Otkazivanje besplatnog pokušaja Microsoft 365 porodice

Napomena: Da biste otkazali drugu Microsoft pretplatu, na primer neprobna Microsoft 365 pretplata, pogledajte Kako da otkažete Microsoft pretplatu.

Možete otkazati Microsoft 365 Family probnu verziju u roku od 30 dana od prijavljivanja i nećete biti optuženi.

  1. Prijavite se na stranicu https://account.microsoft.com/services pomoću Microsoft naloga koji je povezan sa Microsoft 365 Family probnom verzijom. Možemo vam pomoći ako ne možete da se setite Microsoft naloga ili lozinke koje koristite uz Office.

  2. U okviru Microsoft 365 pretplata potražite na stavku ističe datum ili Otkaži povezanost kao što je opisano u nastavku.

    • Ako ne vidite vezu Otkaži, a vidite Plaćeno sa i Nijedno, probni period ističe datuma Ističe. Ne morate da je otkazujete jer neće biti budućih plaćanja.

    • Ako u okviru Microsoft 365 Familyvidite stavku Otkaži veze, kliknite na dugme Otkaži da biste otkazali probnu verziju.

    • Ako ne vidite vezu Otkaži, a vidite vezu Uključite periodičnu naplatu, periodična naplata je isključena. Probna verzija će se završiti na datum u okviru stavke Ističe. Ne morate da je otkazujete jer neće biti budućih plaćanja.

Kada otkažete, možete koristiti Office u režimu samo za prikaz ili deinstalirati Office

Možete da nastavite da koristite Office tokom kratkog perioda nakon isteka probne verzije. Nakon tog perioda, Office će se pokrenuti u režimu samo za prikazivanje i pojaviće se obaveštenje „Nelicencirani proizvod“. I dalje ćete moći da otvarate i štampate dokumente, ali nećete moći da ih uređujete niti da pravite nove. Takođe ćete izgubiti pristup uslugama koje su uključene u pretplatu, kao što su dodatno OneDrive skladište i Skype minuti. Ovo se takođe odnosi na sve sa kojima ste delili Microsoft 365 Family probnu verziju.

Možete da deinstalirate Office sa računara i da deinstalirate Office 2016 sa Mac računara u bilo kom trenutku.

Napomena: Ako treba da napravite uredite Office dokumente, možete besplatno da koristite verzije programa Word, Excel, PowerPoint i OneNote na mreži, na sajtu Office.com. Više informacija potražite u članku Prvi koraci na lokaciji Office.com. Ako koristite Windows 10 uređaj, možda već imate instalirane besplatne Office Mobile aplikacije. Da biste saznali više, posetite stranicuOffice Mobile aplikacije za Windows 10: Prvi koraci.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Obratite se našem timu za podršku za pomoć.

Ostavite komentar

Da li su ovi koraci bili korisni? Ako jesu, javite nam na dnu ove teme. Ako nisu i još uvek imate problema, recite nam šta ste pokušavali da uradite i na koje ste probleme naišli.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×