Kada pretražujete pomoću usluge Bing, Microsoft prikuplja termine za pretraživanje koje pružite, zajedno sa drugim informacijama, kao što su IP adresa i lokacija, jedinstveni identifikatori koji se nalaze u našim kolačićima, vreme i datum pretrage i konfiguraciju pregledača. Microsoft koristi ovaj i druge podatke radi poboljšanja vašeg iskustva i poboljšanju proizvoda i usluga.

Ako ste prijavljeni u Bing pomoću Microsoft naloga, Bing pretraga se pojavljuje na komandnoj tabli privatnosti. (Više informacija potražite u članku prikaz podataka na kontrolnoj tabli privatnost.) Kontrolna tabla privatnosti pruža jednostavan način da ponovo potražite termine za pretragu koje ste uneli i rezultate koje ste kliknuli prilikom korišćenja usluge Bing. Takođe pruža pogodan način za brisanje istorije pretrage.

Brisanje istorije pretrage uklanja je sa Microsoft naloga. Ove postavke ne mogu da se pretražuju dok se ne prijave na Microsoft nalog, a neće se prikazivati na komandnoj tabli privatnosti.

Kada obrišete istoriju pretrage, neke kopije se mogu zadržati u Microsoft sistemima Backup sistema za ograničeno vreme. Pogledajte izjavu o privatnosti za više informacija o tome kako Microsoft koristi vašu istoriju pretrage.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×