Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Šta je novo u sistemu SharePoint

Microsoft SharePoint , kao deo Microsoft 365, neprestano se poboljšava. SharePoint centar za pomoć takođe se neprestano ažurira najnovijim promenama. Ispod se nalaze neki drugi resursi o tome šta je novo.

Ispravke za SharePoint na blogu SharePoint zajednice

Pročitajte blog SharePoint zajednice bilo kada da biste saznali najbolje prakse, vesti i trendove direktno od SharePoint tima.

Dve periodične ispravke na blogu SharePoint zajednice posebno ističu šta je novo. 

  • Intrazone je šou o SharePoint intranetu.

  • SharePoint mapa plana je sveobuhvatni, konsolidovani rekonsolidovani rekap za sve stvari koje SharePoint može da vas ažurira.

Ispravke za SharePoint na Office blogu

Office blog pokriva ispravke za Microsoft 365 i način na koji ispravke omogućavaju nove scenarije. Kategorija SharePoint filtrira Office blog tako da objave o SharePoint samo.

Microsoft 365 plan

Microsoft 365 plan je zvanični sajt za Microsoft 365 ispravke i promene, uključujući Microsoft 365. Pogledajte šta se razvija, objavljiva i pokreće.

Za administratore

Administratori i IT stručnjaci treba da pročitaju članak Ostanite u toku sa promenama u usluzi Microsoft 365 koje pokrivaju kako da konfigurišete poruke o ažuriranju isporučene putem Microsoft 365 centar administracije.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×