Windows Media playeru 12

Dizajnirali ljubitelji medija za ljubitelje medija. Windows Media playeru 12 – dostupan kao deo operativnog sistema Windows 7, Windows 8,1 i Windows 10 * – reprodukuje više muzike i video zapisa nego ikad, uključujući obrnuti video i nezaštićene pesme iz iTunes biblioteke! Organizujte kolekciju digitalnih medija, sinhronizujte digitalne medijske datoteke sa prenosivim uređajem, kupuj na mreži za sadržaj digitalnih medija i još mnogo toga – sa programom Windows Media playeru 12.

Modernizovane režimi reprodukcije

Režim "Reprodukuje se" je studija minimalizma: prikazuje samo kontrole koje su vam potrebne, tako da ništa ne dolazi između vas i muzike ili video zapisa. Nova sličica trake zadataka sa kontrolama reprodukcije čini lakši i zabavniji.

Reprodukuje više medijuma na više mesta

Windows Media playeru 12 ima ugrađenu podršku za mnoge popularne audio i video formate. Sinhronizujte muziku, video zapise i fotografije ili protok medija na uređajima da biste mogli uživati u biblioteci bilo gde, kod kuće ili na putu.

Informacije o najnovijoj verziji za sistem potražite u članku Nabavite Windows Media Playera

Da biste ručno rešili ili nadogradili instalaciju programa Playor, probajte sledeće: 

  1. Kliknite na dugme Start , otkucajte funkcije, a zatim izaberite stavku Uključivanje ili isključivanje Windows funkcija.

  2. Razvijte funkcije medija i pogledajte da li je potvrđen izbor u polju za potvrdu Windows Media Playera . Ako jeste, opozovite izbor u polju za potvrdu.

  3. Kliknite na dugme u redu , a zatim ponovo pokrenite računar. To će ukloniti trenutnu verziju programa Windows Media Playera.

  4. Kada se računar ponovo pokrene, ponovite 1.

  5. Razvijte funkcije medija i potvrdite izbor u polju za potvrdu Windows Media playeru .

  6. Kliknite na dugme u redu , a zatim ponovo pokrenite računar. Tako ćete ponovo instalirati najnoviju verziju programa Windows Media Playera za sistem (Windows Media Playera 12, sa nekoliko izuzetaka).

Napomena: Windows Media playeru nije dostupan za Windows RT 8,1.


* Windows Media Playor 12 je uključen u čiste instalacije operativnog sistema Windows 10, kao i nadogradnje na Windows 10 sa operativnog sistema Windows 8,1 ili Windows 7. Reprodukcija DVD-ova nije uključena u Windows 10 ili Windows 8,1. Idite na stranicu DVD reprodukcija za Windows da biste saznali kako da dodate DVD reprodukciju.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×