Dodavanje aplikacije na lokaciju

Aplikacije za SharePoint su male, jednostavne, jednostavne aplikacije koje obavljaju zadatke ili adrese određenih poslovnih potreba. Možete da dodate aplikacije na sajt da biste je prilagodili sa određenim funkcijama ili da biste prikazali informacije kao što su vreme i praćenje troškova. Možete i da dodate aplikacije koje obavljaju različite zadatke zasnovane na dokumentu. Takođe možete da dodate aplikacije koje pokazuju vesti ili informacije iz Veb lokacija nezavisnih proizvođača ili koje se povezuju sa društvenim Veb lokacijama.

Možda ćete moći da dodate aplikacije na sajt iz raznih izvora. Na primer, ako je vaša organizacija razvila prilagođene aplikacije za unutrašnju poslovnu upotrebu, možete da ih dodate iz kataloga vaše organizacije tako što ćete potražiti aplikacije u okviru vaše organizacije. Aplikacije možete da kupite i od programera nezavisnih proizvođača tako što ćete potražiti SharePoint prodavnicu. Ako ste radili sa prethodnim verzijama sistema SharePoint, imajte u vidu da se izvorne SharePoint funkcije kao što su liste i biblioteke dokumenata sada smatraju "ugrađenim aplikacijama", a možete i da ih dodate pomoću komande " Dodaj aplikaciju" .

Dodavanje aplikacije na sajt

 1. Na sajtu na kom želite da dodate aplikaciju idite na postavke Dugme „Postavke usluge Office 365“ , a zatim izaberite stavku Dodaj aplikaciju.

 2. Na stranici aplikacije uradite nešto od sledećeg:

  Da biste izvršili sledeću radnju

  Uradite sledeće

  Dodavanje ugrađene SharePoint aplikacije, kao što je biblioteka dokumenata

  1. U polju za pretragu otkucajte ime ugrađene aplikacije koju želite da dodate (na primer, biblioteka dokumenata). Pritisnite taster ENTER.

  2. Kliknite na aplikaciju da biste je dodali, a zatim obezbedite sve potrebne informacije.

  Više informacija o radu sa uobičajenim ugrađenim aplikacijama potražite u članku:

  Dobro znati:

  • Možete da dodate više instanci programske aplikacije na sajt da bi se zadovoljile različite potrebe.

  • Morate imati najmanje privilegija dizajnera da biste dodali ugrađenu aplikaciju.

  Dodavanje aplikacije iz organizacije

  1. Kliknite iz organizacije.

   Traka za brzo pokretanje sa istaknutim pomoću organizacije
  2. Pregledajte filtriranu listu aplikacija i kliknite na onu koju želite da dodate.

  Preuzimanje aplikacije iz SharePoint prodavnice

  1. Izaberite stavku SharePoint prodavnica.

   Prikaz izbora SharePoint prodavnice
  2. Kada se od vas zatraži da li želite da imate poverenja u aplikaciju, Pregledajte informacije o tome šta će aplikacija uraditi, a zatim izaberite stavku vjeruj njoj da biste dodali aplikaciju.

  3. Na stranici SharePoint prodavnica koristite kategorije sa leve strane da filtrirate selekciju i potražite željenu aplikaciju.
   Ako već znate ime ili oznaku za željenu aplikaciju, to možete da otkucate u polje za pretragu i da ga odmah pretražite.

  4. Izaberite aplikaciju koju želite da dodate. Kliknite na dugme Detalji ili Kritike da biste saznali više o toj aplikaciji.

  5. Ako kupujete ovu aplikaciju, koristite padajuću listu ispod cene da biste naveli da li je kupujete za sopstvenu upotrebu, za upotrebu od strane nekoliko osoba. Ako je potrebno, navedite broj korisničkih licenci koje želite da kupite.

  6. Da biste kupili aplikaciju, kliknite na dugme Kupi. (Ako je aplikacija besplatna, kliknite na dugme Dodaj.)

  7. Slijedite korake za prijavljivanje pomoću Microsoft naloga da biste kupili aplikaciju.

  8. Kada se od vas zatraži da li želite da imate poverenja u aplikaciju, Pregledajte uslove & i izjavi o privatnosti iz programera aplikacije, a zatim kliknite na dugme vjeruj.

  9. Aplikacija će se pojaviti na stranici „Sadržaj lokacije“. Možete otići na aplikaciju tako što ćete kliknuti na nju na stranici sadržaj sajta, što će vas odneti na aplikaciju.

   Dobro znati:

   • Morate da imate dozvole za punu kontrolu da biste dodali aplikacije iz SharePoint prodavnice. Ovo već imate ako ste vlasnik sajta.

   • Microsoft nalog nije isti kao poslovni ili školski nalog povezan sa Microsoft 365. Ako ste Microsoft 365 klijent, a već nemate Microsoft nalog, možete da se upišete za jedan pomoću Microsoft 365 e-adrese.

   • Neke aplikacije u SharePoint prodavnici su besplatne, dok su ostale dostupne za kupovinu.

   • Ako administrator nije konfigurisao lokaciju za omogućavanje kupovine aplikacija od strane korisnika, i dalje možete zatražiti aplikaciju. osoba u vašoj organizaciji koja upravlja lokacijom kataloga aplikacije može odobriti ili zabraniti zahteve za kupovinu aplikacija.

Kada instalirate aplikaciju, možete da je dobijete pomoću stranice "Sadržaj sajta". Idite na Dugme „Postavke usluge Office 365“ Postavke , izaberite stavku Sadržaj sajta, a zatim kliknite na aplikaciju da biste prikazali stranicu aplikacije.

U zavisnosti od toga koji zadatak aplikacija izvršava, može da uradi i stvari kao što su Dodavanje komandi na traku u bibliotekama, Dodavanje komandi u funkcionalnost oblačića stavki u liste ili biblioteke ili može da uključi segment aplikacije koji možete da dodate na stranicu.

Sledeći koraci i srodni zadaci

Dodavanje segmenta aplikacije na stranicu

Pronalaženje pomoći za SharePoint aplikaciju koju ste instalirali

Nadgledanje aplikacije za lokaciju

Uklanjanje aplikacije sa lokacije

Vrh stranice

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×