Srodne teme
×

Datum izdanja:

24.9.2019.

Verzija:

Pregled mesečne zbirne ispravke

VAŽNO Proverite da ste instalirali sve preporučene ispravke u odeljku Kako da preuzmete ovu ispravkupre instaliranja ove ispravke. Za sve ispravke počev od 13. avgusta, 2019, preporučujemo da instalirate ove ispravke da ne bi došlo do problema.

VAŽNO Klijenti koji su kupili Proširenu bezbednosnu ispravku (ESU) za lokalne verzije nekih operativnih sistema moraju da prate određene procedure kako bi nastavili da primaju bezbednosne ispravke nakon isteka proširene podrške 14. januara 2020. Za više informacija pogledajte KB4522133.

 

Poboljšanja i popravke

Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4516065(koja je objavljena 10. septembra 2019), kao i nova poboljšanja kvaliteta, poput uvida u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

  • Rešava problem koji dovodi do greške kada otvorite ili koristite Toshiba Qosmio AV Center. Možda ćete dobiti i grešku u evidenciji događaja povezanu sa cryptnet.dll.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Mašina VBScript u pretraživaču Internet Explorer 11 bi trebalo da podrazumevano bude onemogućena kada instalirate ispravku KB4507437 (Pregled Mesečne zbirne ispravke) ili KB4511872 (Kumulativnu ispravku za Internet Explorer) i kasnije. Međutim, u nekim slučajevima VBScript možda neće biti onemogućen na predviđen način.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4519976.

Usluga štampanja na čekanju može povremeno da ima problema sa dovršavanjem štampanja što može da dovede do otkazivanja ili neuspelog štampanja. Neke aplikacije mogu da se zatvore ili da generišu greške kada usmerivač štampanja ne uspe i možda ćete dobiti grešku poziva udaljene procedure (RPC greška) u nekom programu ili aplikacijama za štampanje.

Napomena Ovaj problem utiče i na Kumulativnu ispravku za Internet Explorer KB4522007, koja je objavljena 23. septembra 2019.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4524157.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Morate da instalirate ispravke navedene u nastavku i da ponovo pokrenete uređaj pre nego što instalirate najnoviju zbirnu ispravku. Instaliranje ovih ispravki povećava pouzdanost postupka ažuriranja i ublažava potencijalne probleme prilikom instaliranja zbirne ispravke.

  1. Servisna stek ispravka (SSU) od 12. marta 2019. godine (KB4490628). Da biste dobili zaseban paket za ovu SSU, potražite ga u Katalogu Microsoft Update.

  2. Najnovija SHA-2 ispravka (KB4474419) objavljena 10. septembra 2019. Ako koristite Windows Update, najnovija ispravka SHA-2 će biti automatski ponuđena. Više informacija o SHA-2 ispravkama potražite u članku SHA-2 zahtevi za potpisivanje koda Windows i WSUS za godinu 2019..

Nakon što instalirate ispravke iznad, Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) (KB4516655). Ako koristite Windows Update, automatski će vam biti ponuđena najnovija SSU. Da biste dobili zaseban paket za najnoviji SSU, potražite ga u Katalogu Microsoft Update

 

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja

Dostupno

Naredni korak

Windows Update ili Microsoft Update

Da

Ova ispravka je navedena kao Opcionalna u usluzi Windows Update. Dodatne informacije o tome kako se pokreće usluga Windows Update, potražite u članku Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update.

Katalog Microsoft Update

Da

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa uslugom WSUS ako konfigurišete Proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 7 servisni paket 1, Windows Server 2008 R2 servisni paket 1

Klasifikacija: Ispravke

 

Informacije o datoteci

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4516048

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×