Ir viegli sadarboties ar personām ārpus jūsu organizācijas, kuras izmanto Teams vai Teams personiskām vajadzībām. Veiciet tālāk norādītās darbības, lai pārliecinātos, ka esat drošībā, pievienojoties tērzēšanai vai sapulcei ar cilvēkiem ārpus jūsu organizācijas.
Ziņojuma pieprasījuma pieņemšana vai bloķēšana individuālā tērzēšanā
- Ja piekritīsit, sūtītājs varēs jums nosūtīt ziņojumus programmā Teams. Viņi var arī skatīt jūsu statusu.
- Ja bloķējat kādu personu, tā nevar jums sūtīt ziņojumus programmā Teams. Viņi arī nevar skatīt jūsu statusu.
- Ja jūsu tālruņa numurs ir pievienots organizācijas paplašinātajam direktorijam, jūs nevarat pārskatīt organizācijas konfidencialitātes politiku lapā akceptēšana/bloķēšana.
Piezīme
Ir viegli atbloķēt personas ārpus jūsu organizācijas.
Ziņojuma pieprasījuma apstiprināšana, bloķēšana vai dzēšana sapulcē vai grupas tērzēšanā
Ja esat uzaicināts uz sapulci, esat pārsūtījis sapulces uzaicinājumu vai ja kāds lietotājs ārpus jūsu organizācijas jūs pievieno grupas tērzēšanai, jums būs jāveic dažas darbības, lai nodrošinātu drošību.
Piezīme
Atkarībā no jūsu administratora iestatījumiem, iespējams, redzēsit opciju pamest tērzēšanu vai dzēst tērzēšanu.
- Atlasiet sūtītāja tērzēšanu un pēc tam atlasiet Priekšskatīt ziņojumus.
- Atlasiet Akceptēt vai Dzēst. Pieņemot ziņojuma pieprasījumu, automātiski tiek atvērta tērzēšana. Ja izvēlēsities dzēst tērzēšanu, tiks parādīts uznirstošais logs ar opciju Bloķēt personu.
Varat pievienoties sapulcei neatkarīgi no tā, vai esat izvēlējies akceptēt, dzēst vai bloķēt pieprasījumu, kas veikts ārpus jūsu organizācijas. Tomēr jūsu izvēle ietekmē to, kā varat izmantot sapulces tērzēšanu.
- Ja pirms pievienošanās sapulcei atlasāt Akceptēt , jums ir pilna piekļuve sapulces tērzēšanai.
- Ja izvēlaties Dzēst pirms pievienošanās, tērzēšanas ekrānā tiek parādīts kļūdas ziņojums un tērzēšanas vēsture nav pieejama.
- Ja izvēlēsities Atstāt pirms pievienošanās, ziņojuma lodziņš un reakcijas nebūs pieejamas sapulces tērzēšanas rūtī. Taču jūs joprojām redzat visu savu iepriekšējo tērzēšanas vēsturi līdz tam brīdim.
- Ja pirms pievienošanās bloķējat personu, kas nosūtīja jums uzaicinājumu, tērzēšanas ekrānā tiek parādīts kļūdas ziņojums un tērzēšanas vēsture netiek rādīta.
Papildinformācija:
Iziešana no grupas tērzēšanas vai lietotāja noņemšana no tās pakalpojumā Microsoft Teams