Korišćenje programa Microsoft za izvršavanje u mraиnom režimu

Microsoft zaduženja podržava Dark mod u operativnom sistemu Windows 10, android, iOS 13 i macOS Mojave 10.14.2 ili noviji. 

Windows

Da biste uključili mraиni režim u operativnom sistemu Windows 10, idite na Microsoft zaduženja postavke i izaberite stavku tamna tema. Možete da izaberete i da koristite moju Windows temu.

Android

Microsoft zaduženja će automatski koristiti postavke Android teme. Ako želite Zaduženja da koristite različitu temu, otvorite postavke Zaduženja i izaberite stavku Tema. Možete da izaberete iz teme "moja sistemska tema", "Light"ili tamna tema.

iOS

Microsoft zaduženja će automatski koristiti iOS postavke izgleda. Da biste uključili mraиni režim, idite na Postavke uređaja> prikazujete & svetlinu.U okviru pojaviizaberite stavku tamna.

Mac

Microsoft zaduženja će automatski koristiti postavke Mac izgleda. Pređite na željene postavke sistema > Opšte. U okviru pojaviizaberite stavku tamna

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×