Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Savet:  Saznajte više o funkciji Microsoft Forms ili počnite sa radom odmah i kreirajte anketu, test ili upitnik. Želite naprednije brendiranje, tipove pitanja i analizu podataka? Isprobajte Dynamics 365 korisnički glas.

U Microsoft Forms možete lako da prikažete sve podatke o odgovoru za obrazac ili test u Microsoft Excel. Excel radna sveska sa podacima za odgovore će biti preuzeta na radnu površinu ili uskladištena u usluzi OneDrive, u zavisnosti od početne vrednosti obrasca ili testa.

Gde se skladišti moja Excel radna sveska?

Zavisi. Koja je bila Početna tacka kada ste kreirali obrazac?

Ako ste kreirali obrazac sa obrascima na vebu, svaki put kada kliknete na dugme Otvori u programu Excel (na kartici Odgovori ), lokacija van mreže će biti preuzeta samostalnu radnu svesku na Excel. Ovu radnu svesku možete sačuvati na bilo kojoj lokaciji. Svaki put kada kliknete na dugme Otvori u programu Excel, dobiće novu radnu svesku koja sadrži najnovije podatke.

Napomena: Sve promene – kao što su beleške, formule i funkcije – napravljene su samo u toj radnoj svesci.

Ako ste kreirali obrazac u usluzi OneDrive for Business, svaki put kada kliknete na dugme Otvori u programu Excel (na kartici Odgovori ), Excel za veb će se otvoriti sa radnom sveskom automatski sačuvanu u usluzi OneDrive for Business. Podaci odgovora – kao što su beleške, formule i funkcije – sinhronizcs sa radnom sveskom i videćete najnovije ispravke svaki put kada kliknete na dugme Otvori u programu Excel ili ponovo otvorite radnu svesku.

Ako ste kreirali obrazac u programu Excel online, svaki put kada kliknete na dugme Otvori u programu Excel (na kartici Odgovori ), Excel za veb će se otvoriti sa radnom sveskom automatski sačuvanu u usluzi OneDrive for Business. Podaci odgovora – kao što su beleške, formule i funkcije – sinhronizcs sa radnom sveskom i videćete najnovije ispravke svaki put kada kliknete na dugme Otvori u programu Excel ili ponovo otvorite radnu svesku.

Povratne informacije za Microsoft Forms

Želimo da čujemo vaše mišljenje! Da biste poslali povratne informacije o usluzi Microsoft Forms, idite u gornji desni ugao obrasca i izaberite stavke Dodatne postavke obrasca Dugme „Još opcija“ > Povratne informacije.

Takođe pogledajte

Pravljenje obrasca pomoću usluge Microsoft Forms

Kreiranje testa pomoću usluge Microsoft Forms

Provera rezultata obrasca

Provera rezultata testa

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×