Pregledajte sve dostupne timove aplikacije

Pregledajte sve dostupne timove aplikacije

Zanima vas kako aplikacije mogu da vam pomognu u timovima? Na radnoj površini ili Veb verziji timova, idite na aplikacije Dugme „Uskladišti“ sa leve strane tima i pogledate okolo.

Imajte na umu da svaka organizacija može da prilagodi svoje timove iskustva; prikazane aplikacije mogu se razlikovati između preduzeća, timova i pojedinaca.

Aplikacije u timovima

Pretraga po imenu

Koristite polje za pretragu u gornjem levom uglu da biste videli da li određena aplikacija ili program ima verziju za timove.

Pogledajte po kategoriji

Ako samo istražujete ili želite da pronađete dobre timove aplikacije, možete da počnete tako što ćete izabrati kategoriju sa leve strane kao što su najbolji izbor ili popularne aplikacije. Možete da pregledate i mogućnosti aplikacije (kao što je Bot ili kartica), po industriji (kao što su finansije ili obrazovanje) ili Opšta kategorija (kao što je produktivnost ili zabava). 

Pregledajte aplikacije ugrađene za org

IT administrator može da odluči da prikaže kategoriju pod imenom ugrađen za <ime vaše organizacije ovde>. Kada izaberete ovu kategoriju, pronaći ćete nekoliko odeljaka.

Prikaz izgrađenih za kategoriju aplikacije timova za organizaciju

Evo malo o svakom odeljku:

građen od vaše
organizacije Ove aplikacije prolaze kroz zvanični proces odobravanja u organizaciji. Programeri prosleđuju aplikacije IT administratoru radi redigovanja. Odobrene aplikacije se prikazuju ovde.

Napomena: Razvojni programeri! U donjem levom delu ekrana videćete veze " Prosledi u katalog aplikacija" . Pored aplikacije studio i Visual Studio, to je drugo mesto na koje možete proslediti aplikacije na odobravanje.

Građene kolege
Ovaj odeljak sadrži aplikacije koje čine vrљnjaci da bi se organizacionom doprinelo produktivnije. Svaki od njih je kreiran na Microsoft Power Platform, što omogućava svima da naprave jednostavnu aplikaciju za rešavanje poslovnog izazova – uključujući vas!  Da biste obezbedili relevantni izbor, aplikacija mora da ispuni jedan od sledećih uslova koje treba da se prikažu ovde.

Power Apps

Power Virtual agenti

Koju ste vi kreirali

Koju ste vi kreirali

Deljenje direktno sa vama ili nedavno korišćenim od vas

Vlasnik tima u kojem se nalaze

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×