Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Specifikacije i funkcije uređaja Surface Laptop Go (1. gen.)

Surface Laptop Go pruža performanse i stil. A na 2,45 kg, dovoljno je lagan da možete da ga ponesite sa sobom tokom dana i obavite poslove – bilo da je u vezi sa posla, školom ili sobom.

Upoznajte Surface Laptop Go

Niste sigurni gde da priključite nešto ili kako da pojačate jačinu zvuka? Evo dijagrama koji će vam pomoći.

Oblačići za prednji deo uređaja Surface Laptop Go

 1. Dva far-field Mikrofona u studiju

 2. 720p HD f2.0 prednja kamera

 3. Dugme za napajanje otiska prsta pomoću prijavljivanja jednim dodirom Windows Hello (na izabranim modelima)

 4. Port Surface Connect

  Oblačići za levu stranu Uređaja Surface Laptop Go

 5. USB-A port

 6. USB-C port

 7. Konektor za slušalice od 3,5 mm

Surface Laptop Go i Windows 10

Surface Laptop Go dolazi uz:

 • Windows 10 Home u S režimu (potrošači)

 • Windows 10 Pro (komercijalni klijenti)

Možete da se prebacite iz S režima bez dodatnih troškova. Kada se prebacite iz režima S, ne možete da se vratite. Više informacija potražite u članku Prebacivanje iz režima S u programu Windows 10.

Možete da nadogradite Surface laptop Go sa Windows 10 na Windows 11. Više informacija potražite u članku Koji Surface uređaj može da se nadogradi na Windows 11?

Niste sigurni koju verziju operativnog sistema Windows imate? Pročitajte članak Koji Windows operativni sistem koristim?

Ako niste sigurni koji Surface model koristite, pogledajte članak Koji Surface model imam?

Funkcije

Prijavljivanje jednim dodirom

Izaberite Surface Laptop Go modeli imaju dugme za napajanje otisaka prstiju sa jednim dugmetom za prijavljivanje dodirom putem Windows Hello (Surface Laptop Go i5/4 GB/64 GB ne uključuje dugme za napajanje otiska prstiju). Samo postavite prst na dugme za napajanje kada je uključeno svetlo da biste se brzo i bezbedno prijavili jednim dodirom. Da biste počeli sa radom i podesili ga, otvorite Postavke, a zatim izaberite stavku Nalozi > Opcije prijavljivanja >Windows Hello otisak prsta > Podesite.  

Dugme za napajanje otisaka prstiju na Uređaju Surface Laptop Go

Performanse iz dana u noć

Pokrenite Microsoft 365 aplikacije1 i druge omiljene lokacije i budite u toku sa društvenim medijima tokom dana. Deseti gen Intel® Core procesor pruža vam potrebnu moć i performanse. Uz do 13 sati trajanja baterije2, možete da nastavite sa radom i budete produktivni ili da se opustite i gledate omiljene emisije.

 1. Za neke aplikacije važe dodatne naknade, pretplate i/ili zahtevi. Dostupnost aplikacije može da se razlikuje u zavisnosti od tržišta i vremena.

 2. Do 13 sati trajanja baterije na osnovu tipične upotrebe Surface uređaja. Testiranje je sproveo Microsoft u septembru 2020. pomoću predprodukcijnog softvera i predrodukačkog Surface laptopa Go Intel® Core™ i5, 128 GB i 8 GB RAM-a Microsoft Surface® Edition uređaja. Testiranje se sastoji od potpunog punjenja baterije sa kombinacijom aktivne upotrebe i modernog stanja pripravnosti. Aktivni deo korišćenja se sastoji od (1) testa pregledanja veba koji pristupa 8 popularnih veb lokacija preko više otvorenih kartica, (2) test produktivnosti koji koristi Microsoft Word, PowerPoint, Excel i Outlook i (3) deo vremena sa uređajem koji se koristi sa aplikacijama u mirnim režimima. Sve postavke su bile podrazumevane, osim što je osvetljenost ekrana postavljena na 150 nit sa onemogućenim automatskim svetlinama. Wi-Fi je povezan sa mrežom. Trajanje baterije se značajno razlikuje u zavisnosti od postavki, upotrebe i drugih faktora.

Povežite se sa osobama

Surface Laptop Go ima PixelSense ekran osetljiv na dodir od 12,4 inč i HD prednji ekran osetljiv na dodir od 720p, tako da ćete izgledati najbolje što možete na video i konferencijskim pozivima – bilo da je u vezi sa školom, na poslu ili u kontaktu sa prijateljima i porodicom. Mikrofon i Omnisonski zvučnici u studiju će vam takođe pomoći da sjajno zvučite. 

Napravite ga svojim

Saznajte više iz uređaja Surface Laptop Go kada ga koristite sa nekim od ovih opcionalnih pribora (svaki se prodaje zasebno). Saznajte više o njima:

Iskoristite Surface na najbolji način

Saznajte više o svom Surface uređaju i prilagodite ga pomoću Surface aplikacije. Da biste je otvorili, izaberite Start , unesite Surface i izaberite je da biste otvorili aplikaciju. Ako se aplikacija ne otvori, preuzmite je iz Microsoft Store prodavnice.

Otvorite aplikaciju Surface

Tehničke specifikacije uređaja Surface Laptop Go

Scenarija

Obavite poslove, pregledajte i binge sat na najsvetliem Surface laptopu, sa ekranom osetljivim na dodir dimenzija 12,4 inči ™ sa ekranom osetljivim na dodir. Odnos potpis 3:2 daje vam optimalan prostor da vidite i uradite više.

Dimenzije

10,95" x 8,10" x 0,62" (278,18mm x 205,67mm x 15,69mm)

Prikazivanje

Ekran: PixelSense™ ekran od 12,4 inča
Rezolucija: 1536 x 1024 (148 PPI)
Odnos širina/visina: 3:2
Dodir: 10 tačaka sa više dodira

Memorije

4 GB ili 8 GB LPDDR4x RAM

Procesor

10. gen Intel® Core™ i5 procesor – 1035G1

Trajanjebaterije 1

Do 13 sati tipične upotrebe uređaja

Grafike

Intel® UHD grafika

Skladište 3

eMMC: 64 GB
SSD: 128 GB, 256 GB

Connections

1 x USB-C®
1 x USB-A
Konektor za slušalice od 3,5 mm
1 x Surface Connect port

Bezbednosti

Firmver TPM
Zaštita na poslovnom Windows Hello jednim dodirom za prijavljivanje
One Touch prijavljivanje pomoću dugmeta za napajanje čitača otisaka prstiju (Surface Laptop Go i5/4 GB/64 GB ne uključuje dugme za napajanje otiska prstiju.)

Kamere, video i audio

Kamera od 720p HD f2.0 (prednja)
Dva far-field Mikrofona u studiju
Omnisonski zvučnici sa Dolby zvukom®™

Softver

Windows 10 Home probnaverzija u S režimu 2
Microsoft 365 Family 30 dana

Bežične

Bluetooth® Wireless 5.0 tehnologija
Wi-Fi 6: 802.11ax kompatibilno

Senzori

Ambijent light senzor

Eksterior

Vrh: Alminijum
Osnova: Polycarbonate composite resin system with glass fibre and 30% post-consumer rescycled content
Boje: Platinum4

Šta je u kutiji

Surface Laptop Go
Snabdevanje napajanjem od 39W
Vodič za brzi početak
Dokumenti o bezbednosti i garanciji

Garancija5

1-godišnja ograničena hardverska garancija

Teћinu

2,45 lbs (1,110 g)

Raspored tastera na tastaturi

Aktivacija: tasteri za premeštanje
Raspored: QWERTY, pun red funkcijskih tastera (F1 – F12)
Windows taster i namenska dugmad za kontrole medija, osvetljenost ekrana

[1] Trajanje baterije
Surface Laptop Go: do 13 sati trajanja baterije na osnovu tipične upotrebe Surface uređaja. Testiranje je sproveo Microsoft u septembru 2020. pomoću predprodukcijnog softvera i predrodukačkog Surface Laptop Go 10th Gen Intel® Core™ i5 procesor, 128 GB i 8 GB RAM Microsoft Surface® Edition uređaja. Testiranje se sastoji od potpunog punjenja baterije sa kombinacijom aktivne upotrebe i modernog stanja pripravnosti. Aktivni deo korišćenja se sastoji od (1) testa pregledanja veba koji pristupa 8 popularnih veb lokacija preko više otvorenih kartica, (2) test produktivnosti koji koristi Microsoft Word, PowerPoint, Excel i Outlook i (3) deo vremena sa uređajem koji se koristi sa aplikacijama u mirnim režimima. Sve postavke su bile podrazumevane, osim što je osvetljenost ekrana postavljena na 150 nit sa onemogućenim automatskim svetlinama. Wi-Fi je povezan sa mrežom. Trajanje baterije se značajno razlikuje u zavisnosti od postavki, upotrebe i drugih faktora.

[2] Surface Laptop Go za korisnike dolazi uz Windows 10 Home u S režimu kako bi vam pružio moćne Windows funkcije koje najviše koristite na izuzetnu vrednost. Ako su vam potrebne dodatne alatke za upravljanje preduzećima i bezbednost na radnom mestu, možete da se prebacite na Windows 10 Pro ili kupite Surface Laptop Go for Business. Windows 10 Home u S režimu radi isključivo sa aplikacijama i programima iz Microsoft prodavnice u okviru operativnog sistema Windows i pribora koji su kompatibilni sa Windows 10 Home u S režimu. Dostupan je jednosmerni prebacivanje iz S režima. Saznajte više na Windows.com/SmodeFAQ.

[3] Sistemski softver koristi znatan prostor za skladištenje. Dostupno skladište može da se promeni na osnovu ispravki softvera sistema i korišćenja aplikacija. 1 GB = 1 milijardu bajta. 1 TB = 1000 GB. Pogledajte Surface.com/Storage za više detalja.

[4] Dostupne boje samo na izabranim modelima. Dostupne boje i veličine mogu da se razlikuju u zavisnosti od prodavnice, tržišta i konfiguracije.

[5] Ograničena garancija korporacije Microsoft je pored korisničkih prava.

[6] Surface Laptop Go ekran ima zaobljenih ugnjeta unutar standardnog pravougaonog ugla. Kada se meri kao standardni pravougaoni oblik, ekran je dijagonalno 12,4" (stvarna oblast koja se može prikazati je manja).

Srodne teme

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×