Kun ejeren af et klassehold kan slette den. Studerende kan ikke slette klasseteams eller forlade dem. Studerende kan dog fjernes fra klasseholdet af holdets ejer.
Hvis du sletter en klasse permanent, så fjernes adgangen til din klasse, dine opgaver, kanaler og din kalender for alle inklusive dig selv.
Tip
Hvis du vil beholde klassefiler, opgaver, karakterer og samtaler til fremtidig brug eller reference, kan du overveje at arkivere din klasse i stedet. Dette fryser teamaktivitet og fjerner klasseteamet fra dine "aktive teams".
Sådan sletter du dit klasseteam:
Gå til den klasse, du vil slette, og vælg ellipseikonet ud for klassenavnet.
Vælg Slet gruppen.
Hvis du er sikker på, at du vil slette klassen, skal du markere afkrydsningsfeltet og vælge Slet gruppe.
Tip
Hvis du vil gendanne en Microsoft 365-gruppe, der er knyttet til dit team, kan teamejere og it-administratorer gendanne slettede hold i op til 30 dage. Du kan få flere oplysninger på https://aka.ms/groupssoftdelete.
Få mere at vide
Fjern en studerende fra et klassehold