Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Nova aplikacija Microsoft fotografije grupiše fotografije drugačije nego u prethodnoj verziji, prikupljajući ih u fascikle (kao što su druge Windows datoteke) umesto u albume. Međutim, možete da kopirate albume iz zastarelih fotografija i dodate ih u odeljak Fascikle nove verzije programa Microsoft fotografije. 

Možete početi da dodajete zastarele albume Fotografije iz postavki ili da ih dodajete iz fascikle u okviru menija za navigaciju u aplikaciji. Kada se albumi dodaju u fascikle, možete ih pronaći u fascikli pod imenom Zastareli albumi u navigaciji sa leve strane.

Ako foto-albume nije moguće kopirati u odeljak Fascikle, i dalje možete da prikažete albume u novoj aplikaciji Microsoft fotografije tako što ćete da napravite rezervne kopije u usluzi OneDrive i tamo ih prikažete. Evo kako: 

  1. Preuzmite i instalirajte Microsoft fotografije zastarelu verziju iz Prodavnice Microsoft Store. Vezu za instalaciju možete da pronađete u okviru stavke Fotografije tako što ćete izabrati Stavku Postavke , zatim do odeljka Osnovni podaci o, a zatim stavku Zastarele fotografije i kliknuti na dugme Preuzmi zastarele fotografije.

  2. U zastareloj aplikaciji "Fotografije" napravite rezervnu kopiju cele kolekcije albuma na ličnom OneDrive nalogu.

  3. Kada se albumi uspešno otpreme u OneDrive, vratite se u novu Microsoft fotografije aplikaciju.

  4. Izaberite stavku Uspomene iz menija za navigaciju. Otpremljeni foto-albumi će biti dostupni u okviru OneDrive albuma.

  5. Albume možete da prikažete tako što ćete ih izabrati u aplikaciji "Fotografije", što će vas odneti na njihovu lokaciju u usluzi OneDrive na vebu.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×