Skapa eller återställa Outlook.com, Gmail eller AOL (POP eller IMAP) e i Outlook för Mac 2011

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2352963 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Sammanfattning

Den här artikeln beskrivs hur du konfigurerar Microsoft Outlook för Mac 2011 med POP- eller IMAP-e-postkonton. Inkludera konton från Internetleverantörer och e-tjänster, till exempel AOL, Gmail, MobileMe, Outlook.com och Yahoo POP- eller IMAP-e-postkonton.

Du kan också använda följande steg för att återställa ditt konto om du råkar ta bort den i Outlook.

Viktigt: eftersom det finns många Internet-leverantörer (ISP), Outlook kan inte konfigurera inställningarna automatiskt. I dessa fall måste manuellt ange inställningsinformation som du erhåller från Leverantören.

I vissa fall kan behöva du manuellt ange servernamn för mottagande och sändande och portar. Information om hur du tar emot och skickar servrar tillhandahålls av din Internetleverantör. De flesta Internet-leverantörer har stöd för webbsidor som innehåller instruktioner för att konfigurera Outlook för Mac med den e-postklient. Följande information kan hjälpa dig att komma igång. Om du fortfarande inte kan ansluta kontaktar du Leverantören för att bekräfta din mottagning och sändning servernamn och portnumren eller söka på Internet Du hittar inställningsinformation.

Mer Information

Du kan använda Outlook för Mac 2011 för att skicka och ta emot meddelanden från ett webbaserat e-postkonto utan en direkt anslutning till leverantörens webbplats. Meddelanden som kommer från ett webbaserat program-konto kvar på e-postservern.

Åtgärderna i detta avsnitt gäller om du redan har ett webbaserat konto.

Steg 1: Kontrollera att ditt användarnamn och ditt lösenord

Innan du börjar bör du kontrollera att du har rätt användarnamn och lösenord. Först logga in på ditt konto med webbaserade och kontrollera att du har all information. Om du inte anger rätt användarnamn och lösenord, visas ett felmeddelande när du försöker skicka eller ta emot e-post.

Outlook 2011 anges automatiskt inkommande och utgående servernamn och portar. Om du inte kan ta emot eller skicka e-post, kontrollera inställningarna med din webbaserade e-leverantör eller en Internet-tjänstprovider.

Om du har rätt användarnamn och lösenord, gå till steg 2.

Steg 2: Ställa in Outlook 2011 med ett webbaserat konto

Gör så här för att skapa ett webbaserat e-postkonto:
 1. Klicka på kontonVerktyg -menyn.
 2. Om detta är första gången du ställer in ett konto, klicka på E-postkontot.
  Obs! Du kan inte se det här alternativet om du redan har ett konto som har skapats i Outlook 2011. I stället visas kontoinformationen som standard. Klicka på + om du vill skapa ett e-postkonto i det här fallet symbol och välj e-post...

  Dölj bildenVisa bilden
  Lägga till ett konto


 3. Dialogrutan Ange kontoinformationen visas. Skriv din webbaserade e-postadress i rutan e-postadress . Skriv till exempel användarnamn@outlook.com.

  Dölj bildenVisa bilden
  Ange din kontoinformation

 4. Klicka på Lägg till konto.
 5. Klicka på Fler alternativ .
 6. I autentisering nedrullningsbara listrutan, Välj Använd inkommande Server Info.
 7. Kontrollera informationen i fönstret konton och stäng sedan fönstret. Se skärmdumpar nedan för en jämförelse.

Outlook.com eller MSN:

Anmärkning: För MSN-konton avslutas din e-postadress och användaren namnet med @msn.com.

Dölj bildenVisa bilden
Outlook.com- eller MSN-kontoinformation

Gmail:


Dölj bildenVisa bilden
Information om Gmail-konto

AOL


Dölj bildenVisa bilden
AOL-kontoinformation


Yahoo

Dölj bildenVisa bilden
Yahoo kontoinformation

Skapa ytterligare konton


Om du vill skapa ytterligare konton klickar du på plustecknet (+) loggar i det nedre vänstra hörnet av fönstret. Sedan klickar du på e-postoch ange lämplig information i fälten på skärmen.Dölj bildenVisa bilden
Skapa ytterligare konton


Egenskaper

Artikel-id: 2352963 - Senaste granskning: den 12 september 2013 - Revision: 2.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Outlook 2011 for Mac
Nyckelord: 
dftsdahomeportal kbmt KB2352963 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2352963

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com