Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Važno: Delve se poništi u decembru 2024. Slične funkcije možete da pronađete u drugim Microsoft aplikacijama. Da bi prelaz sa usluge Delve bio što glatiji, preporučujemo da istražite alternativne opcije za Delve u usluzi Microsoft 365.

Ovaj članak prikazuje tasterske prečice zaDelve.

Prečice u ovom članku odnose se na američki raspored tastera na tastaturi. Tasteri za druge rasporede možda neće u potpunosti odgovarati SAD tastaturi.

Napomena: Ako prečica zahteva dva ili više tastera istovremeno, tasteri se razdvajaju znakom plus (+). Ako treba da pritisnete jedan taster neposredno nakon drugog, tasteri su razdvojeni zarezom (,).

Da biste se kretali pomoću tastature u programu Delve, pritisnite taster Tab ili koristite tastere sa strelicama da biste se kretali između oblasti ili stavki. Pritisnite taster Enter da biste izabrali stavku ili opciju.

Da biste izvršili sledeću radnju

Pritisnite

Premeštanje na sledeću oblast ili stavku. Na primer, idite na sledeću stranicu ili osobu u levom oknu za navigaciju, idite sa jedne kartice sa sadržajem na sledeću ili sa jedne oblasti na kartici sadržaja na sledeću.

Tab

Premeštanje na prethodnu oblast ili stavku.

Shift+Tab

Izbor istaknute oblasti ili stavke. Na primer, kada markirate stranicu ili osobu u levom oknu za navigaciju, pritisnite taster Enter da biste otvorili tu stranicu ili stranicu profila te osobe.

Ako ste istakli oblast naslova kartice sa sadržajem, pritisnite taster Enter da biste otvorili dokument.

Ako ste markirali oblast za razvijanje na dnu kartice sa sadržajem, pritisnite razmaknicu da biste prikazali više detalja za dokument.

Enter ili razmaknica

Opozivanje radnje. Na primer, uklonite isticanje sa oblasti kartice sa sadržajem ili izađite iz kartice da biste nastavili navigaciju između kartica.

Esc

Premeštanje nadole na listi ili pomeranje nadole u prozoru. Na primer, premeštanje nadole na listi predloga za pretragu.

Taster sa strelicom nadole

Premeštanje nagore na listi ili pomeranje nagore u prozoru.

Taster sa strelicom nagore

Kada ste u oblasti sadržaja stranice Delve, za pomeranje sadržaja stranice možete da koristite i tastere strelica nagore, strelica nadole, Page Up, Page Down, Home i End.

Pomerite se unazad za jednu stranicu.

Alt+Taster sa strelicom nalevo

ili

Backspace

Pomerite se unapred za jednu stranicu.

Alt+Taster sa strelicom nadesno

Takođe pogledajte

Šta je to Delve?

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×