Microsoft obrasci i Excel radne sveske

Savet: Pravljenje ankete, testa ili upitnika pomoću usluge Microsoft Forms. Želite da snimate i analizirate povratne informacije o poslovnim klijentima? Isprobajte Dynamics 365 korisnički glas.

U Microsoft Forms možete lako da prikažete sve podatke o odgovoru za obrazac ili test u Microsoft Excel. Excel radna sveska sa podacima za odgovore će biti preuzeta na radnu površinu ili uskladištena u usluzi OneDrive, u zavisnosti od početne vrednosti obrasca ili testa.

Gde se skladišti moja Excel radna sveska?

Zavisi. Koja je bila Početna tacka kada ste kreirali obrazac?

Ako ste kreirali obrazac sa obrascima na vebu, svaki put kada kliknete na dugme Otvori u programu Excel (na kartici Odgovori ), lokacija van mreže će biti preuzeta samostalnu radnu svesku na Excel. Ovu radnu svesku možete sačuvati na bilo kojoj lokaciji. Svaki put kada kliknete na dugme Otvori u programu Excel, dobiće novu radnu svesku koja sadrži najnovije podatke.

Napomena: Sve promene – kao što su beleške, formule i funkcije – napravljene su samo u toj radnoj svesci.

Ako ste kreirali obrazac u usluzi OneDrive for Business, svaki put kada kliknete na dugme Otvori u programu Excel (na kartici Odgovori ), Excel za veb će se otvoriti sa radnom sveskom automatski sačuvanu u usluzi OneDrive for Business. Podaci odgovora – kao što su beleške, formule i funkcije – sinhronizcs sa radnom sveskom i videćete najnovije ispravke svaki put kada kliknete na dugme Otvori u programu Excel ili ponovo otvorite radnu svesku.

Ako ste kreirali obrazac u programu Excel online, svaki put kada kliknete na dugme Otvori u programu Excel (na kartici Odgovori ), Excel za veb će se otvoriti sa radnom sveskom automatski sačuvanu u usluzi OneDrive for Business. Podaci odgovora – kao što su beleške, formule i funkcije – sinhronizcs sa radnom sveskom i videćete najnovije ispravke svaki put kada kliknete na dugme Otvori u programu Excel ili ponovo otvorite radnu svesku.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Takođe pogledajte

Pravljenje obrasca pomoću usluge Microsoft Forms

Kreiranje testa pomoću usluge Microsoft Forms

Provera rezultata obrasca

Provera rezultata testa

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×