Osnovni zadaci u korišćenju čitača ekrana sa čvorištem za povratne informacije

Simbol čitanja naglas sa oznakom sadržaja čitača ekrana. U ovoj temi se govori o korišćenju čitača ekrana uz Office

Ovaj članak je za osobe sa oštećenim vidom koji koriste program za čitanje ekrana sa Office proizvodima i deo je skupa sadržaja Office pristupačnost. Uopšteniju pomoć potražite u članku Matična stranica podrške za Office.

Koristite čitač ekrana za izvršavanje osnovnih zadataka sa Windows Čvorište za povratne informacije. Testirali smo ga sa drugim Narator, ali može da funkcioniše sa drugim čitače ekrana ako prate uobičajene standarde i tehnike pristupačnosti. Saznaćete kako da tražite povratne informacije, dajete svoje zalaganje i komentarišete povratne informacije, kao i da delite povratne informacije sa drugima.

Napomene: 

U ovoj temi

Upvote and comment on feedback

Dodavanje glasa i komentarisanje povratnih informacija koje su ostavili drugi odličan je način da povećate vidljivost i dodate sopstvene komentare i uvide bez prosleđivanja zasebne stavke za povratne informacije.

Napomena: Možete da se oslonite samo na povratne informacije sa tipom predloga.

 1. Otvorite stavku za povratne informacije koju želite da pomenete i/ili komentarišete.

 2. Da biste uputili povratne informacije, pritiskjte taster Tab dok ne čujete "Upvote" ("Upvote") i pritisnite taster Enter.

 3. Da biste komentarisali povratne informacije, pritiskjte taster Tab dok ne čujete "Napišite komentar" i otkucajte komentar.

 4. Pritiskate taster Tab dok ne čujete "Objavi komentar", a zatim pritisnite taster Enter.

Deljenje povratnih informacije

 1. Otvorite stavku za povratne informacije koju želite da delite.

 2. Pritiskate taster Tab dok ne čujete "Launch Share popup" (Pokreni iskačući program Share) i pritisnite taster Enter. Otvara se iskačući prozor Deli.

 3. Uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste kopirali vezu ka stavci povratnih informacija u ostavu, pritiskaj taster Tab dok ne čujete "Kopiraj kratku vezu" i pritisnite taster Enter. URL stavke povratnih informacija kopira se u ostavu i možete da je nalepite u, na primer e-poruku.

  • Da biste delili vezu ka povratnim informacijama direktno u drugoj aplikaciji, pritiskaj taster Tab dok ne čujete "Deli" i pritisnite taster Enter. Zatim ponovo pritiskjte taster Tab dok ne čujete "Deli u aplikacijama", a zatim izaberite aplikaciju za koju želite da delite vezu sa tasterima sa strelicama nalevo i nadesno. Pritisnite taster Enter da biste delili vezu u aplikaciji.

Takođe pogledajte

Korišćenje čitača ekrana za prosleđivanje povratnih informacija pomoću čvorišta za povratne informacije

Podešavanje uređaja za rad sa pristupačnošću u usluzi Office 365

Tehnička podrška za korisnike sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×