Šta je to SharePoint?

Šta je to SharePoint?

Organizacije koriste Microsoft SharePoint za kreiranje Veb lokacija. Možete da ga koristite kao bezbedno mesto za skladištenje, organizovanje, deljenje i pristupanje informacijama sa svakog uređaja. Potreban vam je samo veb pregledač, kao što je Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome ili Firefox. Želite da saznate više? Prvi koraci uz SharePoint.

Pogledajte najnoviju verziju sistema SharePoint. Kada kreirate novu sajt tima, to ćete videti za SharePoint i SharePoint Server 2019.

Polazna tačka matične stranice

Šta je to SharePoint ?

Fotografija Surface Book uređaja

Obuka za SharePoint video

SharePoint proizvodi i preuzimanja

„SharePoint“ može da se odnosi na neke SharePoint proizvode ili tehnologije, uključujući:

  • SharePoint u usluzi Microsoft 365       Usluga zasnovana na tehnologiji oblaka, koju hostuje Microsoft, za preduzeća svih veličina. Umesto instaliranja i primene SharePoint Server lokalno, bilo koji posao može da se pretplati naMicrosoft 365 plan ili samostalnoj SharePoint Online usluzi. Zaposleni mogu da prave sajtove za deljenje dokumenata i informacija sa kolegama, partnerima i klijentima. Da biste počeli da skladištite datoteke na lokaciji tima, pogledajte članak Podešavanje Microsoft 365 skladištenja datoteka i deljenja datoteka. Dajte Microsoft 365 da pokuša.

  • SharePoint Server       Organizacije mogu da primene SharePoint Server lokalno ili sa pretplatu na Office 365 Enterprise da iskoriste sve najnovije funkcije. I nudi dodatne funkcije i mogućnosti, na primer moderne stranice lokacije, moderne Veb segmente i autorstvo, moderne liste i biblioteke, modernu pretragu, integraciju sa PowerApps, Power BI i MS protok i SharePoint matičnu stranicu. Preuzmite SharePoint Server 2019.

  • SharePoint Designer 2013       Besplatan program poslednji put objavljen 2013. godine. Koristi se za izradu moćnih rešenja sa omogućenim tokom posla i uređivanje tipova spoljnog sadržaja za rešenje za spoljne podatke zasnovano na uslugama poslovnog povezivanja. Preuzmite SharePoint Designer 2013.

  • OneDrive sinhronizacija       Program za stone računare koji možete da koristite za sinhronizovanje dokumenta sa sajta tima ili iz usluge OneDrive za posao ili školu sa računarom radi korišćenja van mreže. Saznajte više o usluzi OneDrive.

Više informacija o pokušaju, kupovini ili korišćenju SharePoint proizvodima i tehnologijama potražite u članku informacije o SharePoint proizvodu.

Ako ste upoznati sa SharePoint i želite da saznate šta se nedavno promenilo, pogledajte članak pratite najnovije ispravke u sistemu SharePoint i razlike između sistema SharePoint Server 2016 i 2019.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×