Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Na određenu poruku možete lako da odgovorite u ćaskanju. Na taj način će osobe imati koristan kontekst kada pročitaju vaš odgovor. U ćaskanju može da postoji mnogo odgovora. Kada odgovarate na određenu poruku, dodajete jasnoću ćaskanju jedan na jedan, grupi i ćaskanju na sastancima.

  1. Na levoj strani usluge Teams izaberite stavku Ćaskanje Plava ikona ćaskanja biste otvorili listu ćaskanja.

  2. Pronađite željeno ćaskanje, a zatim idite na poruku na koju želite da odgovorite.

  3. Zadržite pokazivač iznad poruke i odaberite stavku Još opcija Microsoft Teams ikona "Još opcija" >odgovor

  4. Poruka koju ste izabrali pojaviće se u okviru za sastavljanje poruke. Otkucajte odgovor u polju za sastavljanje poruke i izaberite stavku Pošalji Ikona dugmeta „Pošalji Teams ćaskanje“ .

Odgovaranje na više poruka odjednom

  1. Zadržite pokazivač iznad poruke i odaberite stavku Još opcija Microsoft Teams ikona "Još opcija" >Odgovor

  2. Ponovite prvi korak za svaku poruku na koju želite da odgovorite.

  3. Poruke koje ste izabrali pojaviće se u okviru za sastavljanje poruke. Otkucajte odgovor u polju za sastavljanje poruke i izaberite stavku Pošalji Ikona dugmeta „Pošalji Teams ćaskanje“ .

Pregled više poruka na koje odgovarate prikazuje se na vrhu okvira za sastavljanje poruke. Ispod je crveni okvir sa istaknutim dugmetom "Pošalji".

Kako pronaći originalnu poruku

Kada vidite odgovor na određenu poruku u ćaskanju, možete jednostavno da pronađete originalnu poruku. Izaberite pregled poruke u okviru za sastavljanje ili u ćaskanju, a Teams će se pomeriti nagore do lokacije te određene poruke. 

Napomena: Ako je originalna poruka starija od 30 dana, moraćete da se pomerate kroz istoriju ćaskanja da biste je pronašli. 

Na određenu poruku možete lako da odgovorite u ćaskanju. Na taj način će osobe imati koristan kontekst kada pročitaju vaš odgovor. U ćaskanju može da postoji mnogo odgovora. Kada odgovarate na određenu poruku, dodajete jasnoću ćaskanju jedan na jedan, grupi i ćaskanju na sastancima. 

  1. Dodirnite stavku Ćaskanje Plava ikona ćaskanjau usluzi Teams. Zatim pronađite poruku na koju želite da odgovorite.

  2. Pritisnite i držite poruku, a zatim dodirnite stavku Odgovori.

Crveni okvir ističe drugu opciju u meniju "Više opcija" koji predstavlja odgovor.

3. Poruka koju ste dodirnuli pojaviće se u okviru za sastavljanje poruke. Otkucajte odgovor u polju za sastavljanje, a zatim dodirnite pošalji Ikona dugmeta „Pošalji Teams ćaskanje“ .

Crveni krug markira dugme "Pošalji" u okviru za sastavljanje. U okviru za sastavljanje poruke nalazi se pregled poruke i otkucani odgovor na poruku.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×