Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Zanima vas kako aplikacije mogu da vam pomognu da uradite više u usluzi Teams? U verziji usluge Teams za računare ili na vebu, idite na Aplikacije sa leve strane usluge Teams i pogledajte okolo.

Imajte na umu da svaka organizacija može da prilagodi svoje Teams iskustvo; prikazane aplikacije mogu da se razlikuju između preduzeća, timova i pojedinaca.

Aplikacije u usluzi Teams

Napomena: Obratite pažnju na projektante! U donjem levom uglu ekrana videćete stavku Upravljanje aplikacijama > Prosledite aplikaciju u organizaciju. Pored programa App Studio i Visual Studio, to je još jedno mesto na kom možete da prosledite aplikacije na odobrenje.

Pretraga po imenu

Koristite polje za pretragu u gornjem levom uglu da biste videli da li određena aplikacija ili program imaju verziju za Teams.

Pregledaj po kategoriji

Ako samo istražujete ili želite da pronađete sjajne Teams aplikacije, možete početi izborom iz kategorije kao što je Popularno u usluzi Teams ili Najbolji izbori. Možete da pregledate i po kategorijama (kao što je upravljanje projektima ili uslužnim programima) ili po industriji (kao što su obrazovanje ili finansije).

Pregledajte aplikacije napravljene za vašu organizaciju

VAŠ IT administrator može da izabere da prikaže kategoriju pod imenom Napravljeno za vašu organizaciju. Ove aplikacije prođu kroz zvanični proces odobravanja u vašoj organizaciji. Projektanti prosleđuju aplikacije vašem IT administratoru na pregled. Odobrene aplikacije su prikazane ovde.

Pregledajte aplikacije koje su kreirale vaše kolege

Ovaj odeljak obuhvata aplikacije koje su napravili kolege koje pomažu vašoj organizaciji da bude produktivnija. Svaka je kreirana na Microsoft Power Platform, što omogućava svima da naprave jednostavnu aplikaciju za rešavanje poslovnog izazova – uključujući i vas!  Da biste obezbedili relevantan izbor, aplikacija mora da ispuni jedan od sledećih uslova da bi bila prikazana ovde.

Power Apps

Power Virtual Agents

Kreirao/la

Kreirao/la

Deli se direktno sa vama ili koje ste nedavno koristili

Posedujete tim u okviru koji ste

Povezani članci

Dodavanje aplikacije u Microsoft Teams

Pristupite aplikacijama u usluzi Teams

Kupovina pretplate za aplikaciju Teams

Želite da saznate više?

Prve stvari koje treba da znate o aplikacijama u usluzi Microsoft Teams

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×