Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Važno: Delve se poništi u decembru 2024. Slične funkcije možete da pronađete u drugim Microsoft aplikacijama. Da bi prelaz sa usluge Delve bio što glatiji, preporučujemo da istražite alternativne opcije za Delve u usluzi Microsoft 365.

Delve prikazuje kombinaciju sadržaja iz usluge Microsoft 365. Videćete i svoje dokumente i dokumente na kojima rade vaše kolege. To su dokumenti uskladišteni na OneDrive za posao ili školu ili SharePoint u Microsoft 365 ili koji se sa vama dele kao prilozi u e-porukama.

Dokumenti koje vidite na stranici Početak nisu organizovani prema vremenskoj osi, na primer po datumu poslednje izmene, ili abecednim redom. Umesto toga, Delve organizuje dokumente prema onome što je trenutno verovatno najrelevantnije za vas. Isto važi i kada pretražujete pomoću okvira za pretragu. Videćete personalizovane rezultate pretrage na osnovu onoga što je verovatno relevantno za vas.

Kako Delve zna šta vam je bitno?

Mozak koji Delve je Microsoft Graph. Microsoft Graph neprekidno prikuplja i analizira signale koje vi i vaše kolege šaljete kada radite u Microsoft 365. Na primer, kada vi i kolega unosite izmene u isti dokument ili ga prikazujete, to je signal da verovatno radite zajedno. Drugi signali dolaze od toga sa kim komunicirate putem e-pošte i sa kim delite dokumente, ko vam je menadžer i ko ima istog menadžera kao i vi.

Office grafikon prikuplja i analizira signale radi prikazivanja relevantnog sadržaja

Delve koristi rezultat Microsoft Graph analize da bi vam prikazao dokumente za koje je najverovatnije da su vam trenutno relevantni. Na primer, Microsoft Graph će primetiti ako nekoliko osoba sa kojima redovno radite prikaže određeni dokument. Dokument je najverovatnije interesantan i vama, pa ga Delve prikazuje na matičnoj stranici.

Informacije na svakoj kartici sadržaja pomažu vam da razumete zašto vam se dokument pojavljuje. Na primer, nekoliko vaših kolega nedavno ga je prikazalo ili ga je neko sa kim radite izmenio.

Oblast aktivnosti prikazuje ko je izmenio dokument

Rezultati pretrage koje vidite, između ostalog, zavise od toga na čemu radite u poslednje vreme, sa kim sarađujete i od toga na kojim dokumentima te osobe rade. Na primer, ako neko od vaših bliskih kolega napiše dokument o određenoj temi, ovaj dokument će se verovatno prikazivati više na listi rezultata nego dokumenti koje napiše neko koga ne poznajete.

Napomena: Videćete samo dokumente kojima imate pristup. Vi možete da vidite svoje privatne dokumente i druge dokumente kojima imate pristup. Druge osobe mogu da vide svoje dokumente i dokumente kojima imaju pristup.

Načina na koji radite ima uticaja

Što više vaše kolege i vi Microsoft 365 radite zajedno, to više signala Microsoft Graph može da prikupi. Više signala znači bolju analizu – što ponovo znači da Delve može da vam prikazuje bitniji sadržaj.

Takođe pogledajte

Koje vrste informacija ću pronaći u usluzi Delve?

Šta je to Delve?

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×