Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Funkcije uređaja Surface Laptop Go 2

Surface Laptop Go 2 pruža svetlosni, prenosivi Surface laptop ekrana osetljivog na dodir sa PixelSense ekranom od 12,4 inč. Sa 2,48 funti, dovoljno je mali i lagan da možete da ga ponesite sa sobom tokom dana da biste obavili više posla – bilo da je u vezi sa posla, školom ili sobom.

Upoznajte Surface Laptop Go 2

Niste sigurni gde da priključite nešto? Evo nekih dijagrama koji će vam pomoći.

Oblačići za Surface Laptop Go 2 napred

 1. Dva far-field Mikrofona u studiju

 2. 720p HD f2.0 prednja kamera

 3. Dugme za napajanje otiska prsta pomoću prijavljivanja jednim dodirom Windows Hello (na izabranim modelima)

 4. Port Surface Connect

  Oblačići za Surface Laptop Go 2 sa strane

 5. USB-A port

 6. USB-C port

 7. Konektor za slušalice od 3,5 mm

Surface Laptop Go 2 i Windows 10/11

Surface Laptop Go 2 dolazi uz:

 • Windows 11 Home (potrošači)

 • Windows 11 Pro ili Windows 10 Pro (komercijalni klijenti)

Niste sigurni koju verziju operativnog sistema Windows imate? Pročitajte članak Koji Windows operativni sistem koristim?

Ako niste sigurni koji Surface model koristite, pogledajte članak Koji Surface model imam?

Funkcije

Prijavljivanje jednim dodirom

Izaberite Surface Laptop Go 2 modeli imaju dugme za napajanje otiska prstiju sa jednim dugmetom za prijavljivanje dodirom kroz Windows Hello (Surface Laptop Go 2 i5/4 GB/128GB ne uključuje dugme za napajanje otisaka prstiju).

Postavite prst na dugme za napajanje kada je uključeno svetlo da biste se brzo i bezbedno prijavili jednim dodirom. Da biste počeli sa radom i podesili ga, otvorite Postavke, a zatim izaberite stavku Nalozi > Opcije prijavljivanja > Prepoznavanje otisaka prstiju (Windows Hello) > Podešavanje.  

Vaš pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Performanse iz dana u noć

Pokrenite svoje svakodnevne aplikacije i druge omiljene lokacije i budite u toku sa društvenim medijima tokom dana. 11. gen.Intel® Core procesor vam pruža moć i performanse™ koje su vam potrebne. Uz do 13,5 sati trajanja baterije*, možete da nastavite da radite i budete produktivni – ili da se opustite i gledate omiljene emisije.

*Trajanje baterije se znatno razlikuje na osnovu konfiguracije uređaja, upotrebe, konfiguracije mreže i funkcija, jačine signala, postavki i drugih faktora. Detalje https://aka.ms/SurfaceBatteryPerformance potražite u članku.

Pogledajte i zvucite najbolje što možete u video pozivima

Surface Laptop Go 2 ima PixelSense™ ekran osetljiv na dodir od 12,4 inč i HD prednja kamera od 720p, tako da ćete izgledati najbolje na video i konferencijskim pozivima – bilo da se radi o školi, poslu ili održavanju kontakta sa prijateljima i porodicom. Mikrofon i Omnisonski zvučnici u studiju će vam takođe pomoći da sjajno zvučite. 

Napravite ga svojim

Nabavite više od Surface Laptop Go 2 kada ga koristite sa nekim od ovih opcionalnih pribora (svaki se prodaje zasebno). Saznajte više o njima:

Iskoristite Surface na najbolji način

Saznajte više o svom Surface uređaju i prilagodite ga pomoću Surface aplikacije. Da biste je otvorili, izaberite Start , unesite Surface i izaberite je da biste otvorili aplikaciju. Ako se aplikacija ne otvori, preuzmite je iz Microsoft Store prodavnice.

Otvorite aplikaciju Surface

Srodne teme

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×