Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Organizacije koriste Microsoft SharePoint za pravljenje veb lokacija. Možete da ga koristite kao bezbedno mesto za skladištenje, organizovanje, deljenje i pristupanje informacijama sa svakog uređaja. Potreban vam je samo veb pregledač, kao što je Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome ili Firefox. Želite da saznate više? Prvi koraci uz SharePoint.

Pogledajte najnoviju verziju sistema SharePoint. Kada kreirate novu lokaciju tima, videćete za SharePoint i SharePoint Server 2019.

Polazna tačka matične stranice

Šta je SharePoint ?

Pregledač ne podržava video zapis.

SharePoint Video obuka

SharePoint proizvodi i preuzimanja

„SharePoint“ može da se odnosi na neke SharePoint proizvode ili tehnologije, uključujući:

  • SharePoint in Microsoft 365       Usluga zasnovana na tehnologiji oblaka, koju hostuje Microsoft, za preduzeća svih veličina. Umesto da instalira i SharePoint Server, svako preduzeće može da se pretplati naMicrosoft 365 plan ili na SharePoint Online uslugu. Zaposleni mogu da prave sajtove za deljenje dokumenata i informacija sa kolegama, partnerima i klijentima. Da biste počeli da skladištite datoteke na sajtu tima, pogledajte podešavanje Microsoft 365 skladištenja i deljenja datoteka.Microsoft 365 isprobajte.

  • SharePoint Server        Organizacije mogu da primene SharePoint Server ili uz Office 365 Enterprise da iskoriste sve najnovije funkcije i upravljaju njome. Takođe nudi dodatne funkcije i mogućnosti kao što su moderne stranice lokacije, moderni veb segmenti i kreiranje, moderne liste i biblioteke, moderna pretraga, integracija sa PowerApps, Power BI i MS Flow i SharePoint matična stranica. Preuzmite SharePoint Server 2019.

  • SharePoint Designer 2013        Besplatan program poslednji put objavljen 2013. godine. Koristi se za izradu moćnih rešenja sa omogućenim tokom posla i uređivanje tipova spoljnog sadržaja za rešenje za spoljne podatke zasnovano na uslugama poslovnog povezivanja. Preuzmite SharePoint Designer 2013.

  • OneDrive sinhronizacija        Program za stone računare koji možete da koristite za sinhronizovanje dokumenta sa sajta tima ili iz usluge OneDrive za posao ili školu sa računarom radi korišćenja van mreže. Saznajte više o OneDrive.

Dodatne informacije o pokušaju, kupovini ili korišćenju SharePoint proizvoda i tehnologija potražite u SharePoint o proizvodu.

Ako ste upoznati sa programom SharePoint i želite da saznate šta se nedavno promenilo, pogledajte pratite najnovije ispravke u programima SharePoint i Razlike između SharePoint Server 2016 i 2019.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×