Pretplata da biste na najbolji način iskoristili vreme

Budite na korak ispred uz Microsoft 365. Pretplatite se odmah >

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Konceptualna slika Vodič za moderni iskustvo

Idi moderni sa SharePoint

Moderna utisak pri radu u sistemu SharePoint je dizajniran da bude privlačnih, fleksibilne i brže. Moderna iskustvo olakšava za svako da kreirate lepe, dinamičke lokacije i stranice koje su spreman za mobilni. Ali koje su razlike između klasični i moderan iskustva i kako idete o kreiranju moderni iskustvo za vašu organizaciju? Ste sastavili vodič da biste saznali više o moderni iskustva i kako biste mogli da iskoristite prednosti ga.

Idite na Vodič moderni iskustvo

Istraživanje sistema SharePoint

Obuka za SharePoint

Naučite osnove ili istražite više sa ovim kursevima za obuku.

Istražite obuku

Šta je to SharePoint?

Kreiranje, skladištenje i deljenje sadržaja pomoću usluge SharePoint Online.

Saznajte kako

Kreiranje sajtova

Saradnja na sadržaju tima pomoću usluge SharePoint Online

Počnite odmah

Podrška za SharePoint 2010 je završena

Saznajte šta znači kraj podrške i kako nadograditi na Microsoft 365.

Nabavite detalje

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Povezivanje vaše organizacije

SharePoint lokacije čvorišta povezivanje i organizujte lokacije da biste bolje odgovara potrebama vaše organizacije. Sa čvorišta lokacijama, možete da primenite uobičajeni za navigaciju i brendiranje više povezane lokacija, dozvoli za pretragu na tim lokacijama i ubrza otkrivanja sadržaja kao što su vesti i lokaciju aktivnosti.

Saznajte više o lokacije čvorišta

Lokacije čvorišta
Pronađite podršku
Obratite nam se
Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Kupite Microsoft 365
Pogledajte planove i cene