Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Yammer je privatna društvena mreža koja vam pomaže da se povežete sa pravim ljudima, delite informacije u timovima i organizujete se oko projekata. Samo saradnicima da se pridružite, pa su komunikacija na Yammer bezbedne i vidljive samo osobe unutar vaše organizacije

Prijavite se pomoću Office 365 korisničko ime i lozinku, ili kreirajte nalog pomoću poslovne e-adrese.

Snimak ekrana Yammer.com matične stranice

Hajde da započnemo

Želite vođeni obilazak? Idite na Yammer brzi početak obuku.

Neke brze savete pronaći ćete u sledećoj tabeli. Ako tražite više detalja, pogledajte članak Koristite Yammer svakog dana.

Savet

Kako funkcioniše…

Potražite…

Pridružite se grupi

Grupe su sjajan način da nešto uradite sa timom ili ostanete obavešteni o nekoj temi. Grupa „Čitavo preduzeće“ je podrazumevana grupa u kojoj svi objavljuju – vi ste automatski deo te grupe. Možete da pridružite sve javnoj grupi, ali morate biti pozivani u privatnoj grupi. Kliknite na vezu grupe da biste pronašli grupe kojima želite da se pridružite ili da biste kreirali novu grupu. Kliknite na + da biste kreirali novu grupu javni ili privatni.

Yammer Početna stranica koja prikazuje grupe i dodajte grupu dugmadi

Pratite neku osobu

Kad pratite osobu na mreži Yammer, to znači da želite da vidite poruke od te osobe u svom feedu. Osobe možete tražiti po imenu pomoću polja za pretragu, a možete i da pregledate feed „Čitavo preduzeće“ i počnete da pratite nekoga ko objavljuje o stvarima koje vas zanimaju.

Korisnika iskačuću karticu koja prikazuje dugme "prati"

Iskažite da vam se sviđa nečija poruka

Kada vam se dopada poruku, osoba koja je objavila poruku će primiti obaveštenje da vam se sviđa. Koristi se za označavanje ugovor sa idejom, potvrda da vidite poruku, ili samo da osobe mogu da kažu.

Traka koja prikazuje radnje koje mogu da se izvrše na sve poruke koje Yammer

Odgovorite na razgovor

Odgovaranje na poruke je suštinski deo onoga što čini Yammer korisnim. Kad odgovorite na poruku, Yammer započinje konverzaciju. To olakšava praćenje onoga što svi govore. Da biste odgovorili na poruku, kliknite na dugme Odgovori u okviru poruke i pojaviće se okvir za odgovor.

Želite da koristite za emoji? U operativnom sistemu Windows 10, pritisnite taster sa Windows logotipom + tačka (.) . Na Mac računaru, koristite kombinaciju tastera Ctrl + Cmd + RAZMAKNICA.

Okvir koji prikazuje gde možete da unesete odgovor

Proverite prijemno poštansko sanduče

Prijemno poštansko sanduče je mesto na kojem možete da prikažete sve razgovore koji su vam najvažniji, upravljate njima i odredite prioritete na mreži Yammer. Prijemno poštansko sanduče sadrži poruke koje pratite. To obuhvata privatne poruke, objave i razgovore u kojima ste učestvovali ili u kojima ste @pomenuti. Takođe možete odabrati da pratite svaki razgovor koji želite tako što ćete izabrati više ikona Ikona "još" (...) i pratite u prijemnom poštanskom sandučetu.

Ikona "Prijemno poštansko sanduče" na matičnoj stranici

Pridružite se razgovoru

Feed je vaše čvorište za informacije. Postoje tri prikaza feeda koje možete menjati:

  • Otkrivanje    Ovo je feed razgovora koji su vam najbitniji, na osnovu onoga što pratite i na osnovu interakcija sa sadržajem mreže Yammer.

  • Svi    Ovo su svi razgovori kojima imate pristup u okviru mreže preduzeća.

  • Praćenje    Ovo su razgovori koje aktivno pratite, uključujući razgovore koji su vaši pratioci učestvovali ili sviđa mi se i razgovore koji su označeni temom koju pratite.

Feeda

Da biste prikazali razgovore svojih grupa, koristite navigaciji sa leve strane i idite direktno na grupe da biste videli novu razgovore u svoje grupe. Kada se nalazite skupili, kliknite na vezu da grupa prelaz na dnu feed da biste otišli na sledeće grupe nove razgovore.

Da biste grupe prelaza

Takođe pogledajte

Video obuku za Yammer

Vodič za Downloadable brzi početak

Promena postavki i Yammer profila

Prilaganje datoteke u Yammer poruku

Uređivanje dokumenata u usluzi Yammer

Saveti za održavanje organizovani u Yammer

Šta je feed Yammer otkrivanjem?

Office 365 Learning Center

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×