Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

PIN je korisnički definisan skup brojeva ili kombinacija brojeva i slova, koja vam omogućava da se prijavite na Windows uređaj umesto lozinke.

PIN se bezbedno skladišti na uređaju, ne prenosi se nigde i ne skladišti se na serveru. To je čini bezbednijom od tradicionalne lozinke.

Ako želite da promenite PIN ili treba da ga resetujete, imate različite opcije.

Ako ste zaboravili PIN i treba da ga resetujete, to možete da uradite sa Windows ekrana za prijavljivanje. Pogledajte ispod okvira za tekst PIN:

  • Ako vidite da sam zaboravio/la sam PIN , izaberite ga i pratite uputstva da biste poništili PIN. Ako postoji više naloga na uređaju, odaberite jedan koji treba da resetujete. Ova opcija je dostupna samo za Microsoft naloge, ne za lokalne naloge

  • Ako ne vidite da sam zaboravio/la sam PIN , morate da se prijavite pomoću lozinke, a zatim da poništite PIN kv. iz aplikacije "Postavke". Izaberite opcije prijavljivanja, a zatim izaberite stavku Unesite lozinku

Aplikaciju "Postavke" možete da koristite da biste promenili PIN.

  1. U aplikaciji "Postavke" na Windows uređaju izaberite stavku Nalozi > opcije prijavljivanja ili koristite sledeću prečicu:

    Opcije prijavljivanja

  1. Izaberite STAVKU PIN (Windows Hello) > Promeni PIN kôd , a zatim sledite uputstva. Morate uneti stari PIN da biste ga promenili u novi

  • Ako ste zaboravili PIN, izaberite zaboravio/la sam PIN i pratite uputstva da biste verifikovali nalog i kreirali novi

Napomena: PIN koji koristite za pristup uređaju razlikuje se od lozinke Microsoft naloga. Ako treba da poništite lozinku Microsoft naloga, pročitajte članak Promena lozinke Microsoft naloga .

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×