Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Zanima vas kako aplikacije mogu da vam pomognu da uradite više u Teams? Na verziji programa Teams za računare ili na vebu, idite do stranice Teams aplikacije sa leve strane ekrana i pregledanje.

Imajte na umu da svaka organizacija može da prilagodi Teams iskustva pri radu; prikazane aplikacije mogu da se razlikuju između preduzeća, timova i pojedinaca.

Aplikacije u Teams

Napomena: Obratite pažnju projektanti! U donjem levom delu ovog ekrana ćete videti upravljanje aplikacijama > Prosledite aplikaciju na organizacija. Pored app Studio i aplikacije Visual Studio, to je još jedno mesto na kom možete proslediti aplikacije na odobrenje.

Pretraga po imenu

Koristite polje za pretragu u gornjem levom uglu da biste videli da li određena aplikacija ili program imaju verziju za Teams.

Pregledanje po kategoriji

Ako samo istražujete ili želite da pronađete sjajnih Teams aplikacija, možete početi tako što ćete izabrati kategoriju kao što je Popularno  u svim Teams ili Najpopularniji izbori. Takođe možete da pregledate po kategorijama (kao što su Project Upravljanje ili UL-ovima) ili po industriji (kao što su Obrazovanje ili Finansije).

Pregledajte aplikacije napravljene za organizacija

Vaš IT organizacija može da izabere da vam pokaže kategoriju koja se zove Napravljena za organizacija. Ove aplikacije prolaze kroz zvanični proces odobrenja u vašoj organizacija. Projektanti prosleđuju aplikacije vašem IT administraatoru na pregled. Odobrene aplikacije su prikazane ovde.

Pregledajte aplikacije koje su sagradili vaše kolege

Ovaj odeljak sadrži aplikacije koje su napravili kruške kako bi vaši organizacija da budu produktivniji. Svaka je kreirana na Microsoft Power Platform platformi, što omogućava svima da naprave jednostavnu aplikaciju za rešavanje poslovnog izazova – uključujući vas!  Da biste obezbedili relevantan izbor, aplikacija mora da ispuni jedan od sledećih uslova da bi bila prikazana ovde.

Power Apps

Power Virtual Agents

Kreirao/a

Kreirao/a

Deljeno direktno sa vama ili koje ste nedavno koristili

Vlasnik je tim u čijoj ste

Povezani članci

Dodavanje aplikacije u Microsoft Teams

Pristupite aplikacijama u Teams

Kupovina pretplate za Teams aplikaciju

Želite da saznate više?

Prvo što treba da znate o aplikacijama u Microsoft Teams

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×