Hostovanje virtuelnog okupljanja

Kada želite da budete zajedno, ali ne možete da budete na istom mestu, i dalje možete da ostanete povezani sa osobama koje su najvažnije. Virtuelni skup je zanimljiv način da zadržite u kontaktu i proslavljate specijalne momente kao što su rođendani, praznici i ključne tačke. Ne treba vam razlog da se povežete sa dalekog. Ponekad su udaljeni sastanci samo za zabavu. Bez obzira na priliku, pokrili smo vas.

Počnite sa sistemom Essentials

Virtualno okupljanje je kao bilo koje okupljanje i moraćete da odlučite nekoliko stvari.

Organizovanje liste gostiju

Kada odlučite koga želite da pozovete na virtualno okupljanje, koristite Outlook da biste zadržali svima kontakt informacije na jednom mestu. Odande se nalazi samo nekoliko koraka od slanja pozivnica za sastanke.

Pokušajte da kreirate Outlook kontakte. Zatim možete da kreirate adresar za organizovanje kontakata. Ako planirate da se sastanete na Skype, možete da sinhronizujete i adresar sa Skype listom kontakata.

Odlučite kada treba da se sastanete

Između različitih vremenskih zona i zauzetih rasporeda ljudi, ponekad može da bude teško da pronađe dobro vreme za sve da na mreži uskoиi. Koristite pomoćnika za planiranje u programu Outlook ili Kreirajte finetime anketu da biste utvrdili najbolje raspoloživost za vašu grupu.

Ako jednostavno ne možete da pronađete vreme za svako da se sretne, uvek možete da imate drugo okupljanje za osobe koje ne mogu da se pozovu na prvi.

Savet: Bez obzira na to da li treba da odaberete vreme za sastanak, prijavite se za aktivnost ili izaberete temu za prikupljanje, možete da kreirate anketu, kviz ili anketu u programu Microsoft Forms.

Odaberite način za sastanak

Skype olakšava ćaskanje, saradnju i ostanak u kontaktu. Slanje poruka je besplatno i možete da pozovete 50 osobe. Možete da delite fotografije, video zapise i dokumente direktno iz programa Skype.

Ako ne želite da se upišete ili preuzmete bilo šta, možete koristiti sastanak. Jednostavno kreiranje veze sastanka, deljenje sa 50 i pridruživanje pozivu.

Preuzmite Skype ili koristite Upoznajte se sada

Pojavi se sa idejama za događaj

Opšti plan stranke može da pomogne da se vaš događaj na mreži nesmetano teиe. Razmotrite igre, kviz ili deljenje fotografija tako da svi mogu da učestvuju.

Savet: Uz mnoga okupljanja koja se menjaju sa osobe na mrežu, nabavite ideje za boravak u društvenom programu, čak i kada ste društveno udaljene. Pročitajte ovih 5 ideja za udaljene skupove.

Održavajte prikupljanje na stazi sa PowerPoint strankom

Osobe koriste PowerPoint na poslu, ali to je takođe velika alatka za korišćenje u društvenoj podešavanju. PowerPoint stranka je zanimljiv način da se uverite da nemate stvari o kojima treba da razgovarate tokom okupljanja na mreži. Izaberite temu unapred i neka svi kreiraju sopstvene PowerPoint prezentacije za deljenje.

Mogućnosti su beskonačne – delite zabavne činjenice, pričate o svojim hobijima ili tajnom talentu, predajete nešto što ste naučili poslednjih nedelja ili Zaronite u temu kao što su omiljene knjige ili astrologija. Neka bude kratka i laka i neka svi budu doprineli!

Isprobajte neki od ovih predložaka ili Pregledajte sve PowerPoint predloške.

Vežba savršene

Pre okupljanja, proverite da li ste se pobrinuli za sve detalje. Doterivanje veština prezentacije sa trenerom izlagača.

Isprobajte selektora

Fotografija Surface Book uređaja

Dovršavanje detalja

Tačno uradite reči

Koristite Microsoft Editor, e-napajanje usluga koje pomaže da se dovede najbolji pisac. Dostupno u programu Word ili na vebu, uređivač će vam pomoći da uradite savršen poziv za virtualno okupljanje.

Prikupljanje ideja

Ako radite istraživanje događaja na mreži, sakupite ideje u Microsoft Edge kolekciju. Roрendanska ћurka "duge jednoroga"? Pedesetogodisnjica godiљnjice? Bilo љta.

Pozovite prijatelje i porodicu

Kada budete spremni da proširimo vesti o virtualnom događaju, zakažete okupljanje u programu Outlook.

Ako imate Skype Open, pokušajte da podesite poziv u programu Skype.

Treba da održite posao na poslu dok ste na pozivu?

Pronađite izbor privlačnih opcija u kućnoj aktivnosti za udaljene učionike.

Izvršavanje probne pokretanja

Da biste imali besprekoran skup na mreži, uverite se da sva vaša oprema radi ispravno, tako da nema nikakvih iznenađenja dolazi na žurku.

Dajte pristup aplikacijama ugrađene kamere u aplikaciju

Pružanje aplikacija kao što je Skype dozvola za korišćenje kamere kako bi video ispravno funkcionisao.

Izaberite stavku započni > postavke > Privatnost > kameru, a zatim izaberite koje aplikacije mogu da koriste fotoaparat.

Povezivanje veb kamere

Mnogi računari imaju ugrađene kamere ili zvučnike. Međutim, spoljne veb kamere, slušalice i drugi uređaji mogu da poboljšaju kvalitet video zapisa. Razmislite o tome da ih povežete pre sastanka.

Saznajte kako da povežete pribor

Prilagođavanje pozadina video ćaskanja

Da biste postavili fokus na sebe, ne na svoju lokaciju, pokušajte da uklonite pozadinu koja se ne fokusira. Ili postavljanje zabavne pozadine povezane sa temom "okupljanje".

Saznajte kako da prilagodite pozadinu za Skype video pozive

Fotografija Surface Book uređaja

Nabavite savete za video razgovore

Iz uglova kamere za osvetljenje i Bluetooth pribor, Saznajte kako da podesite video poziv koji izgleda i zvuči odlično.

Koristite "Quickasist" da biste pomogli nekome da se podesi

Vaši gosti mogu da imaju različite nivoe utehe za podešavanje video ćaskanja. Ako treba da pomognete nekome, možete da koristite "brze ruke" da biste videli njihov ekran ili rešili problem za njih.

Fotografija Surface Book uređaja

Divno se provodim

Sada kada je vreme da se okupimo, koristite ove savete i trikove za nesmetno prikupljanje. Neka zabava počne!

Dajte svima šansu da pričaju

Nastavite da жutite kada ne pričate kako ne biste izbegli da pričaju više. Pauzirajte odjednom, tako da svi imaju šansu da doprinesu, naročito onima koji nisu pričali.

Saznajte kako da izvršite poziv u programu Skype

Saznajte kako da delite ekran u usluzi Skype

Pravljenje dnevnog reda

Dok je odlično da imate online okupljanje bez formalnog dnevnog reda, imajući konkretna pitanja ili malu listu nametanja aktivnosti grupe za vašu grupu, može da vam pomogne ako razgovor bude luklav. Na primer, rođendanska stranka može svima da osvetli sveće na svojoj torti u isto vreme, ili ljudi mogu da preuzmu deljenje želja za rođendanom za godinu dana.

Održavajte razgovor

Kraj skupa na mreži ne mora da znači kraj zabave! Delite slike i video zapise iz događaja da biste zapamtili vreme provedeno zajedno. Otpremite fotografije i datoteke u OneDrive, a zatim Saznajte kako da delite datoteke i fascikle.

Svidelo vam se okupljanje? Nastavite gde ste stali sa sastanka.

Želite još?

Budite bezbedni na mreži

Istražite više kompleta

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×