Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Aplikacija Microsoft Family Safety je osmišljena da vam pomogne da razvijete zdrave navike, istražite bezbedno na mreži i ostanete povezani sa voljenima. U sklopu ovoga, Microsoft prikuplja i lične podatke (ime, adresu e-pošte, datum rođenja itd.) i dijagnostične podatke.

Dijagnostički podaci imaju dve kategorije: obavezne i opcionalne. Ako koristite aplikaciju Porodična bezbednost, aplikacija će slati potrebne podatke korporaciji Microsoft. Opcionalni podaci su dodatni podaci koje birate za deljenje sa korporacijom Microsoft.

  • Obavezno. Minimalne neophodne podatke kako bi aplikacija "Porodična bezbednost" bila bezbedna, bezbedna, ažuvana i radi kao što je očekivano.

  • Opcionalno. Opcionalni podaci uključuju dodatne detalje o vašim korišćenjem aplikacija.  To obuhvata stvari kao što su način na koji koristite aplikaciju pomoću dugmadi i ekrana na koje kliknete.  Ove podatke koristimo kako bismo taj proizvod bolje koristili.  Opcionalno prikupljanje podataka hvata samo podatke iz aplikacije "Porodična bezbednost", a nijedan od njih ne uključuje nikakve lične informacije.

Napomena: U zavisnosti od zemlje u kojoj živite, Microsoft neće ponuditi deci mogućnost da daju satu za opcionalno prikupljanje podataka. Ova postavka će biti podrazumevano isključena i samo kada to dete dostigne odgovarajući uzrast će imati opciju da da sa tim. 

Povezani članci za više informacija o privatnosti korporacije Microsoft  

Microsoft izjava o privatnosti – Microsoft privatnost

Privatnost za mlade osobe – Microsoft privatnost

Saglasnost roditelja i Microsoft nalozi za dete

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×