Korišćenje video zapisa na SharePoint stranicama

Kada otpremite video datoteke na SharePoint online lokacije, OneDrive for Business, Microsoft timove ili Yammer zajednice, možete lako da gradite moderne stranice sa Veb segmentima na SharePoint lokacijama da biste im prikazivao te video zapise. 

Video zapisi uskladišteni u Microsoft 365 način na koji skladištite bilo koju drugu datoteku je osnova za novu verziju Microsoft stream-a.

Funkcija jednog video zapisa

Kada želite da imate jedan video zapis na stranici i da biste mogli da reprodukujete ugrađeni video unet, možete da koristite Veb segment za prikaz datoteka. Nakon dodavanja Veb segmenta prikazivač datoteka na stranicu, možete da izaberete video datoteku sa lokacije, druge lokacije ili sa veze. Posetioci na stranici će moći da reprodukuju video direktno na stranici.

Veb segment za pregledač datoteka na stranici sa prikazanim video zapisima koji se reprodukuje

Prikaz liste video zapisa

Kada želite da prikazujete listu video zapisa na stranici, možete da koristite Veb segment istaknutog sadržaja. Moći ćete da podesite način na koji se lista filtrira, sortira i prikazuje. Posetioci na vašoj stranici mogu da kliknu na video zapis na listi za praćenje.

Istaknuti Veb segment sadržaja prikazuje samo video zapise

Povezivanje sa video zapisima

Kada želite da usmerite posetioce na skupu video zapisa ili drugih veza, postoji nekoliko Veb segmenata koje možete da koristite, u zavisnosti od toga kako želite da se te veze prikažu.

Veze sa vizuelnim Interetom

Kada želite da postavite fokus i vizuelni interes na stranicu, možete da koristite Veb segment za heroje. Veb segment junaka može da pokazuje nekoliko veza pomoću ubedljivih slika i teksta da biste privukli pažnju na svaku vezu. Kada se povežete sa video uskladištenim u sistemu SharePoint online, sličica video zapisa se automatski koristi kao slika heroja ili, možete da prilagodite vezu da biste koristili sopstvenu sliku.

Video povezan iz primera Veb segmenta junaka

Jednostavna lista veza

Ako želite jednostavnu listu veza na stranici, možete da koristite Veb segment brze veze. Veb segment "brze veze" vam omogućava da "zakačite" video i druge veze sa stranicom za lak pristup. Veb segment omogućava nekoliko razlicitih rasporeda koje treba odabrati.

alternativni tekst

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×