Otkazivanje Microsoft pretplate

Izaberite ispravnu vezu za pomoć u vezi sa otkazivanjem pretplate Microsoft 365 ili Xbox konzole. Za sve ostale pretplate, pratite korake u dolenavenom odeljku Otkazivanje drugih Microsoft pretplata.

Savet: Ako plaćanje treba da se ažurira, detalje o tome ćete pronaći na stranici "Pretplate &" na microsoft nalogu na stranici sa koju želite da pronađete.

Otkazivanje Microsoft 365 ili Xbox pretplate

Otkazivanje drugih Microsoft pretplata 

  1. Idite u usluge & pretplate i prijavite se sa istim Microsoft nalogom koji ste koristili za kupovinu pretplate.

  2. Pronađite pretplatu i izaberite stavku Upravljanje.

    Ako ne vidite upravljanje , ali pogledajte uključivanje periodične naplate umesto toga, to znači da će vaša pretplata isteći na datum koji je prikazan i ne morate ništa više da radite.

  3. Na sledećoj stranici izaberite stavku Otkaži (ili Nadogradiili Otkaži, u zavisnosti od tipa pretplate).

  4. Pomerajte se kroz uputstva na stranici i pratite uputstva da biste nastavili sa otkazivanja. Da biste videli kompletne smernice za otkazivanje, Microsoft Store o uslovima prodaje.

Napomena: U Izraeluimate pravo da otkažete bilo koju pretplatu koja ima periodičnu naplatu sa trenutnim efektom i dobijete proporcionalnu refundaciju. Više informacija potražite u članku Otkazivanje Microsoft pretplate u Izraelu.

Rešavanje problema ako ne možete da otkažete pretplatu

Ako ne vidite stranicu Upravljanje uslugama & pretplate ili ne možete da otkažete ili isključite periodičnu naplatu, pokušajte sledeće:

  • Proverite da li ste prijavljeni sa istim Microsoft nalogom koji ste koristili za kupovinu pretplate.

  • Ako vidite tekst Uključi periodičnu naplatu umesto Upravljanje, pretplata će isteći na datum koji je prikazan za vašu pretplatu i ne morate ništa više da radite.

  • Proverite da li treba da se ažurira način plaćanja. Ako je ima, kada stignete u "Usluge & pretplate". Da biste rešili probleme, idite na opcije plaćanja na microsoft nalogu da biste rešili probleme. Ako treba da promenite način plaćanja pretplate, pogledajte članak Promena načina plaćanja za Microsoft pretplatu.

  • Da biste videli kompletne smernice za otkazivanje, Microsoft Store o uslovima prodaje.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×