Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ako dobijete e-poruku od tima Microsoft naloga, a domen e-adrese je @accountprotection.microsoft.com, bezbedno je da verujete poruci i otvorite je.

Microsoft koristi ovaj domen za slanje obaveštenja putem e-pošte o vašem Microsoft nalogu. Ova obaveštenja mogu da uključuju bezbednosne kodove za verifikaciju u dva koraka i informacije o ažuriranju naloga, kao što su promene lozinke.

Možete da proverite valjanost e-poruke tako što ćete ispitati sledeće oblasti:

Alternativni tekst

  1. Proverite da li adresa e-pošte sadrži domen @accountprotection.microsoft.com. Takođe možete da prikažete zaglavlja poruka e-poruke da biste bili sigurni da je e-poruka od korporacije Microsoft.

  2. Proverite nalog na koji vam e-poruka nalaže da pripada vama i da ste zahtevali kôd.

    Napomena: Ako ste primili Microsoft verifikacioni kôd koji niste zahtevali, razlog može biti to što neko pokušava da pristupi vašem nalogu ili je neko slučajno uneo pogrešnu telefonsku/e-adresu prilikom pokušaja prijavljivanja. Saznajte više o neupitnim kodovima za verifikaciju.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×