Pronađite izjave o ravnoteži pomoću Microsoft istorije porudžbina naloga

Kada proknjižite trošak za opciju plaćanja, videćete iznos i opis na izjavi iz te opcije plaćanja. To može biti izvod kreditne kartice, izjava dobavljača telefona ili druga opcija plaćanja, u zavisnosti od toga kako ste platili.

Kupovinu Microsoft naloga možete da uporedite sa izjavom iz opcije plaćanja tako što ćete proveriti istoriju porudžbina na mreži ili na Xbox One uređaju. 

Pregled istorije porudžbina na mreži

  1. Prijavite se u account.Microsoft.com pomoću Microsoft naloga. Ako imate više naloga, proverite da li ste prijavljeni na odgovarajući Microsoft nalog za te kupovine.

  2. Izaberite stavku plaćanje & naplate>naloga porudžbine, a zatim u okviru Pročistiizaberite željeni redosled i opseg datuma.Odaberite iz padajućeg menija da biste izabrali željeni redosled i opseg datuma.

  3. Potražite troškove sa statusom dovršenog ili izplata Redeemed. Optužbe sa statusom " u toku " još uvek nisu proknjižene na opciju plaćanja.

  4. Da biste odštampali fakturu, izaberite detalje porudžbine po željeno redosledu, a zatim izaberite stavku Odštampaj. Možete i da koristite funkciju PRINT u pregledaču da biste odštampali stranicu. U aplikaciji Microsoft Edge kliknite desnim tasterom miša bilo gde na stranici (ili izaberite i držite ako koristite uređaj sa ekranom dodirom), a zatim izaberite stavku Odštampaj.

Pregled istorije porudžbina na Xbox One uređaju

  1. Izaberite postavke > plaćanje & naplati > Istorija porudžbine.

  2. Koristite padajuću listu da biste odabrali opseg datuma, a zatim izaberite stavku koju želite da potvrdite.

  3. Potražite troškove sa statusom dovršenog ili izplata Redeemed. Optužbe sa statusom " u toku " još uvek nisu proknjižene na opciju plaćanja.

Srodne teme

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×