Načini rada sa sistemom SharePoint

SharePoint omogućava organizacijama da pronađu rešenja za uobičajene poslovne probleme pomoću spremnih Veb segmenata i aplikacija. Vaši jedinstveni poslovni slučajevi određuju tip lokacije i Veb segmente koji će se koristiti. Koristite ovaj vodič da biste razumeli kako da iskoristite SharePoint funkcije da biste obavestili organizaciju, sarađivali sa timom i izgradili zajednicu i kulturu.

Postoji nekoliko resursa koji mogu da inspirišu sledeću SharePoint sajt – kao što su SharePoint look i uputstvaza korišćenje.

Kako mogu da koristim SharePoint?

Pregledajte primere primera ispod da biste saznali više o procesu kreiranja sajta za popularne scenarije kao što je novi zaposleni na uključavanju. Koristite priče da biste videli kako različiti tipovi uloga i sektora unutar bilo koje organizacije mogu da sarađuju na ispunjavanju potreba svojih korisnika i poslovnih ciljeva. Razumevanje Faza kreiranja lokacija – planiranje, izrada i upravljanje – i tipovi zadataka u svakoj fazi. Zatim prvi koraci u kreiranju SharePoint lokacije.

Thumbnail

Pokretanje proizvoda

Saznajte kako menadžer marketinga kreira unutrašnju sajt za povećanje svesti zaposlenih i spremnosti za podršku predstojećeg pokretanja proizvoda.

Sličica veb sajta

Napad na nove zaposlene 

Pogledajte kako menadžer za KADROVSKU kreira sajt za novi službenik za poboljšanje zadovoljstva za nove zaposlene i zadržavanje.

Prikaz sličice sajta

Grupe resursa zaposlenog

Saznajte kako strastveni zaposleni pravi novu grupu korporativne zajednice koja omogućava drugim osobama.

Sličica sajta tima

Saradnja tima

Pogledajte kako menadžer proizvoda kreira specifičnu lokaciju tima i Microsoft tima za saradnju kako bi ubrzala pokretanje novog proizvoda.

Još resursa za kreiranje sajta:

Planiranje SharePoint komunikacije lokacije

Video: Kreiranje sajta tima ili komunikacija

inspiraciju sa SharePoint look knjigom

Uputstva na vođene načine: kreiranje lokacija

Microsoft 365 biblioteka produktivnost

Moderna obuka na radnom mestu 

Microsoft Tech-https://techcommunity.microsoft.com/t5/driving-adoption/bd-p/DrivingAdoptionusvajanja

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×