Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Odgovori na najčešća Microsoft Planner pitanja

Pronađite odgovore na najčešća pitanja Microsoft Planner. Pogledajte i Planner pomoći.

Napomena:  Da li steMicrosoft 365 administrator? Imamo i odgovore na najčešća pitanja administratora !

Da li grupa može da ima više od jednog plana?

Da, možete da kreirate više planova po grupi kada dodate plan u postojeću grupu ili dodate karticu Planner na kanal tima.

Vaše povratne informacije nam pomažu da odlučimo na čemu će sledeće raditi! Želimo da vas čujemo! Pošaljite nam povratne informacije da biste nam pomogli da odredimo prioritet novih funkcija u budućim ispravkama. Pogledajte Kako da pošaljem povratne informacije Microsoft Office dodatne informacije.

Kako da kreiram novi plan na osnovu postojećeg?

Možete da kopirate plan.

Kako da zatvorim ili arhivirate plan kada se završi?

To trenutno nije podržano u aplikaciji Planner. Kada se plan završi, imate tri opcije:

  • Opcija 1: Uklonite sebe iz plana. Ako niste administrator, možete da napustite plan, čime ćete ga ukloniti iz Planner čvorišta. Datoteke, zadaci, razgovori i drugi elementi plana ostale su na mestu. Ako ste administrator plana, ne možete da uklonite sebe iz plana.

  • Opcija 2: Izbrišite plan. Ako ste administrator, možete da uredite grupu da biste izbrisali plan. Pre nego što to uradite, uverite se da niko drugi ne koristi grupu za stvari izvan Planner. Ne postoji način da oporavite plan (ili njegove datoteke, razgovore i druge podatke) nakon brisanja. Razmotrite čuvanje datoteka grupe na drugoj lokaciji i kopiranje svih kritičnih informacija iz razgovora grupe OneNote na drugu lokaciju, pre nego što izbrišete grupu.

  • Opcija 3: Ne radite ništa! Nema niиega loљe ako samo odeљ iz plana kad budeљ gotov. I dalje će se prikazivati na vašem Planner čvorištu, ali možete da ga uklonite iz zakačenih planova, što će vam pomoći da se fokusirate samo na trenutni posao. Dobra ideja je da kasnije očistite stare planove (koristeći predloge u opciji 2), ali nema razloga da dozvolite da plan neko vreme bude netaknut kako biste se uverili da su vaše datoteke, razgovori, beleške i druge informacije i dalje dostupne.

Vaše povratne informacije nam pomažu da odlučimo na čemu će sledeće raditi! Želimo da vas čujemo! Pošaljite nam povratne informacije da biste nam pomogli da odredimo prioritet novih funkcija u budućim ispravkama. Pogledajte Kako da pošaljem povratne informacije Microsoft Office dodatne informacije.

Mogu li da odštampam planove ili zadatke u programu Planner ?

Još uvek ne možete da odštampate planove ili zadatke Planner zadatke. Ako želite da zatražite ovu funkciju, javite nam! Pogledajte Kako da pošaljem povratne informacije Microsoft Office dodatne informacije.

Gde se datoteke čuvaju u Planner ?

Planner su povezani sa programom Microsoft 365 grupe, a datoteke za Microsoft 365 grupe skladište se u povezanoj SharePoint biblioteci dokumenata. Da biste pronašli Planner datoteke, izaberite tri tačke sa desne strane imena plana (...), a zatim odaberite stavku Datoteke.

Da li su moji podaci Planner bezbedni i privatni? 

Informacije koje delite u Planner skladište se u uslugama Dataverse i Azure. Ako imate zadatke i u programu To Do ili Outlook, vaše informacije se skladište u sistemu Exchange. Zaštita podataka u ovim uslugama se pridržava standarda korporacije Microsoft za bezbednost podataka i privatnost. Dodatne informacije potražite u Microsoft Planner za administratore.

Pored toga, možete da kontrolišete lične postavke za bezbednost i privatnost u nalogu. 

Kako da pružim povratne informacije Planner ?

Ako imate povratne informacije ili funkciju koju želite da zatražite, pošaljite nam povratne informacije da biste nam pomogli da odredimo prioritet novih funkcija u budućim ispravkama. Pogledajte Kako da pošaljem povratne informacije Microsoft Office dodatne informacije.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×