Srodne teme
×
Vaš pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Uspostavljanje porodične grupe je lak i efikasan način da podstaknete zdrave navike na mreži i upravljate zauzetim rasporedima. Porodična grupa je skup pojedinaca povezanih putem aplikacije Microsoft Family Safety na njihovim Windows, Xbox ili mobilnim uređajima. 

Dve porodice nisu iste – a ovo nisu porodična grupna iskustva. Saznajte koje uloge porodične grupe najbolje odgovaraju vašoj grupi! Odredite organizatora porodice da uspostavi ograničenja vremena pred ekranom ili da istovremeno prikaže nekoliko lokacija različitih članova porodice. Bez obzira na to koje uloge, funkcije ili uređaje koristite, postavke porodične grupe mogu da se skroje tako da se uklope u svaku dinamiku. 

Napomena: Možete biti organizator porodice ili član porodice u grupi porodice. Organizator porodice može da kontroliše postavke i pomogne članovima porodice da koriste Microsoft Family Safety funkcije.Saznajte više o ulogama porodice.

Kreiranje porodične grupe 

  1. Posetite family.microsoft.com.

  2. Izaberite stavku Kreiraj porodičnu grupu. Prijavite se ili kreirajte Microsoft nalog.

  3. Dodajte članove porodice putem e-pošte ili broja telefona da biste kreirali porodičnu grupu.

  1. Preuzmite aplikaciju Microsoft porodična bezbednost u Google Play iliApple prodavnici aplikacija

  2. Dodirnite Prvi koraci i prijavite se ili kreirajte Microsoft nalog.

  3. Dodajte članove porodice putem e-pošte ili broja telefona da biste kreirali porodičnu grupu.

  4. Pratite odzive dabiste povezali uređaje, odabrali postavke i omogućili funkcije porodične bezbednosti 

Saznajte više o funkcijama porodične grupe! 

Izveštavanje o aktivnostima 

Saznajte više o navikama članova porodice na mreži putem izveštavanja o aktivnostima. Pogledajte koje veb lokacije posećuju, aplikacije ili igre koje koriste i još mnogo toga. Možete dati saučest da primate sedmične e-poruke o aktivnostima članova porodice ili da pregledate informacije direktno u aplikaciji "Porodična bezbednost".  

Ograničenja vremena do ekrana 

Pomozite uravnoteženom vremenu članova porodice na mreži postavljanjem ograničenja za vreme koje će biti prikazano na ekranu. Podesite raspored kada i koliko dugo mogu da pristupe uređajima povezanim putem aplikacije "Porodična bezbednost". Možete čak i da postavite ograničenja za određene aplikacije ili igre. Lako prilagodite ograničenja tako da odgovaraju rasporedima članova porodice tako što ćete prihvatiti dodatne zahteve za vreme, izmeniti postavke i još mnogo toga. 

Filteri za sadržaj 

Koristite filtere sadržaja da biste obezbedili da vreme članova porodice na mreži bude bezbedno i bezbedno. Odlučite gde članovi porodice mogu da pregledaju veb Microsoft Edgepodešavanjem veba i filtera za pretragu. Takođe možete da podesite filtere za aplikacije i igre da biste proverili da li članovi porodice vide šta je prikladno za njihov uzrast. Možete da pogledate i listu veb lokacija koje su pogodne za porodicu, prikladne za sve uzraste! 

Filteri rade na svim Windows, Xbox i mobilnim uređajima koji rade Microsoft Edge i povezani su putem usluge Porodična bezbednost

Upravljanje potrošnjem 

Pogledajte nedavne kupovine članova porodice, dodajte novac na njihove Microsoft naloge i zatražite od njega dozvolu pre kupovine iz usluge Microsoft Store za Xbox. 

Lociranje članova porodice 

Uživajte u bezdahu pregledu lokacija članova porodice bilo kada, bilo gde u Microsoft Family Safety aplikaciji. Sačuvajte mesta i primajte obaveštenja o lokaciji* kada član porodice napusti ili stigne iz škole, u kuću prijatelja ili drugu sačuvanu lokaciju. 

Bezbednost na disk jedinici* 

Steknite uvid u navike vožnje članova porodice tako što biste postavili bezbednost vožnje. Pogledajte najbrže brzine, iznenada kočenje i druge detalje o putovanjima članova porodice. Podstaknite odgovorne prakse vožnje u porodičnoj grupi.

*Premium funkcija; dostupno samo uz Microsoft 365 Family pretplatu   

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru

Pitajte zajednicu >

Pronalaženje podrške

OBRATITE NAM SE >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×