Sadržaj
×

Postoje dva načina da dobijete Kancelarija na iPhone:

Dodirnite dugme ispod da biste instalirali novi aplikacija Office za iOS koji kombinuje Word, Excel i PowerPoint u jednu aplikaciju, koja uvodi nove mobilne funkcije za prikaz, uređivanje i deljenje datoteka bez potrebe za prebacivanje između više aplikacija. Saznajte više

Dodirnite sa mobilnog uređaja da biste preuzeli aplikacija Office

Druga opcija je da dodirnete bilo koje od dugmadi ispod da biste instalirali pojedinačne Kancelarija aplikacije na iPhone ili iPad. 

Dodirnite sa mobilnog uređaja za preuzimanje programa Word
Dodirnite sa mobilnog uređaja za preuzimanje programa Excel
Dodirnite sa mobilnog uređaja za preuzimanje programa PowerPoint
Dodirnite sa mobilnog uređaja za preuzimanje programa OneNote

Savet: Da li koristite MacBook ili Mac? Instalirajte verziju programa Kancelarija.

Možete da koristite aplikacije za mobilne Kancelarija za rad sa bilo kog mesta. Samo se prijavite sa besplatnim Microsoft nalogom ili Microsoft 365 ili školskim nalogom. Ako imate kvalifikovanu Microsoft 365,imaćete i pristup premium funkcijama.

Podešavanje pojedinačnih Kancelarija aplikacija na iPhone ili iPad


1. KORAK:

Na uređaju iPhone ili iPad otvorite bilo koji aplikacija Office mobilnih uređaja (na primer, Excel). 

Prijavite se tako što Microsoft nalog ili dodirnite Microsoft 365 poslovni ili školski nalog dugme Dalje.

Napomena: Ako koristite Office 365 kojim upravlja 21Vianet, prijavite se pomoću naloga povezanog sa nalogom Microsoft 365 kojim upravlja 21Vianet pretplata.

Ako nemate Microsoft nalog, možete besplatno da ga kreirate.

2. KORAK:

Ako ste prijavljeni sa Microsoft nalog koji je povezan sa uslugom Kancelarija 2016 ili Kancelarija 2019, možete dobiti opciju da nadogradite na Microsoft 365.

Možete da kupite plan ili da dodirnete Možda kasnije ako želite da koristite aplikacije za mobilne uređaje bez pretplate.

Imajte u cilju da pristupite Premium funkcijama ako koristite Microsoft 365 pretplatu.


3. KORAK:

Kada budete upitani da nam pomognete da poboljšamo utisak pri radu na mobilnim Kancelarija, dodirnite dugme Da da biste se odazivili ili na Dugme Ne da biste odbačeni.

Dodirnite stavku Uključi obaveštenja da biste omogućili obaveštenja ili dodirnite ne sada da biste kasnije podesili željene postavke.


4. KORAK:

Kada se prijavite, nalog se automatski dodaje u trenutnu aplikaciju, kao i sve druge Office aplikacije koje su instalirane na vašoj iPhone ili iPad. 


5. KORAK:

Da biste dodali drugi nalog ili uslugu u oblaku, kao što OneDrive ili Dropbox, dodirnite stavku > Dodaj mesto.

Ako koristite OneNote na iPhone ili iPad, dodirnite sliku profila u gornjem levom uglu, a zatim dodirnite stavku Nalozi za skladištenje. 


6. KORAK:

Odaberite uslugu u oblaku koju želite da dodate. 

Unesite e-adresu i lozinku da biste se prijavili u željenu uslugu. 

Sve je spremno! 

Potrebna vam je pomoć pri podešavanju i korišćenju Office aplikacija na iOS uređaju?

Da biste saznali kako da koristite aplikaciju Kancelarija za mobilne uređaje, pogledajte Microsoft kancelarija za mobilne uređaje.

  1. Dodirnite uslugu u kojoj se nalaze datoteke. Na primer, dodirnite stavke Otvori > OneDrive - Lično ili stavke Otvori > OneDrive - ime vašeg preduzeća.

  2. Videćete datoteke koje ste sačuvali. Datoteke koje vidite specifične su za aplikaciju u kojoj ste ih otvorili. Na primer, ako ste otvorili aplikaciju Word, videćete samo Word dokumente.

    Da biste prikazali OneNote beležnice koje ste sačuvali u usluzi OneDrive ili OneDrive za posao ili školu, dodirnite stavku + Otvori postojeće.

Da biste koristili dodatne funkcije u aplikacijama, morate da se prijavite koristeći Microsoft nalog ili poslovni ili školski nalog koji je povezan sa kvalifikovanom Microsoft 365 pretplatom. Ako imate iPad Pro, morate imati i kvalifikovani plan da biste vršili bilo kakvo uređivanje na tom konkretnom uređaju. Pogledajte šta možete da uradite u Kancelarija aplikacijama na iOS ili Androiduređaju sa Microsoft 365 planom.

Ovde potražite najnovije sistemske zahteve.

Dostupnost aplikacija se razlikuje i u zavisnosti od zemlje. Saznajte šta je dostupno u vašoj zemlji

Takođe pogledajte

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×