Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ispravka opisana u ovom članku zamenjena je kumulativnom ispravkom 5 za System Center 2012 R2 Configuration Manager.

Rezime

Ovaj članak opisuje probleme koji su rešeni i funkcionalnost koja se ažurira u kumulativnom ažuriranju 4 (CU4) za Microsoft System Center 2012 R2 Configuration Manager.

Problemi koji su rešeni

Klijent

 • 3007773 Problem sa klijentskom komunikacijom u system Center 2012 R2 Configuration Manager • Winlogon proces se može neočekivano zatvoriti tokom prijavljivanja ili odjave na Windows Ugrađeni sistemi koji imaju instaliran Configuration Manager klijenta. To dovodi do greške Stop c000021a.

Distribucija softvera i upravljanje aplikacijama

 • 3007095 Nije moguće preuzeti aplikacije u System Center 2012 R2 Configuration Manager • Uklanjanje korisnika koji je dodeljen primarnom uređaju pokreće uklanjanje svih smernica koje su dodeljene tom uređaju, čak i kada su dodeljeni drugi korisnici. • Brisanje paketa u okruženjima koja imaju mnogo (hiljada) tačaka distribucije može da potraje duže nego što je očekivano i može da blokira druge operacije distribucije paketa. • Izvučene tačke distribucije mogu da preuzmu stariju verziju umesto najnovije verzije često ažuriranih paketa.
 • Operacija možda neće uspeti kada unapred postavite mnoge pakete na izvučene tačke distribucije i koristite tačku distribucije kao izvor. U ovoj situaciji, greške koje podsećaju na sledeće zapisuju se u datoteci Ccmexec.log na izvučenu tačku distribucije:

  Preuzimanje bloka "WriteLock" nije uspelo
 • Omogućavanje ograničenja za određenu maksimalnu brzinu prenosa po časovima raspodele svojstava tačke distribucije na svakih 20 minuta.

Zaštita pristupa mreži

 • Klijenti koji koriste Network Access Protection (NAP) mogu da vrate netačni status "Nije usaglašen" za tačku validatora ispravnosti sistema. Ovo blokira pristup korporativnim resursima. Do ovog problema može doći ako je neophodna ispravka softvera korigoovana, ali postavka Datum stupanja na snagu u reviziji nije ažurirana.

Primena operativnog sistema

 • 2940326 Podrazumevane promenljive evidentiranja neočekivano se koriste tokom sekvence zadatka u system Center 2012 R2 Configuration Manager • Nije moguće dovršiti čarobnjak za kreiranje čarobnjaka za sekvencu zadataka ako se zavisnost aplikacije deli između dve ili više odvojenih aplikacija.

Administratorska konzola

 • Administratorska konzola vraća grešku SQL kada izbrišete kolekciju sa podređene primarne lokacije ako postoji više od pet primarnih lokacija u hijerarhiji.

Serveri lokacije i sistemi lokacija

 • Komponenta nadgledanja konfiguracije replikacije ne uspeva sa greškom "InvalidOperationException" kada je grupa .NET veza puna. Do ovog problema može doći u scenarijima u kojima je dodatna baza podataka hostovana na istoj instanci programa SQL Server koja sadrži bazu podataka lokacije i kada ta dodatna baza podataka ne može da pristupi Configuration Manager. Sekvenca greške koja podseća na sledeću pojavljuje se u datoteci rcmctrl.log.

  Napomena Ovi unosi se uređuju radi briljatnosti.

  Greška: Primljen je nekontrolisani SQL izuzetak, odštampane informacije i ponovo ih bacaju. Ovo će biti ponovo pokušano u sledećem ciklusu.
  Greška: Poruka o izuzetku: [Ciljna baza podataka, 'TESTDB', učestvuje u grupi dostupnosti i trenutno nije dostupna za upite. Premeštanje podataka je obustavljeno ili replika dostupnosti nije omogućena za pristup čitanja.
  ... da se ne bi
  DRS sinhronizacija je započeta.
  Greška: Došlo je do nekontrolisanog izuzetka, informacija o štampanju i bacanju ponovo. Ovo će biti ponovo pokušano u sledećem ciklusu.
  Greška: System.InvalidOperationException: Isteklo je vremensko ograničenje. Period vremenskog ograničenja je isteklo pre dobavljanja veze iz grupe. Do ovoga je možda došlo zato što su sve grupisane veze bile u upotrebi, a dostignuta je maksimalna veličina grupe.
 • 3000794 Skripte za nadogradnju mogu biti neuspešne kada primenite kumulativnu ispravku 3 za System Center 2012 R2 Configuration Manager • Kolekcije koje sadrže više ugnežđenih zavisnih kolekcija možda neće uvek biti procenjene. Ovaj problem vraća netačne podatke o članstvu. • Instaliranje kumulativne ispravke na lokaciji nepotrebno kopira ceo paket instalacije klijenta u sve izvučene tačke distribucije. • Obrada poruka o stanju i statusu je sporija nego što je očekivano nakon promene u postavkama klijenta koja generiše veliku količinu poruka. Na primer, do ovog problema može doći kada se komunikacija sa klijentom promeni iz HTTPS u HTTP. • Status uloge usluge izveštavanja postavljen je na kritično (neuspešno) stanje u okruženjima koja koriste mnoge grupe za kontrolu pristupa zasnovane na ulozi i više domena. Greške koje podsećaju na sledeće evidentiraju se u datoteci srsrp.log:

  Postavljanje bezbednosnih smernica na fasciklu [/putanja/potfascikla] nije uspelo. SMS_SRS_REPORTING_POINT


Mobilni uređaji

 • Pokušaj upisivanje uređaja u kolekciju korisnika koji sadrži bezbednosne grupe ne uspeva uz grešku "pristup je odbijen". • Podaci o zalihama koji se prikupljaju sa mobilnih uređaja i konektor Windows Intune mogu biti za pogrešan uređaj ako se dva uređaja istovremeno sinhronizuju. • Konektor Exchange server ne izvršava potpunu sinhronizaciju kada je više istovremenih udaljenih PowerShell veza aktivno u isto vreme na istom Exchange Online nalogu. • 2990658 Hitna ispravka proširuje obaveštenja klijenta u System Center 2012 R2 Configuration Manager na MDM uređaje • 3002291 Postavke mobilnih Upravljanje uređajima se ne primenjuju na korisnike kojima upravlja oblak u sistemu Center 2012 R2 Configuration Manager

Migracije

 • Zadatak migracije podataka može da istekne kada se pokrene na Configuration Manager 2007 lokacijama koje imaju mnogo pod kolekcija.

Izveštavanje

 • Prikazivanje izveštaja korišćenjem naloga u šumi odvojenog od stavke tačke izveštavanja usluga za izveštavanje usluga za izveštavanje dovodi do greške "Neuspeh prijavljivanja: nepoznato korisničko ime pogrešne lozinke". • U okruženjima koja imaju mnogo klijenata, izveštaj "Softver 10B – računari sa određenim instaliranim naslovom softvera sa prilagođenom oznakom" može da potraje 5–10 minuta da bi se otvorio ili prikazao.

Ispravke softvera

 • Ispravke softvera koje se preuzimaju ili uvoze na lokaciju za centralnu administraciju (CAS) mogu da imaju status "Ne" na podređenoj primarnoj lokaciji. Do ovog problema dolazi kada nedostaju podaci specifični za lokalni standard za ažuriranja.

  Kada primenite kumulativnu ispravku 4, sledeća SQL skripta treba da se pokrene u bazi podataka lokacije bilo koje podređene primarne lokacije koja ima ovaj problem:

  //
  BEGIN
  IF dbo.fnIsPrimary()=1 -- This only applies to primary sites
  BEGIN
  -- Expect to see result here if the issue exists
  IF OBJECT_ID(N'tempdb..#CI_to_correct ') IS NOT NULL
  BEGIN
  DROP TABLE #CI_to_correct
  END
  -- Select updates that are in use and exhibiting this issue at the time the script runs
  select distinct loc.CI_ID, u.BulletinID, loc.Locales
  into #CI_to_correct
  from vsms_softwareupdate u inner join v_CIContents_All cic on u.CI_ID = cic.CI_ID
  inner join CI_UpdateInfo loc on loc.CI_ID = cic.ContentCI_ID
  where u.IsDeployed = 1 and u.IsContentProvisioned = 0 and (loc.Locales is null or loc.Locales = '')
  and u.InUse = 1

  declare @CI_ID int

  -- apply the correction
  WHILE (1 = 1)
  BEGIN
  select top 1 @CI_ID = CI_ID from #CI_to_correct
  IF @@rowcount = 0 BREAK
  UPDATE CI_UpdateInfo SET Locales = dbo.fnCILocales(CI_ID)
  WHERE CI_ID = @CI_ID
  DELETE FROM #CI_to_correct WHERE CI_ID = @CI_ID
  END
  END
  END
  GO
  //

Dodatne promene koje su uključene u ovu ispravku

Windows PowerShell

 • 3031717 Windows PowerShell promene u kumulativnim ispravkama 4 za System Center 2012 R2 Configuration Manager

Replikacija podataka

 • Dodatne optimizacije performansi za smanjenje kašnjenja replikacije podataka (DRS) u hijerarhijama sa mnogim lokacijama.

Zaštita krajnje tačke

 • 2998627 Ispravka platforme za borbu protiv malvera iz oktobra 2014. za klijente za zaštitu krajnje tačke

Operativni sistemi koji nisu Windows

 • Sledeći operativni sistemi se dodaju na listu podržanih platformi za distribuciju softvera:

  • Mac OSX 10.10

   Za više informacija o dodavanja Mac OSX 10.10, pogledajte sledeći članak u Microsoft bazi znanja:

   3013398 Hitna ispravka dodaje Mac OS X 10.10 na listu podržanih platformi za System Center Configuration Manager

  • Suse Linux Enterprise Server 12 (x64)Pored toga, sledeća hitna ispravka i dalje može da se primeni na lokacije na kojima je instalirana kumulativna ispravka 4:

3020755 Vraćanje u prethodno stanje ne uspeva kada baza podataka lokacije koristi SQL Server 2014 na serveru koji koristi System Center 2012 R2 Configuration Manager

Kako dobiti kumulativnu ispravku 4 za System Center 2012 R2 Configuration Manager

Podržana ispravka je dostupna od Microsoft podrške. Međutim, ova ispravka je namenjena za ispravljanje samo problema opisanih u ovom članku. Primenite ovu ispravku samo na sisteme koji imaju probleme opisane u ovom članku. Ova ispravka može da dobije dodatno testiranje. Stoga, ako na vas ne utiče ozbiljno ovi problemi, preporučujemo da sačekate sledeći servisni paket koji sadrži ovu ispravku.

Ako je ispravka dostupna za preuzimanje, na vrhu ovog članka baze znanja postoji odeljak "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke". Ako se ovaj odeljak ne pojavi, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste dobili ispravku.

Napoemu Ako dođe do dodatnih problema ili ako je potrebno rešavanje problema, možda ćete morati da kreirate zaseban zahtev za uslugom. Uobičajeni troškovi podrške primenjuju se na dodatna pitanja podrške i probleme koji se ne kvalifikuju za ovu određenu ispravku. Kompletnu listu brojeva telefona Microsoft korisničke usluge i podrške ili da biste kreirali poseban zahtev za uslugom potražite na sledećoj Microsoft veb lokaciji:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomenom Obrazac "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke" prikazuje jezike za koje je dostupna ova ispravka. Ako ne vidite jezik, to je zbog toga što ispravka nije dostupna za taj jezik.

Informacije o instalaciji

Informacije o instalaciji

Informacije o ponovnom pokretanju

Ne morate ponovo da pokrenete računar kada primenite ovo ažuriranje.

Napomena Preporučujemo da zatvorite Configuration Manager administratorsku konzolu i sve povezane aplikacije kao što su prikazivač udaljenog kontrole ili prikazivač poruka o statusu pre nego što instalirate ovu ispravku.

Možda će vam biti zatraženo da ponovo pokrenete računar na koji se primenjuje ažuriranje administratorske konzole ako se udaljeni prikazivač kontrole (CmRCViewer.exe) koristi tokom procesa ažuriranja.

Možete da izbegnete ponovno pokretanje tako što ćete zatvoriti udaljeni prikazivač kontrole pre nego što instalirate ispravku ili tako što ćete dodati parametar REBOOT=ReallySuppress u svojstva instalacije ažuriranja. Imajte na umu da se ovaj parametar automatski dodaje u pakete koje kreira instalacija kumulativne ispravke.

Ažuriraj informacije o zameni

Ova ispravka zamenjuje kumulativnu ispravku 3 za System Center 2012 R2 Configuration Manager.

Kako odrediti status instalacije ove kumulativne ispravke

Ova kumulativna ispravka menja sledeće brojeve Configuration Manager verzija i svojstva instalacije.

Sistemi lokacija

Vrednost CULevel se nalazi ispod sledećeg potključa registratora:


HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\SMS\SetupNapomena Vrednost CULevel je postavljena na 4 za kumulativnu ispravku 4.

Administratorska konzola

Verzija koja je prikazana u dijalogu Osnovni podaci o sistemu Configuration Manager je 5.0.7958.1501.

Klijent

Verzija koja je prikazana na kartici Opšte stavke Configuration Manager Kontrolna tabla svojstva uređaja "Verzija klijenta" u administratorskom konzoli je 5.00.7958.1501.

Klijent za zaštitu krajnje tačke

Ova ispravka menja verziju klijenta za borbu protiv malvera u 4.6.0305.0. Informacije o verziji možete da pronađete tako što ćete izabrati stavku Osnovni podaci o meniju Pomoć u korisničkom interfejsu klijenta za zaštitu krajnje tačke.

Verzija ove ispravke na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordinisanom univerzalnom vremenu (UTC). Kada prikažete informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu Vremenska zona u stavci Datum i vreme u Kontrolna tabla.

Za System Center 2012 R2 Configuration Manager

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforme

Adsource.dll

5.0.7958.1501

299,176

18.01.2014.

01:05

x64

Affinityagent.dll

5.0.7958.1501

185,000

18.01.2014.

01:05

x64

Aiupdatesvc.exe

5.0.7958.1501

95,400

18.01.2014.

01:05

x86

Aius.msi

Nije primenljivo

2,596,864

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Appexcnlib.dll

5.0.7958.1501

153,256

18.01.2014.

01:05

x64

Appprovider.dll

5.0.7958.1501

252,072

18.01.2014.

01:05

x64

Appv5xhandler.dll

5.0.7958.1501

396,968

18.01.2014.

01:05

x64

Basesvr.dll

5.0.7958.1501

3,742,888

18.01.2014.

01:05

x64

Ccmcisdk.dll

5.0.7958.1501

673,960

18.01.2014.

01:05

x64

Ccmdts.dll

5.0.7958.1501

1,083,048

18.01.2014.

01:05

x64

Ccmsetup-sup.cab

Nije primenljivo

614,225

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Ccmsetup.cab

Nije primenljivo

9,647

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Ccmsetup.exe

5.0.7958.1501

1,619,112

18.01.2014.

01:05

x86

Ccmsqlce.dll

5.0.7958.1501

198,832

18.01.2014.

01:05

x64

Ccmutillib.dll

5.0.7958.1501

515,760

18.01.2014.

01:05

x64

Certregpoint.dll

5.0.7958.1501

88,232

18.01.2014.

01:05

x86

Cistatestore.dll

5.0.7958.1501

784,552

18.01.2014.

01:05

x64

Cistore.dll

5.0.7958.1501

1,195,696

18.01.2014.

01:05

x64

Cmrcservice.exe

5.0.7958.1501

577,712

18.01.2014.

01:05

x64

Colleval.dll

5.0.7958.1501

104,616

18.01.2014.

01:05

x64

Configmgr2012ac-r2-kb3026739-x64.msp

Nije primenljivo

7,618,560

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Contentaccess.dll

5.0.7958.1501

655,528

18.01.2014.

01:05

x64

Createtsmediaadm.dll

5.0.7958.1501

2,070,696

18.01.2014.

01:05

x64

Crp.msi

Nije primenljivo

3,551,232

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Dcmagent.dll

5.0.7958.1501

914,600

18.01.2014.

01:05

x64

Dcmobjectmodel.dll

5.0.7958.1501

315,560

18.01.2014.

01:05

x86

Ddm.dll

5.0.7958.1501

271,536

18.01.2014.

01:05

x64

Distmgr.dll

5.0.7958.1501

1,174,704

18.01.2014.

01:05

x64

Dmp.msi

Nije primenljivo

4,575,232

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Dmpuploader.dll

5.0.7958.1501

23,728

18.01.2014.

01:05

x64

Driverinstaller.exe

5.0.7958.1501

19,120

18.01.2014.

01:05

x86

Execmgr.dll

5.0.7958.1501

1,028,272

18.01.2014.

01:05

x64

Hman.dll

5.0.7958.1501

796,328

18.01.2014.

01:05

x64

Licensemgr.dll

5.0.7958.1501

64,680

18.01.2014.

01:05

x64

Localpolicy.xml

Nije primenljivo

470

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Lsutilities.dll

5.0.7958.1501

747,184

18.01.2014.

01:05

x64

Mcs.msi

Nije primenljivo

9,646,080

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Microsoft.configurationmanagement.applicationmanagement.macinstaller.dll

5.0.7958.1501

33,960

18.01.2014.

01:05

x86

Microsoft.configurationmanagement.exchangeconnector.dll

5.0.7958.1501

70,312

18.01.2014.

01:05

x86

Microsoft.configurationmanagement.migrationlibrary.dll

5.0.7958.1501

145,064

18.01.2014.

01:05

x86

Microsoft.configurationmanagement.migrationmanager.dll

5.0.7958.1501

1,085,096

18.01.2014.

01:05

x86

Microsoft.configurationmanager.azuremanagement.dll

5.0.7958.1501

64,680

18.01.2014.

01:05

x86

Microsoft.configurationmanager.cloudservicesmanager.dll

5.0.7958.1501

138,920

18.01.2014.

01:05

x86

Microsoft.configurationmanager.dmpconnector.connector.dll

5.0.7958.1501

72,360

18.01.2014.

01:05

x86

Microsoft.configurationmanager.dmpconnector.dataupload.dll

5.0.7958.1501

38,056

18.01.2014.

01:05

x86

Microsoft.configurationmanager.dmpconnector.messagedownload.dll

5.0.7958.1501

33,960

18.01.2014.

01:05

x86

Microsoft.configurationmanager.dmpconnector.usersync.dll

5.0.7958.1501

42,160

18.01.2014.

01:05

x86

Microsoft.configurationmanager.mobile.proxyengine.common.dll

5.0.7958.1501

429,224

18.01.2014.

01:05

x86

Microsoft.configurationmanager.mobile.proxyengine.deviceprovider.androidprovider.dll

5.0.7958.1501

70,312

18.01.2014.

01:05

x86

Microsoft.configurationmanager.mobile.proxyengine.deviceprovider.providercommon.dll

5.0.7958.1501

147,632

18.01.2014.

01:05

x86

Microsoft.configurationmanager.mobile.proxyengine.policyprocessor.dll

5.0.7958.1501

272,048

18.01.2014.

01:05

x86

Microsoft.configurationmanager.replicationconfigurationandmonitoring.dll

5.0.7958.1501

371,880

18.01.2014.

01:05

x86

Microsoft.configurationmanager.softwarecatalog.website.portalclasses.dll

5.0.7958.1501

147,624

18.01.2014.

01:05

x86

Mp.msi

Nije primenljivo

9,388,032

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Patchdownloader.dll

5.0.7958.1501

114,352

18.01.2014.

01:05

x64

Policypv.dll

5.0.7958.1501

791,720

18.01.2014.

01:05

x64

Portlweb.msi

Nije primenljivo

3,444,736

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Pulldp.msi

Nije primenljivo

8,364,032

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Pulldpcmgr.dll

5.0.7958.1501

659,112

18.01.2014.

01:05

x64

Pwragentendpoint.dll

5.0.7958.1501

661,168

18.01.2014.

01:05

x64

Rdpcoresccm.dll

5.0.7958.1501

2,246,312

18.01.2014.

01:05

x64

Rebootcoord.dll

5.0.7958.1501

279,208

18.01.2014.

01:05

x64

Report264.rdl

Nije primenljivo

50,596

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Report265.rdl

Nije primenljivo

57,804

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Report423.rdl

Nije primenljivo

47,888

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Report68.rdl

Nije primenljivo

46,441

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Scanagent.dll

5.0.7958.1501

624,808

18.01.2014.

01:05

x64

Scepinstall.exe

4.6.305.0

26,063,480

18.01.2014.

01:05

x86

Sleepagent.dll

5.0.7958.1501

267,952

18.01.2014.

01:05

x86

Sleepagentservice.exe

5.0.7958.1501

21,672

18.01.2014.

01:05

x86

Smsappinstall.exe

5.0.7958.1501

267,432

18.01.2014.

01:05

x64

Smsdp.dll

5.0.7958.1501

3,170,472

18.01.2014.

01:05

x64

Smsprov.dll

5.0.7958.1501

10,274,480

18.01.2014.

01:05

x64

Smspxe.dll

5.0.7958.1501

533,168

18.01.2014.

01:05

x64

Srsrp.msi

Nije primenljivo

4,755,456

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Srsserver.dll

5.0.7958.1501

375,976

18.01.2014.

01:05

x86

Statesys.dll

5.0.7958.1501

112,304

18.01.2014.

01:05

x64

Tokenmgr.dll

5.0.7958.1501

209,576

18.01.2014.

01:05

x64

Tsagent.dll

5.0.7958.1501

258,728

18.01.2014.

01:05

x64

Tsbootshell.exe

5.0.7958.1501

2,345,128

18.01.2014.

01:05

x64

Tscore.dll

5.0.7958.1501

2,495,144

18.01.2014.

01:05

x64

Tsmbootstrap.exe

5.0.7958.1501

535,728

18.01.2014.

01:05

x64

Tsmessaging.dll

5.0.7958.1501

1,147,560

18.01.2014.

01:05

x64

Updatetrustedsites.exe

5.0.7958.1501

45,224

18.01.2014.

01:05

x64

Veprovider.dll

5.0.7958.1501

303,272

18.01.2014.

01:05

x64

Wakeprxy.msi

Nije primenljivo

3,653,632

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Writefiltergina.dll

5.0.7958.1501

509,608

18.01.2014.

01:05

x64

Wsyncact.dll

5.0.7958.1501

63,656

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.application.dll

5.0.7958.1501

649,896

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.appmanfoundation.dll

5.0.7958.1501

110,248

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.bootimage.dll

5.0.7958.1501

381,096

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.cloudsubscriptionsignin.dll

5.0.7958.1501

61,608

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.common.dll

5.0.7958.1501

1,695,912

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.controls.dll

5.0.7958.1501

557,736

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.createdt.dll

5.0.7958.1501

1,191,080

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.dcmcommondialogs.dll

5.0.7958.1501

1,019,560

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.osimage.dll

5.0.7958.1501

229,032

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.accounts.dll

5.0.7958.1501

27,304

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.alerts.dll

5.0.7958.1501

46,760

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.appman.dll

5.0.7958.1501

267,944

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.appmodel.dll

5.0.7958.1501

206,512

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.assetintelligence.dll

5.0.7958.1501

102,064

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.caltracking.dll

5.0.7958.1501

28,848

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.certificates.dll

5.0.7958.1501

35,504

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.clientoperations.dll

5.0.7958.1501

32,424

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.clientsettings.dll

5.0.7958.1501

99,496

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.clientstatus.dll

5.0.7958.1501

24,232

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.collections.dll

5.0.7958.1501

289,448

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.common.dll

5.0.7958.1501

104,616

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.content.dll

5.0.7958.1501

97,960

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.databasereplication.dll

5.0.7958.1501

47,792

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.dcm.dll

5.0.7958.1501

260,264

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.deployments.dll

5.0.7958.1501

109,736

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.ep.dll

5.0.7958.1501

118,952

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.hs.dll

5.0.7958.1501

837,808

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.migration.dll

5.0.7958.1501

151,720

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.oob.dll

5.0.7958.1501

106,160

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.osd.dll

5.0.7958.1501

438,440

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.provider.dll

5.0.7958.1501

50,856

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.rba.dll

5.0.7958.1501

138,416

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.reporting.dll

5.0.7958.1501

21,160

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.sum.dll

5.0.7958.1501

261,288

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.systemstatus.dll

5.0.7958.1501

71,336

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.ps.typeadapter.dll

5.0.7958.1501

18,088

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.srsreporting.dll

5.0.7958.1501

795,312

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.tasksequencemediawizard.dll

5.0.7958.1501

457,392

18.01.2014.

01:05

x86

Adminui.uiresources.dll

5.0.7958.1501

8,452,272

18.01.2014.

01:05

x86

Affinityagent.dll

5.0.7958.1501

147,624

18.01.2014.

01:05

x86

Appexcnlib.dll

5.0.7958.1501

120,488

18.01.2014.

01:05

x86

Appprovider.dll

5.0.7958.1501

191,144

18.01.2014.

01:05

x86

Appv5xhandler.dll

5.0.7958.1501

316,592

18.01.2014.

01:05

x86

Ccmcisdk.dll

5.0.7958.1501

475,304

18.01.2014.

01:05

x86

Ccmdts.dll

5.0.7958.1501

800,424

18.01.2014.

01:05

x86

Ccmsetup-sup.cab

Nije primenljivo

614,225

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Ccmsetup.exe

5.0.7958.1501

1,619,112

18.01.2014.

01:05

x86

Ccmsqlce.dll

5.0.7958.1501

150,184

18.01.2014.

01:05

x86

Ccmutillib.dll

5.0.7958.1501

401,064

18.01.2014.

01:05

x86

Cistatestore.dll

5.0.7958.1501

549,032

18.01.2014.

01:05

x86

Cistore.dll

5.0.7958.1501

804,008

18.01.2014.

01:05

x86

Cmrcservice.exe

5.0.7958.1501

465,064

18.01.2014.

01:05

x86

Cmrcviewer.exe

5.0.7958.1501

537,768

18.01.2014.

01:05

x86

Configmgr2012ac-r2-kb3026739-i386.msp

Nije primenljivo

6,148,096

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Configmgr2012adminui-r2-kb3026739-i386.msp

Nije primenljivo

12,005,376

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Connectedconsole.xml

Nije primenljivo

5,138,389

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Contentaccess.dll

5.0.7958.1501

518,312

18.01.2014.

01:05

x86

Createtsmediaadm.dll

5.0.7958.1501

1,637,040

18.01.2014.

01:05

x86

Databaseresources.dll

5.0.7958.1501

191,656

18.01.2014.

01:05

x86

Dcmagent.dll

5.0.7958.1501

649,384

18.01.2014.

01:05

x86

Dcmobjectmodel.dll

5.0.7958.1501

315,560

18.01.2014.

01:05

x86

Driverinstaller.exe

5.0.7958.1501

19,112

18.01.2014.

01:05

x86

Execmgr.dll

5.0.7958.1501

797,352

18.01.2014.

01:05

x86

Localpolicy.xml

Nije primenljivo

470

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Lsutilities.dll

5.0.7958.1501

563,368

18.01.2014.

01:05

x86

Microsoft.configurationmanagement.applicationmanagement.macinstaller.dll

5.0.7958.1501

33,960

18.01.2014.

01:05

x86

Microsoft.configurationmanagement.exe

5.0.7958.1501

393,384

18.01.2014.

01:05

x86

Microsoft.configurationmanagement.exe.config

Nije primenljivo

7,976

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Microsoft.configurationmanagement.migration.configmgr2012.dll

5.0.7958.1501

1,107,120

18.01.2014.

01:05

x86

Microsoft.configurationmanagement.reporting.dll

5.0.7958.1501

379,560

18.01.2014.

01:05

x86

Microsoft.configurationmanager.azuremanagement.dll

5.0.7958.1501

64,680

18.01.2014.

01:05

x86

Microsoft.configurationmanager.cloudservicesmanager.dll

5.0.7958.1501

138,920

18.01.2014.

01:05

x86

Patchdownloader.dll

5.0.7958.1501

86,184

18.01.2014.

01:05

x86

Pulldp.msi

Nije primenljivo

6,471,680

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Pulldpcmgr.dll

5.0.7958.1501

529,072

18.01.2014.

01:05

x86

Pwragentendpoint.dll

5.0.7958.1501

525,480

18.01.2014.

01:05

x86

Rdpcoresccm.dll

5.0.7958.1501

1,939,632

18.01.2014.

01:05

x86

Rebootcoord.dll

5.0.7958.1501

218,792

18.01.2014.

01:05

x86

Scanagent.dll

5.0.7958.1501

482,984

18.01.2014.

01:05

x86

Scepinstall.exe

4.6.305.0

26,063,480

18.01.2014.

01:05

x86

Sleepagent.dll

5.0.7958.1501

267,944

18.01.2014.

01:05

x86

Sleepagentservice.exe

5.0.7958.1501

21,672

18.01.2014.

01:05

x86

Smsappinstall.exe

5.0.7958.1501

203,432

18.01.2014.

01:05

x86

Smsdp.dll

5.0.7958.1501

2,306,728

18.01.2014.

01:05

x86

Smspxe.dll

5.0.7958.1501

424,624

18.01.2014.

01:05

x86

Sqmqueries.xml

Nije primenljivo

45,580

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Srsresources.dll

5.0.7958.1501

665,768

18.01.2014.

01:05

x86

Tsagent.dll

5.0.7958.1501

208,040

18.01.2014.

01:05

x86

Tsbootshell.exe

5.0.7958.1501

1,693,864

18.01.2014.

01:05

x86

Tscore.dll

5.0.7958.1501

1,843,376

18.01.2014.

01:05

x86

Tsmbootstrap.exe

5.0.7958.1501

411,816

18.01.2014.

01:05

x86

Tsmessaging.dll

5.0.7958.1501

728,232

18.01.2014.

01:05

x86

Updatetrustedsites.exe

5.0.7958.1501

39,592

18.01.2014.

01:05

x86

Veprovider.dll

5.0.7958.1501

240,816

18.01.2014.

01:05

x86

Wakeprxy.msi

Nije primenljivo

2,965,504

18.01.2014.

01:05

Nije primenljivo

Writefiltergina.dll

5.0.7958.1501

423,600

18.01.2014.

01:05

x86


Reference

Više informacija o instaliranju ove kumulativne ispravke potražite na sledećim Microsoft TechNet veb lokacijama:

Update System Center 2012 Configuration Manager

Novi model servisiranja kumulativnih ispravki za System Center 2012 Configuration Manager
Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanja softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×