Koje stavke se pojavljuju u feedu za vesti?

Važno: Počevši od juna 2018, mogućnost feedova za vesti neće biti dostupna novim Microsoft 365 zakupcima. U tom trenutku, feed preduzeća će takođe biti postavljen samo za čitanje za postojeće zakupce. Za rešenja za vesti preporučujemo da koristite vesti tima, sajtova za komunikacije,/ili Yammer.

Posetite javnu feed za vesti da biste bili u okviru razgovori sa kolegama, kao i da biste videli druge ispravke o njihovim aktivnostima. Prikaz "sledeće" za feed za vesti generalno sadrži stavke koje možete da pronađete kao najvažnije i interesantne. Ovde ćete prvenstveno videti poruke koje kreiraju osobe koje pratite i objavljene poruke koje pratite, kao što su oznake i dokumenti. Pored prikaza "sledeće", možda ćete povremeno biti zainteresovani da pregledate prikaz "svi", feed za vesti u celoj organizaciji.

Napomena:  Vaša organizacija može da prilagodi ili ograniči neke funkcije opisane u ovom članku.

Šta želite da uradite?

Pretraživanje poruka u sledećem prikazu feedova za vesti

Pretraživanje poruka u prikazu "svi" za feed za vesti

Pretraživanje poruka u sledećem prikazu feedova za vesti

Sledeći prikaz feedova za vesti sadrži objavljene poruke povezane sa osobama i sadržajem koji trenutno pratite, kao što je rezimirano u sledećoj tabeli:

Tip objave

Karakteristike

Novi razgovor

Razgovore koje vidite u sledećem prikazu se prikazuju samo osobe koje trenutno pratite.

Odgovori na objavu razgovora

Bilo ko u vašoj organizaciji koji vidi nit razgovora – bilo da je u sledećem prikazu ili u prikazu svi – može da objavi odgovor na objavu razgovora. Kao rezultati, možda ćete videti odgovore na poruke koje kreiraju osobe koje trenutno ne pratite. Na ovaj način možete otkriti nove osobe koje želite da pratite. Karika "praćenje" pojavljuje se u okviru bilo kog odgovora objavljenoj od osobe koju trenutno ne pratite.
Stavka feeda za vesti koju je objavio neko koga trenutno ne pratite

Ispravke o aktivnostima osoba koje pratite

Možete da vidite ispravke o osobama koje pratite, ako je njihov korisnički profil podešen da deli ove informacije sa vama. Na primer, videćete ispravke kada počnu da prate dokument, sajt, oznaku i druge osobe. Možete da vidite i ispravke za događaje kao što su rođendani i jubilej godišnjice.

Ažuriranje razmene sadržaja diskusionih grupa kada je dokument koji pratite uređen

U ovom primeru možete da kliknete na vezu dokumenta da biste otvorili dokument, pod uslovom da imate dozvolu da prikažete ovaj dokument.

Ispravke o dokumentima koje pratite

Ako neko uređuje dokument koji pratite, videćete ispravku. Ne morate da pratite osobu koja je ažurirala dokument.

Ažuriranje razmene sadržaja diskusionih grupa kada neko koga pratite započne praćenje dokumenta

Objavljene poruke koje sadrže oznaku koju pratite

Videćete sve objavljene poruke za vesti koje sadrže oznaku koju pratite, čak i ako trenutno ne pratite osobu koja je kreirala objavu.

Ažuriranje razmene sadržaja diskusionih grupa kada neko u objavi koristi oznaku koju pratite.

U ovom primeru Sidney Higa vidi objavu Moli Klark zato što uključuje oznaku koju on prati. Opcionalno može da klikne na vezu da bi započao praćenje Moli Klarka.

Vrh stranice

Pretraživanje poruka u prikazu "svi" za feed za vesti

Prikaz "svi" na feedu za vesti sadrži razgovore koje pokrene bilo ko iz vaše organizacije, da li ih pratite ili ne. Kao takvi, videćete sve razgovore pronađene u sledećem prikazu ovde, kao i sve razgovore koje su pokrenuli drugi ljudi.

Možete pregledati sve prikaz feeda za vesti ako želite širi prikaz o čemu ljudi pričaju u vašoj organizaciji ili ako ste novi u preduzeću i želite da pronađete osobe od interesa.

Možete da vidite samo razgovore u prikazu "svi". Ne vidite ispravke o osobama i sadržaju koje pratite.

Vrh stranice

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×