Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Viva Glint za ankete omogućavaju vašim vodiljama da prikupljaju podatke i slušaju vaše povratne informacije o tome koliko ste zadovoljni na poslu. Povremeno možete naići na neočekivane poruke "Hvala" ili poruke o održavanju kada pokušate da pružite povratne informacije. Koristite ovaj vodič da biste odredili kako i kada da pristupite anketi.

Potvrdite da ispunjavate uslove

Ako nemate aktivne ankete u usluzi Viva Glint ili nove e-poruke poziva na nalogu e-pošte preduzeća, ali imate uvid u to da je trebalo da ste uključeni u anketu, pogledajte interna najčešća pitanja ili se obratite administratoru za kadrovske organizacije da biste utvrdili da li ispunjavate uslove. U nekim slučajevima nisu uključeni svi zaposleni (na primer, novi zaposleni).

Provera valjanosti akreditiva

Vaša organizacija može da koristi pristup zasnovan na atributima za ankete koje su često podešene za pristup sa QR kodom ili skraćenim vezom. Pristup zasnovan na atributima vam omogućava da pokrenete Viva Glint tako što ćete uneti dva podatka (na primer: ID zaposlenog i poslovnu adresu e-pošte). Ako posle više pokušaja vidite poruku koja sa obaveštenjem da sistem "ne može da proveri valjanost akreditiva", obratite se svom administratoru za rad sa hranom da bi potvrdio da ispunjavate uslove za anketu i informacije o pristupu.

Proverite da li je prozor ankete i dalje otvoren

Većina Viva Glint anketa je otvorena za dvonedeljni vremenski okvir. Obratite se administratoru za pitanja i proverite da li je prozor za anketu i dalje otvoren.

Potvrdite da li ste već dovršili anketu

Ako vam se prikazuje poruka "Hvala" prilikom pristupa anketi tokom prozora ankete, to ukazuje na to da ste već prosledili odgovore. Hvala vam što ste pružili povratne informacije od vas. 

Viva Glint anketa "Hvala"

Otklanjanje poruke o grešci ili prazne stranice

Ako vidite praznu stranicu ili poruku o grešci (na primer: kôd greške 404): 

  • Potvrdite da pristupate anketi iz podržanog pregledača: Microsoft Edge, Google Chrome, Safari ili Mozilla Firefox.

  • Uverite se da koristite najnoviju dostupnu verziju pregledača.

  • Ponovo učitajte stranicu pomoću kombinacije tastera Shift + F5 na Microsoft Windows uređajima ili Command + R na Macintosh uređajima.

  • Kopirajte URL ankete i prošlost u novi prozor pregledača.

Upravljanje problemima sa potvrdom identiteta

Vaša organizacija može zahtevati da potvrdite identitet pomoću Microsoft Entra da biste pristupili anketama u viva Glint. Ako naiđete na probleme prilikom prijavljivanja, pogledajte sledeće članke za uobičajene teme rešavanja problema u vezi sa višestrukom potvrdom identiteta obratite se IT tehničkoj podršci. 

Budite pažni u vezi sa planiranim mesečnim održavanjem

Da bi težila doslednom poboljšanju, Viva Glint kroz mesečno održavanje radi izdavanja novih funkcija, poboljšanja i ispravki. Ako vam se prilikom pokušaja pristupa anketi prikazuje poruka o održavanju, sledećeg dana ponovo pogledajte anketu.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×