste dobili samostalni paket za najnovije SSU, potražite ga u katalogu Microsoft Update Catalog.

Instaliranje ove ispravke

Kanal za otpust

Naj

Sledeći stepenik

Windows Update ili Microsoft Update

Daa

Idite na postavke > ažuriraj & bezbednosti > Windows Update. U okviru Opcije opcionalne ispravke , pronaći ćete veze za preuzimanje i instaliranje ispravke.

Microsoft Update katalog

Daa

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na Veb lokaciju Microsoft Update Catalog .

Windows Server Update Services (WSUS)

ne

Ovu ispravku možete da uvezete u WSUS ručno. Pogledajte članak Microsoft Update Catalog za uputstva.

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 4586839.

Cedu Neke datoteke greškom imaju grešku "nije primenljivo" u koloni "verzija datoteke" u CSV datoteci. To može dovesti do pogrešne pozitivne ili lažne negativne veze kada koristite neke alatke za otkrivanje skeniranja nezavisnih proizvođača da biste proverili valjanost verzije.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×