Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Postoji mnogo razloga zbog kojih možete da dobijete poruku o grešci prilikom nadogradnje ili instaliranja greške Windows 11, ali uobičajene greške možete sami da ispravite u nekoliko koraka koje možete sami da uradite. Na primer: Nadogradnja preuzima uređaj sa starije verzije sistema Windows, kao što je Windows 7, Windows 8.1 ili Windows 10 na Windows 11.

Pre nego što potražite određeni kôd greške, isprobajte savete navedene u opštim ispravkama. Ako oni ne reše problem sa nadogradnjom ili instalacijom, pogledajte tabelu sa kodovima grešaka na dnu ovog članka.

Opšte ispravke

Evo nekih stvari koje možete pokušati da biste otklonili greške sa nadogradnjom i instalacijom: 

Isključite sve nenessential hardverske uređaje. To može da obuhvata slušalice, štampače, zvučnike skenera, USB fleš diskove i spoljne čvrste diskove.

Ako koristite laptop i priključen je na stanicu za docking, opozovite ga.

Bilo bi dobro da se uverite da su sve važne ispravke instalirane pre nego što probate da nadogradite Windows. Ovo uključuje ispravke upravljačkih programa hardvera na uređaju.

Informacije i da biste se uverili da ste ažurirani potražite u Windows Ažuriranje: – pitanja.

Koristite Windows zaštitnik da biste zaštitili uređaj tokom nadogradnje – antivirusni softver koji nije Microsoft ponekad može da izazove probleme sa nadogradnjom. Sve dok imate medijum instalacije i sve potrebne informacije o aktivaciji, uvek možete ponovo da instalirate softver nakon nadogradnje.

Da biste uklonili antivirusnu aplikaciju, idite na Kontrolna tabla\Programi\Programi i funkcije. Izaberite program, a zatim izaberite Deinstaliranje. Kliknite na dugme Da kako biste potvrdili.

Zastareli softver može da izazove probleme Windows nadogradnje, tako da uklanjanje starih ili nedeetanih aplikacija može da pomogne.

Ako planirate da ponovo instalirate aplikaciju kasnije, uverite se da imate medijum instalacije i sve potrebne informacije o aktivaciji pre nego što je uklonite.

Da biste deinstaliranja softvera, idite na Kontrolna tabla\Programi\Programi i funkcije. Izaberite program, a zatim izaberite Deinstaliranje. Kliknite na dugme Da kako biste potvrdili.

Da biste izvršili nadogradnju na Windows 11, potrebno vam je dovoljno prostora na čvrstom disku da bi instalacija došla do procesa.

Da biste videli koliko vam je prostora na čvrstom disku dostupno na računaru, izaberite stavku Istraživač datoteka na traci zadataka (poznat kao Windows Explorer u programu Windows 7) ili pritisnite kombinaciju tastera sa Windows logotipom + E.

Zatim izaberite stavku Računar ili Ovaj računar i pogledajte stavku Čvrsti diskovi ili u okviru Uređaji i disk jedinice. Ako je navedeno više disk jedinica, sistemska disk jedinica je disk jedinica koja uključuje Microsoft Windows logotip iznad ikone disk jedinice. Videćete količinu dostupnog prostora ispod disk jedinice.

Ako izgleda da vam ponestaje prostora na disk jedinici, pogledajte Saveti biste oslobodili prostor na disk jedinici na računaru.

0xC1900101 greške

Greška koja počinje 0xC1900101 obično je greška upravljačkog programa. Ako vidite neki od ovih kodova grešaka, prvo isprobajte sledeće korake da biste rešili problem. Ako ovi koraci ne uspeju, pogledajte otklanjanje grešaka Windows nadogradnje za detaljnije tehničke informacije.

 • 0xC1900101 – 0x2000c

 • 0xC1900101 – 0x20017

 • 0xC1900101 – 0x30018

 • 0xC1900101 – 0x3000D

 • 0xC1900101 – 0x4000D

 • 0xC1900101 – 0x40017

 1. Uverite se da uređaj ima dovoljno prostora. Uređaj zahteva najmanje 16 GB slobodnog prostora da biste nadogradili 32-bitni OS ili 20 GB za 64-bitni OS. Više informacija potražite u članku Oslobadanje prostora na disk jedinici Windows.

 2. Pokrenite Windows Ažuriraj nekoliko puta. Preuzmite i instalirajte sve dostupne ispravke u e-Windows Ispravka, uključujući ispravke softvera, hardverske ispravke i neke upravljačke programe nezavisnih proizvođača. Koristite alatku Windows za rešavanje problema sa ažuriranjima da Windows 11 Ažuriraj.

 3. Proverite upravljačke programe nezavisnih proizvoda i preuzmite sve ispravke. Upravljačke programe nezavisnih proizvođača i uputstva za instaliranje za bilo koji hardver koji ste dodali na uređaj na veb lokaciji proizvođača.

 4. Iskačite dodatni hardver. Uklonite sve spoljne uređaje i disk jedinice, bazne jedinice i drugi hardver koji ste možda priključili na uređaj koji nije potreban zbog osnovne funkcionalnosti.

 5. Proverite da li u upravljaču uređajima ima grešaka. U polje za pretragu na traci zadataka otkucajte upravljač uređajima. U rezultatima odaberite stavku Upravljač uređajima. U prozoru koji se pojavi potražite bilo koji uređaj sa žutim znakom uzvičnika (možda ćete morati da izaberete svaku kategoriju da biste se prebacili na listu uređaja). Pritisnite i držite ime uređaja (ili kliknite desnim tasterom miša na njega) i izaberite stavku Ažuriraj softver upravljačkog programa ili Deinstaliranje da biste ispravili greške.

 6. Uklonite bezbednosni softver nezavisnog proizvođača. Proverite da li znate kako da ponovo instalirate programe i da li su sve neophodne šifre proizvoda pri ruci. Windows zaštitnik vam pomoći da u međuvremenu zaštitite uređaj.

 7. Popravka grešaka čvrstog diska. U polje za pretragu na traci zadataka otkucajte komandna linija. Odaberite stavku Komandna linija sa liste rezultata. U prozoru koji se pojavi otkucajte chkdsk/f C: i pritisnite taster Enter. Popravke se automatski pokreću na čvrstom disku i od vas će se tražiti da ponovo pokrenete uređaj.

  Napomena: Morate imati administratorske dozvole na uređaju da biste to uradio.

 8. Ponovo pokrenite čisto Windows. Pogledajte kako se izvršava čisto pokretanje u operativnom Windows.

 9. Vraćanje i popravljanje sistemskih datoteka. U polje za pretragu na traci zadataka otkucajte komandna linija. Odaberite stavku Komandna linija sa liste rezultata. U prozoru koji se pojavi otkucajte DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth i pritisnite taster Enter. (Saznajte kako da popravite Windows sliku

  Napomena: Morate imati administratorske dozvole na uređaju da biste to uradio.

Druge uobičajene greške

Sledeća tabela navodi najčešće greške u nadogradnji i instalaciji i neke stvari koje možete pokušati da biste ih ispravili. Ako i dalje imate problema sa nadogradnjom ili instaliranjem programa Windows, obratite se Microsoft podršci.

Greška

Šta to znači i kako da je ispravite

0xc1900223

To ukazuje na problem pri preuzimanju i instaliranju izabrane ispravke. Windows Ažuriranje će pokušati ponovo kasnije i u ovom trenutku ne treba ništa da radite.

0xC1900208 – 0x4000C

To može da ukazuje na to da nekompatibilna aplikacija instalirana na računaru blokira dovršavanje procesa nadogradnje. Proverite da biste se uverili da su deinstalirane sve nekopatibilne aplikacije, a zatim pokušajte ponovo da ga instalirate.

0xC1900107

Operacija čišćenja iz prethodnog pokušaja instalacije još uvek je na čekanju, a za nastavak nadogradnje je potrebno ponovno pokretanje sistema. Ponovo pokrenite uređaj i ponovo pokrenite instalaciju. Ako uređaj koji se ponovo pokreće ne reši problem, koristite program za čišćenje diska i očistite privremene datoteke i sistemske datoteke. Dodatne informacije potražite u temi Čišćenje diska u Windows.

0x80073712

Datoteka koja je potrebna Windows Ispravka je verovatno oštećena ili nedostaje. Pokušajte da popravite sistemske datoteke: U polje za pretragu na traci zadataka otkucajte komandna linija. Odaberite stavku Komandna linija sa liste rezultata. U prozoru koji se pojavi otkucajteDISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth i pritisnite taster Enter.

0xC1900200 – 0x20008

0xC1900202 – 0x20008

Ovo može da znači da računar ne ispunjava minimalne zahteve za preuzimanje ili instaliranje nadogradnje na Windows 11. Saznajte više o minimalnim zahtevima za Windows 11.

0x800F0923

To može da ukazuje na to da upravljački program ili drugi softver na računaru nisu kompatibilni sa nadogradnjom na Windows 11. Za informacije o tome kako da rešite ovaj problem, obratite se Microsoft podršci.

0x80200056

To može da znači da je proces nadogradnje prekinut zato što ste slučajno ponovo pokrenuli računar ili ste se odjavljeni sa računara. Pokušajte ponovo da ga završite i uverite se da je računar priključen i da je uključen.

0x800F0922

Ova greška može da znači da računar ne može da se poveže sa serverima Windows Ažuriraj. Ako koristite VPN vezu da biste se povezali sa radnom mrežom, prekinite vezu sa mrežom i isključite VPN softver (ako je primenljivo) i pokušajte ponovo da ga nadogradnju.

Greška može da znači i da nema dovoljno slobodnog prostora na particiji "Rezervisana particija sistema". Možda ćete moći da rešite ovaj problem tako što ćete koristiti softver nezavisnih proizvođača da biste povećali veličinu particije rezervisanog sistema.

Greška: Nismo mogli da dovršimo ažuriranje. Opozivanje promena. Nemojte isključiti računar.

Greška: Neuspešna konfigurisanje Windows ispravki. Vraćanje promena.

Ovo su generičke greške koje mogu da se pojave bilo kada Windows ažuriranje ne uspe. Potrebno je da utvrdite određeni kôd greške da biste istražili kako da na najbolji način rešite ovaj problem.

Kôd greške za neuspelo ažuriranje možete pronaći tako što ćete prikazati istoriju ažuriranja. Potraži ispravku koja nije instalirana, obratite se kodu greške, a zatim se obratite Microsoft podršci.

Da biste prikazali istoriju ažuriranja u programu Windows 11:

 • Izaberite stavku > Postavke > Windows Ažuriraj>Istorija ažuriranja.

Greška: Ispravka nije primenljiva na računar.

Ova greška može da znači da na računaru nisu instalirane potrebne ispravke.

Proverite da biste se uverili da su sve važne ispravke instalirane na računaru pre nego što pokušate da nadogradite.

0x80070070 – 0x50011

0x80070070 – 0x50012

0x80070070 – 0x60000

To verovatno ukazuje na to da vaš računar nema dovoljno prostora za instaliranje nadogradnje.

Oslobodite prostor na disk jedinici i pokušajte ponovo. Nabavite savete za oslobadanje prostora na disk jedinici

0x80300024

Ciljni disk ne podržava operaciju diska, particiju ili jačinu zvuka navedene diska. 

Uverite se da vaš računar ispunjava minimalne zahteve za instaliranje Windows.

0x80070002 0x20009

Sistem ne može da pronađe navedenu datoteku. 

Ako imate disk ili disk Windows ove na kojima ne instalirate 11, uklonite te diskove. 

0xC1900101 0x20017

0xC1900101 0x30017

Upravljački program je izazvao problem.

Onemogućite ili uklonite sve antivirusne programe nezavisnih proizvođača ili antišver iz sistema. Prekinite vezu sa svim perifernim uređajima koji su povezani sa sistemom, osim miša, tastature i ekrana.

Obratite se prodavcu hardvera da biste dobili ažurirane upravljačke programe uređaja.

0x8007042B 0x4000D

Windows Podešavanje je neočekivano obustavlo zbog drugog procesa pokrenutog u pozadini.

Kada pokrenete Windows normalno pokretanje, nekoliko aplikacija i usluga se automatski pokreće, a zatim pokreće u pozadini. Ovi programi obuhvataju osnovne sistemske procese, antivirusni softver, aplikacije za servis sistema i drugi softver koji je prethodno instaliran. Ove aplikacije i usluge mogu da izazovu smetnje kada pokušate da nadogradite na najnoviju verziju sistema Windows 11.

Možda će vam biti potreban "čisto pokretanje" kako biste utvrdili da li program u pozadini ometa nadogradnju. Pogledajte kako se izvršava čisto pokretanje u operativnom Windows.

0x800700B7 0x2000a

Windows Podešavanje je neočekivano obustavlo zbog drugog procesa pokrenutog u pozadini.

Deinstalujte antivirusni ili antišihver softver i ponovo ažurirajte.  

Postoji mnogo razloga zašto možete da dobijete poruku o grešci prilikom nadogradnje ili instaliranja Windows 10, ali uobičajene greške mogu da se otklone u nekoliko koraka koje možete sami da uradite. Na primer: Nadogradnja vodi uređaj sa starije verzije sistema Windows, kao što je Windows 7 ili Windows 8.1, Windows 10.

Pre nego što potražite određeni kôd greške, isprobajte savete navedene u opštim ispravkama. Ako oni ne reše problem sa nadogradnjom ili instalacijom, pogledajte tabelu sa kodovima grešaka na dnu ovog članka.

Opšte ispravke

Evo nekih stvari koje možete pokušati da biste otklonili greške sa nadogradnjom i instalacijom: 

Isključite sve nenessential hardverske uređaje. To može da obuhvata slušalice, štampače, zvučnike skenera, USB fleš diskove i spoljne čvrste diskove.

Ako koristite laptop i priključen je na stanicu za docking, opozovite ga.

Bilo bi dobro da se uverite da su sve važne ispravke instalirane pre nego što probate da nadogradite Windows. Ovo uključuje ispravke upravljačkih programa hardvera na uređaju.

Informacije i da biste se uverili da ste ažurirani potražite u Windows Ažuriranje: – pitanja.

Koristite Windows zaštitnik da biste zaštitili uređaj tokom nadogradnje – antivirusni softver koji nije Microsoft ponekad može da izazove probleme sa nadogradnjom. Sve dok imate medijum instalacije i sve potrebne informacije o aktivaciji, uvek možete ponovo da instalirate softver nakon nadogradnje.

Da biste uklonili antivirusnu aplikaciju, idite na Kontrolna tabla\Programi\Programi i funkcije. Izaberite program, a zatim izaberite Deinstaliranje. Kliknite na dugme Da kako biste potvrdili.

Zastareli softver može da izazove probleme sa Windows nadogradnje, tako da uklanjanje starih ili nedeetanih aplikacija može da pomogne.

Ako planirate da ponovo instalirate aplikaciju kasnije, uverite se da imate medijum instalacije i sve potrebne informacije o aktivaciji pre nego što je uklonite.

Da biste deinstaliranja softvera, idite na Kontrolna tabla\Programi\Programi i funkcije. Izaberite program, a zatim izaberite Deinstaliranje. Kliknite na dugme Da kako biste potvrdili.

Da biste izvršili nadogradnju Windows 10, potrebno vam je dovoljno prostora na čvrstom disku da bi instalacija trebalo da se obavi.

Da biste videli koliko je prostora na čvrstom disku dostupno na računaru, kliknite na dugme Start, a zatim u polje za pretragu na traci zadataka otkucajte Istraživač datoteka (poznat kao Windows Explorer u operativnom Windows 7).

Zatim izaberite stavku Računar ili Ovaj računar i pogledajte stavku Čvrsti diskovi ili u okviru Uređaji i disk jedinice. Ako je navedeno više disk jedinica, sistemska disk jedinica je disk jedinica koja uključuje Microsoft Windows logotip iznad ikone disk jedinice. Videćete količinu dostupnog prostora ispod disk jedinice.

Ako izgleda da vam ponestaje prostora na disk jedinici, pogledajte Saveti biste oslobodili prostor na disk jedinici na računaru.

0xC1900101 greške

Greška koja počinje 0xC1900101 obično je greška upravljačkog programa. Ako vidite neki od ovih kodova grešaka, prvo isprobajte sledeće korake da biste rešili problem. Ako ovi koraci ne uspeju, pogledajte otklanjanje grešaka Windows sa nadogradnjom za detaljnije tehničke informacije.

 • 0xC1900101 – 0x2000c

 • 0xC1900101 – 0x20017

 • 0xC1900101 – 0x30018

 • 0xC1900101 – 0x3000D

 • 0xC1900101 – 0x4000D

 • 0xC1900101 – 0x40017

 1. Uverite se da uređaj ima dovoljno prostora. Uređaj zahteva najmanje 16 GB slobodnog prostora da biste nadogradili 32-bitni OS ili 20 GB za 64-bitni OS. Više informacija potražite u članku Oslobadanje prostora na disk jedinici Windows.

 2. Pokrenite Windows ažurirajte nekoliko puta. Preuzmite i instalirajte sve dostupne ispravke u e-Windows Ispravka, uključujući ispravke softvera, hardverske ispravke i neke upravljačke programe nezavisnih proizvođača. Koristite alatku Windows za rešavanje problema sa ažuriranjima da biste Windows Ažuriranje.

 3. Proverite upravljačke programe nezavisnih proizvoda i preuzmite sve ispravke. Upravljačke programe nezavisnih proizvođača i uputstva za instaliranje za bilo koji hardver koji ste dodali na uređaj na veb lokaciji proizvođača.

 4. Iskačite dodatni hardver. Uklonite sve spoljne uređaje i disk jedinice, bazne jedinice i drugi hardver koji ste možda priključili na uređaj koji nije potreban zbog osnovne funkcionalnosti.

 5. Proverite da li u upravljaču uređajima ima grešaka. Kliknite na dugme Start, a zatim u polje za pretragu na traci zadataka otkucajte upravljač uređajima. U rezultatima odaberite stavku Upravljač uređajima. U prozoru koji se pojavi potražite bilo koji uređaj sa žutim znakom uzvičnika (možda ćete morati da izaberete svaku kategoriju da biste se prebacili na listu uređaja). Pritisnite i držite ime uređaja (ili kliknite desnim tasterom miša na njega) i izaberite stavku Ažuriraj softver upravljačkog programa ili Deinstaliranje da biste ispravili greške.

 6. Uklonite bezbednosni softver nezavisnog proizvođača. Proverite da li znate kako da ponovo instalirate programe i da li su sve neophodne šifre proizvoda pri ruci. Windows zaštitnik vam pomoći da u međuvremenu zaštitite uređaj.

 7. Popravka grešaka čvrstog diska. Kliknite na dugme Start, a zatim u polje za pretragu na traci zadataka otkucajte komandna linija. Odaberite stavku Komandna linija sa liste rezultata. U prozoru koji se pojavi otkucajte chkdsk/f C: i pritisnite taster Enter. Popravke se automatski pokreću na čvrstom disku i od vas će se tražiti da ponovo pokrenete uređaj.

  Napomena: Morate imati administratorske dozvole na uređaju da biste to uradio.

 8. Ponovo pokrenite čisto Windows. Saznajte kako.

 9. Vraćanje i popravljanje sistemskih datoteka. Kliknite na dugme Start, a zatim u polje za pretragu na traci zadataka otkucajte komandna linija. Odaberite stavku Komandna linija sa liste rezultata. U prozoru koji se pojavi otkucajte tekstDISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth i pritisnite taster Enter. (Saznajte kako da popravite Windows sliku

  Napomena: Morate imati administratorske dozvole na uređaju da biste to uradio.

Druge uobičajene greške

Sledeća tabela navodi najčešće greške u nadogradnji i instalaciji i neke stvari koje možete pokušati da biste ih ispravili. Ako i dalje imate problema sa nadogradnjom ili instaliranjem programa Windows 10, obratite se Microsoft podršci.

Greška

Šta to znači i kako da je ispravite

0xc1900223

To ukazuje na problem pri preuzimanju i instaliranju izabrane ispravke. Windows Ažuriranje će pokušati ponovo kasnije i u ovom trenutku ne treba ništa da radite.

0xC1900208 – 0x4000C

To može da ukazuje na to da nekompatibilna aplikacija instalirana na računaru blokira dovršavanje procesa nadogradnje. Proverite da biste se uverili da su deinstalirane sve nekopatibilne aplikacije, a zatim pokušajte ponovo da ga instalirate.

0xC1900107

Operacija čišćenja iz prethodnog pokušaja instalacije još uvek je na čekanju, a za nastavak nadogradnje je potrebno ponovno pokretanje sistema. Ponovo pokrenite uređaj i ponovo pokrenite instalaciju. Ako uređaj koji se ponovo pokreće ne reši problem, koristite program za čišćenje diska i očistite privremene datoteke i sistemske datoteke. Dodatne informacije potražite u temi Čišćenje diska u Windows.

0x80073712

Datoteka koja je potrebna Windows Ispravka je verovatno oštećena ili nedostaje. Pokušajte da popravite sistemske datoteke: Kliknite na dugme Start i otkucajte komandna linija u polje za pretragu na traci zadataka.   Odaberite stavku Komandna linija sa liste rezultata. U prozoru koji se pojavi otkucajteDISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth i pritisnite taster Enter.

0xC1900200 – 0x20008

0xC1900202 – 0x20008

Ovo može da znači da računar ne ispunjava minimalne zahteve za preuzimanje ili instaliranje nadogradnje na Windows 10. Saznajte više o minimalnim zahtevima za Windows 

0x800F0923

To može da ukazuje na to da upravljački program ili drugi softver na računaru nisu kompatibilni sa nadogradnjom na Windows 10. Za informacije o tome kako da rešite ovaj problem, obratite se Microsoft podršci.

0x80200056

To može da znači da je proces nadogradnje prekinut zato što ste slučajno ponovo pokrenuli računar ili ste se odjavljeni sa računara. Pokušajte ponovo da ga završite i uverite se da je računar priključen i da je uključen.

0x800F0922

Ova greška može da znači da računar ne može da se poveže sa serverima Windows Ažuriraj. Ako koristite VPN vezu da biste se povezali sa radnom mrežom, prekinite vezu sa mrežom i isključite VPN softver (ako je primenljivo) i pokušajte ponovo da ga nadogradnju.

Greška može da znači i da nema dovoljno slobodnog prostora na particiji "Rezervisana particija sistema". Možda ćete moći da rešite ovaj problem tako što ćete koristiti softver nezavisnih proizvođača da biste povećali veličinu particije rezervisanog sistema.

Greška: Nismo mogli da dovršimo ažuriranje. Opozivanje promena. Nemojte isključiti računar.

Greška: Neuspešno konfigurisanje Windows ispravki. Vraćanje promena.

To su generičke greške koje mogu da se pojave bilo kada Windows ažuriranje ne uspe. Potrebno je da utvrdite određeni kôd greške da biste istražili kako da na najbolji način rešite ovaj problem.

Kôd greške za neuspelo ažuriranje možete pronaći tako što ćete prikazati istoriju ažuriranja. Potraži ispravku koja nije instalirana, obratite se kodu greške, a zatim se obratite Microsoft podršci.

Da biste prikazali istoriju ažuriranja u programu Windows 8.1:

 • Otvorite Windows Ažuriraj tako što ćete brzo preći sa desne ivice ekrana (ili, ako koristite miš, postaviti pokazivač u donji desni ugao ekrana i pomeriti pokazivač miša navišu), izaberite stavku Postavke > Promenite postavke računara > Ažuriranje i oporavak> Prikažite istoriju ažuriranja.

Da biste prikazali istoriju ažuriranja u Windows 7:

 • Izaberite dugme Start Ikona dugmeta "Start" " U polju za pretragu otkucajte Ažuriraj, a zatim na listi rezultata izaberite stavku Windows Ažuriraj> Prikaži istoriju ažuriranja.

Greška: Ispravka nije primenljiva na računar.

Ova greška može da znači da na računaru nisu instalirane potrebne ispravke.

Proverite da biste se uverili da su sve važne ispravke instalirane na računaru pre nego što pokušate da nadogradite.

0x80070070 – 0x50011

0x80070070 – 0x50012

0x80070070 – 0x60000

To verovatno ukazuje na to da vaš računar nema dovoljno prostora za instaliranje nadogradnje.

Oslobodite prostor na disk jedinici i pokušajte ponovo. Nabavite savete za oslobadanje prostora na disk jedinici

0x80300024

Ciljni disk ne podržava operaciju diska, particiju ili jačinu zvuka navedene diska. 

Uverite se da vaš računar ispunjava minimalne zahteve za instaliranje Windows 10.

0x80070002 0x20009

Sistem ne može da pronađe navedenu datoteku. 

Ako imate disk ili diskove na kojima ne instalirate diskove, Windows 10 na njih, uklonite te diskove. 

0xC1900101 0x20017

0xC1900101 0x30017

Upravljački program je izazvao problem.

Onemogućite ili uklonite sve antivirusne programe nezavisnih proizvođača ili antišver iz sistema. Prekinite vezu sa svim perifernim uređajima koji su povezani sa sistemom, osim miša, tastature i ekrana.

Obratite se prodavcu hardvera da biste dobili ažurirane upravljačke programe uređaja.

0x8007042B 0x4000D

Windows Podešavanje je neočekivano obustavlo zbog drugog procesa pokrenutog u pozadini.

Kada pokrenete Windows normalno pokretanje, nekoliko aplikacija i usluga se automatski pokreće, a zatim pokreće u pozadini. Ovi programi obuhvataju osnovne sistemske procese, antivirusni softver, aplikacije za servis sistema i drugi softver koji je prethodno instaliran. Ove aplikacije i usluge mogu da izazovu smetnje kada pokušate da nadogradite na najnoviju verziju Windows 10.

Možda će vam biti potreban "čisto pokretanje" kako biste utvrdili da li program u pozadini ometa nadogradnju. Pogledajte kako se izvršava čisto pokretanje u operativnom Windows.

0x800700B7 0x2000a

Windows Podešavanje je neočekivano obustavlo zbog drugog procesa pokrenutog u pozadini.

Deinstalujte antivirusni ili antišihver softver i ponovo ažurirajte.  

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×