Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Napomena: U prethodnim verzijama operativnog sistema Windows 10, Windows bezbednost se zove Centar za bezbednost Windows zaštitnik,

Funkcija "Opcije porodice" u sistemu Windows bezbednost vam pruža jednostavan pristup alatkama za upravljanje digitalnim životom svoje dece. Koristite opcije porodice da biste održavali čistim uređaje vaše dece i u toku pomoću najnovije verzije operativnog sistema Windows 10 i da biste zaštitili decu dok su na mreži.

Da biste otvorili opcije porodice, idite na Start , a zatim izaberite Postavke > Update & Security > Windows Security > Family options

Opcije porodice u sistemu Windows bezbednost

Da biste prilagodili postavke porodice ili podesili porodicu, izaberite stavku Prikaži postavke porodice da biste prešli na veb lokaciju porodice na lokaciji account.microsoft.com ili preuzeli novuaplikaciju Microsoft porodična bezbednost. (Može vam biti zatraženo da se prijavite sa Microsoft nalogom.) Odavde možete da:

  • Kreirajte porodicu ili dodajte članove domaćinstva u postojeći.

  • Dobijajte izveštaje o aktivnostima dece na mreži – čak i blokirajte neprikladne veb lokacije, aplikacije ili igre.

  • Postavite ograničenja za vreme koje će deca moći da koriste na ekranu tako što će planirati kada i koliko dugo mogu da budu na svojim uređajima.

  • Dajte deci novac za kupovinu u prodavnici Microsoft Store. Takođe ćete moći da vidite koliko oni troše i na šta ga troše.

Izaberite opciju Prikaži uređaje da biste videli sve uređaje na koje ste vi i vaša porodica prijavljeni pomoću Microsoft naloga i da biste videli status zdravlja i bezbednosti za sve njih. Imajte na umu da samo odrasle osobe u porodici mogu da prikaže sve uređaje. Za svoje uređaje ćete moći da prikuite aplikacije i podršku. Za svaki mobilni Windows uređaj, kao što je telefon, laptop ili tablet, moći ćete da koristite funkciju "Pronalaženje mog uređaja" ako se izgubi. (Možda ćete morati da uključite i ovu funkciju sa uređaja. Dodatne informacije potražite u članku Pronalaženje i zaključavanje izgubljenog Windows uređaja.)

Napomena: Neke ili sve ove funkcije možda neće biti dostupne na određenim tržištima.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×