Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Promenili smo naziv aplikacije „Vaš Telefon“ u „Microsoft povezivanje sa telefonom“. Pored toga, aplikacija „Pomoćnik za vaš telefon“ za Android sada se naziva „Povezivanje sa sistemom Windows“. Više informacija potražite u odeljku Predstavljamo Microsoft povezivanje sa telefonom i Povezivanje sa sistemom Windows.

Sinhronizacija kontakata 

Veza sa Windows-om sada pruža novu funkciju koja vam omogućava da sinhronizujete kontakte sa Android uređaja sa uslugom Teams za život tako što ćete omogućiti sinhronizaciju kontakata.  Sinhronizujte kontakte sa Android telefona sa ličnim Microsoft nalogom i pronađite ih sa lakoćom kada koristite druge Microsoft aplikacije i usluge.   

  • Moraćete da omogućite ovu funkciju na Android uređaju tako što ćete uključiti opciju Sinhronizuj kontakte u aplikacijama Povezivanje sa Windows-om u okviru Postavke.

  • Ovu funkciju možete onemogućiti u bilo kom trenutku tako što ćete otići na povezivanje sa Windows-om > Postavke > biste isključili opciju Sinhronizuj kontakte.

Kreiranje, prikaz i uređivanje kontakata i spiskova kontakata u programu Outlook.com  

Uputstva potražite u članku Kreiranje, prikaz i uređivanje kontakata i spiskova kontakata Outlook.com u članku.  

Brisanje kontakata iz usluge Teams  

Pogledajte članak Izvoz ili brisanje besplatnih Teams podataka za uputstva.   

Napomena: Ova funkcija nije dostupna u Kopnenu Kinu.   

Koristite aplikacije za mobilne uređaje direktno na računaru

Aplikacije vam sada omogućavaju da prikažete Android aplikacije i stupite u interakciju sa njima direktno na računaru. Pregledajte jelovnik za dostavu dok se istovremeno putem SMS poruka dogovarate sa nekim oko večere i uradite to na velikom ekranu sa dostupnom tastaturom i mišem. 

Android aplikacije možete dodati u omiljene na računaru, zakačiti ih na „Start“ meni i traku zadataka, i otvarati ih u zasebnim prozorima da biste ih koristili uporedo sa aplikacijama na računaru. Saznajte više o korišćenju Android aplikacija na računaru.   

Neka slanje e-poruke samom sebi postane stvar prošlosti. Samo prevucite i otpustite.

Sada možete da prenosite datoteke ili slike između Android uređaja i računara tako što ćete ih prevući sa jednog uređaja na drugi. Počnite tako što ćete otvoriti ekran telefona u aplikaciji Povezivanje sa telefonom, a zatim samo prevucite željene datoteke s jednog uređaja na drugi. Postoji nekoliko izuzetaka, pa saznajte više o prevlačenju i otpuštanju datoteke ovde 

Prevlačenje i otpuštanje datoteke je dostupno za izabrane Samsung uređaje sa podobnim ekranom telefona. Saznajte više o podešavanju i korišćenju ekrana telefona ovde 

Kopirajte ovde, nalepite tamo

Ne morate sami sebi da šaljete e-poštom sliku sa odmora da biste je preneli s jednog uređaja na drugi. Samo je kopirajte sa Android telefona i nalepite na računaru (ili obrnuto). Koristite svoje uobičajene tasterske prečice: samo izaberite neki tekst ili sliku, kopirajte ih, prebacite uređaje i nalepite. 

Da biste uključili ovu funkciju, otvorite aplikaciju Povezivanje sa telefonom i idite na Postavke > Kopiraj i nalepi na više uređaja. Proverite da li je preklopno dugme uključeno za opciju Dozvoli ovoj aplikaciji da pristupi i prenosi sadržaj koji kopiram i nalepim između telefona i računara

Ova funkcija funkcioniše na Surface Duo i izabranim Samsung uređajima. Ako nemate Samsung uređaj koji ovo podržava, i dalje možete da delite slike sa telefona na računaru pomoću kartice Fotografije u aplikaciji Povezivanje sa telefonom. Saznajte više

Prikažite i ostvarite interakciju sa najnovijih 2000 fotografija

Mnogo fotografišemo pametnim telefonima. Poslušali smo naše verne korisnike aplikacije Povezivanje sa telefonomkada su rekli da žele mogućnost pristupa više od 25 nedavnih fotografija.  Sada možete na računaru da prikažete i stupite u interakciju sa najnovijih 2.000 fotografija iz snimaka kamere sa Android uređaja.

Da biste ovo uradili, otvorite aplikaciju Povezivanje sa telefonom, idite na Postavke > Funkcije u okviru stavke Fotografije uključite preklopno dugme za opciju Dozvoli ovoj aplikaciji da prikazuje slike sa mog telefona. 

Upućujte i primajte pozive direktno na računaru

Nema potrebe da istražujete Android uređaj da biste odgovarali na lične ili poslovne pozive. Ostanite povezani tako što ćete odgovarati na pozive direktno na računaru i koristite zvučnike, mikrofon i veći ekran na računaru radi bogatijeg iskustva pozivanja. 

Da biste ovo podesili, otvorite aplikaciju Povezivanje sa telefonom, idite na stavku Pozivi i sledite uputstva za podešavanje. Moraćete da pokrenete Windows 10 u verziji 1903 ili novijoj na vašem računaru i da imate na telefonu instaliranu verziju sistema Android 7.0 ili noviju.

Želite li da budete prvi koji će isprobati nove funkcije aplikacije Povezivanje sa telefonom?

Pomozite nam da poboljšamo aplikaciju tako što ćete se pridružiti našem programu Windows insajder i biti jedan od prvih korisnika koji će koristiti nove funkcije. Upišite se ovde!

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×